Hjem >> Hud og Hårpleie >> Hårtap Behandlinger Gamle behandlinger fremdeles arbeide Today

Hårtap Behandlinger Gamle behandlinger fremdeles arbeide Today

hårtap har alltid eksistert, og folk har alltid hatt det. Mer enn det, har folk begynt å oppfinne hårtap behandlinger tusenvis av år siden, og de fortsatt gjøre? FDA har annonsert i en fersk rapport at over de siste ni årene mer enn 300.000 nye hårtap behandlinger som hevder å stoppe håravfall og regrow hår er kontrollert.

Før vi vil gå over de ledende gamle hårtap behandlinger som fortsatt fungere i dag, ønsker vi å introdusere deg til to hårtap behandlinger legendariske behandlinger:

Den første forklaringen er om de gamle egypterne som trodde at de vil unngå eller behandle hårtap ved å sette fett av løver som løver og krokodiller enn deres hode. Den andre forklaringen er om Julius Cæsar og Napoleon som også led av håravfall og prøvde å skjule det ved å gre håret tilbake fremover.

Det virker som naturlige hårtap behandlinger har alltid vært populære, de fleste av dem inkluderer urter. Disse urte hårtap behandlinger er bevist å stoppe hårtap og regrow hår. De mest populære er: Saw Palmetto (Seranoa repens)? Dette er den vanligste urte hårtap behandling? det bremser hårtap, stimulerer hårvekst og beskytte prostata. Det er laget av bær ekstrakt. Andre populære urte hårtap rettsmidler er grønn te og Ginkyo biloba.

En annen populær hårtap behandling som har vært brukt i århundrer er hair extension eller hår erstatning? Dette er faktisk en metode for å skjule hårtap og ikke stoppe det. Dette hårtap behandling omfatter parykker laget av syntetiske fibre eller menneskehår og hår filer som hår vever og Tupeer.

Likevel, hvis du lider skjemaet hårtap foreslår vi at du prøver å bruke også moderne hårtap behandlinger. Det finnes effektive og trygge hårtap produkter som er bevist å stoppe hårtap som Propecia, alle naturlige revivogen og Minoxidil. Ikke bli frustrert av hårtap. Som enhver medisinsk problem, kan det bli kurert. Det er helt opp til deg. Lykke til.