Hjem >> Hud og Hårpleie >> Kvinnelige Håravfall rettsmidler hvordan du kan stoppe håravfall i sin Tracks

Kvinnelige Håravfall rettsmidler hvordan du kan stoppe håravfall i sin Tracks

Hvordan du kan naturligvis stoppe prosessen til kvinnelige Hårtap

Hårtap hos kvinner er blitt et mer og mer utbredt og hyppig forekomst hos kvinner i dag . Det er anslått at over 25 millioner amerikanske kvinner lider FPB, eller kvinnelig mønster baldness -. Og de lider de følelsesmessig ødeleggende konsekvenser dette fører med seg

Faktum er at mange kvinner mister håret på grunn av elementer ofte oppleves som ute av deres kontroll, som hormonelle svingninger, stress og angst, og genetisk predisposisjon for kvinnelig hårtap. Det finnes måter du kan bringe disse elementene under kontroll og regrow mistet håret, samt hindre fremtidige hårtap.

Det som er enda mer opprørende er at en stor del av menopause symptomer er kvinnelige mønster baldness (FPB), og dette er forårsaket av skarpe fall i østrogen og en økning i andre "kvinnelige hår-uvennlige" hormoner som androgener (mannlige hormoner).

De fleste kvinner vet ikke at det faktisk finnes spesifikke naturlige rettsmidler som er rettet mot en kvinnes kropp og målrette ulike årsaker involvert i hårtap enn de mannlige formler gjøre. Tenk på det - det virkelig er fornuftig. Hvorfor vil du behandle en kvinnes hår tap det samme som en manns når de aller årsakene til viker eller tynt hår er forskjellige på grunn av biologiske forskjeller mellom kjønnene.

Siden den mest effektive måten å gi din follicles med essensielle næringsstoffene de trenger er gjennom blodet - noe som betyr en muntlig middel er mest effektive. En effektiv kvinnes hår tap supplement bør tas oralt og absorberes raskt, for å fremme ny, sunn hårvekst.

Den vanligste typen hårtap sett hos kvinner er androgenetic alopecia, eller kvinnelig mønster alopecia. Begrepet Alopecia vanligvis refererer til hel eller delvis skallet eller hårtap. De fleste ganger med kvinner, vil de merke en gradvis fortynning av håret som blir av en bekymring, spesielt når visse patcher kan bli merkbart tynn.

I motsetning til menn, der mønsteret av balding er sett primært i forkant av pannen (ellers kjent som en viker hår linje, eller enke peak), mønsteret hos kvinner for delvis skallet er sett hovedsakelig i områdene på toppen og sidene av hodet.

hormoner spiller mesteparten av rolle i hårtap hos kvinner. Det er derfor vanligvis ganger når en kvinne vil mest sannsynlig se hårtap begynner å bli et problem er rundt tider med hormonell forandring, for eksempel innlegget graviditet og overgangsalder, eller selv i tider med ekstrem tvang. Stress er en stor influencer av hormonell balanse, og når vi føler altfor stresset eller engstelig, dette manifesterer i hormonelle svingninger som kan resultere i hudproblemer og hårtap, for å nevne noen få ting.

Tips for å holde den hår du har, hindre ytterligere håravfall og bidrar til å beskytte Nåværende Hair

1.) hodebunnsmassasje. Få deg en god, stimulerende hodebunnsmassasje olje. Min favoritt er en naturlig hodebunnen olje ved Jasons Naturals. Det kan finnes i naturlig mat butikker, eller du kan være i stand til å kjøpe det på nettet. Dette hodebunnsmassasje olje bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen og fjerner død hud og forekomster som kan komme i veien for sunn hårvekst og helse follikler som faktisk er inngangsporten til sunn vekst og vedlikehold.

2 .) Hver gang du vasker håret ditt, må du huske å massere hodebunnen også. Ikke velg sjampo som er tørking. I stedet velger sjampo som er kremaktig og inneholder avklare ingredienser. Se etter ordene "skalp helse" eller noe om dette på sjampo formel. Dette betyr at det inneholder ingredienser som er oppklarende til hårsekken området og vil ikke forlate rusk eller rester på skalp

3) Unngå iført du håret opp -.. I det hele tatt. Selv barettes kan ha en effekt på håret helse og vekst. Eventuelle restriksjoner på at er en no-no. Tight hestehale spesielt. Prøv å holde deg håret så fri som mulig.

4.) Også unngå behandling. Dette betyr farging, retting, perming, utheving, blåser tørr overdrevet, rett stryking, curling strykejern og andre høy varme eller sterke kjemiske metoder for styling håret. Disse vil bare forverre tilstanden din ved å ytterligere svekke den indre strukturen og utenfor obligasjoner av håret, samt tørking skalp og irriterende det videre, noe som gjør at håret faller ut lettere ved roten.

5. ) Det er også noen kvalitet hår jevning sjampo og balsam som faktisk er laget for kvinner med naturlig tynn, slapp håret. Disse typer produkter er vanligvis tungt befestet med aminosyrer og proteiner, som er store byggesteinene til sunn, sterk og tykt hår. Hvorfor ikke bruke dem til din fordel?