Hjem >> Hud og Hårpleie >> Flere vitaminer og mineraler som trengs for hår Growth

Flere vitaminer og mineraler som trengs for hår Growth

I en annen artikkel, jeg påpekte viktigheten av å sørge for at du får nok vitamin A og B-vitaminer hver dag for sunt hår. Det er tillegg vitaminer og mineraler som du ønsker å sørge for at du opprettholder din diett for å sørge for at du redusere hårtap.

Vitamin C

Vitamin C er ansvarlig for utviklingen av sunne kollagen, som er nødvendig for å holde kroppsvevet sammen. A-vitamin C-mangel kan føre flisete tupper og hår brekkasje, men dette er lett reversibel med en økning til normale vitamin C-nivå. Vitamin C finnes i matvarer som fersk paprika, sitrusfrukter, meloner bær, poteter, tomater og mørkegrønne bladgrønnsaker.

Vitamin E

Vitamin E er nødvendig for å gi god blod sirkulasjonen i hodebunnen ved å øke opptaket av oksygen. Vitamin E er avledet fra matvarer som grønne bladgrønnsaker, nøtter, korn, vegetabilske oljer, og de fleste er klare til å spise frokostblandinger, som er beriket med vitamin E. Vitamin E manglene er sjeldne i mennesker i Nord-Amerika og Europa.

Kobber

Kobber er et spor mineral som er også nødvendig i produksjonen av hemoglobin. Hemoglobin er viktig for prosessen med å bære oksygen til vev og for å hårsekken. Gode ​​kilder til kobber er lever, sjømat, nøtter og frø.

Iron

En annen viktig mineral viktig i produksjonen av hemoglobin er jern. Jern finnes i to former, heme og ikke-heme; heme jern er mye lettere å absorbere inn i systemet. Selvfølgelig de fleste vet at rødt kjøtt er en god kilde til jern, men rødt kjøtt er ikke-heme jern og er vanskelig for kroppen å absorbere, så er mange jerntilskudd.

Gode heme jern kilder er grønne bladgrønnsaker, bønner, og kli. Dessuten kan man øke absorpsjonen av ikke-heme jern i kroppen ved inntak av ikke-heme mat kilder og vitamin C kilder i samme måltid.

Sink

Sink er en annen viktig del av sunt hår. Sink er ansvarlig for celleproduksjon, vekst vev og reparasjon og vedlikehold av olje sekresjon kjertler av hodebunnen. Det spiller også en stor rolle i proteinsyntese og kollagendannelse. Av denne grunn er sink viktig for både hår vedlikehold og flass forebygging.

De fleste amerikanere er mangelfull i sink. De fleste matvarer av animalsk opprinnelse, spesielt sjømat, inneholder gode mengder sink; østers er spesielt rik på sink. Sink er også funnet i egg og melk, men i mye mindre mengder. Sink fra kilder som nøtter, belgfrukter og naturlig korn avvike fra enn de som finnes i animalske kilder og er ikke lett brukes av kroppen. Havre er en god kilde til sink, som er lett absorberes av kroppen.

Hvis du tar syrenøytraliserende for halsbrann du reduserer din evne til å fordøye og absorbere vitamin C og jern. Som du gjør din mage syre mer alkalisk, med antacids, din evne til å absorbere vitamin C og jern reduseres.