Hjem >> Hud og Hårpleie >> Håravfall En Discussion

Håravfall En Discussion

Som noen gang drømt om å gå skallet? Det spiller ingen rolle om du er en mann eller en kvinne, er håravfall et problem som angår alle, og det er ikke avhengig av kjønn. Kvinner er mer åpenbart bekymret, men menn er også redd, de bare har problemer med å gjenkjenne det.

Håravfall er en tilstand som kan påvirke den sosiale aktiviteten til noen. Studier viser at noen kvinner selv igjen jobbene sine når de fant ut at de skulle skallet av en eller annen grunn. Menn er mindre bekymret, men dette kan også påvirke dem psykisk, spesielt hvis de er de eneste skallet mann i sitt indre sirkel.

Til tross for det, er noen kvinner spesielt tiltrukket av skallede menn, og dette har også endret måten enkelte dating byråer fremme dato blant sine medlemmer. Noen har opprettet en seksjon bare for skallede menn, der kvinner kan finne en de liker.

Men det er håravfall fortsatt en bekymring.

Årsaker til hårtap

mange faktorer er ansett for å være årsaken til hårtap. Det viktigste å huske på er at folk opplever hårtap på grunn av ulike årsaker. I noen tilfeller har vi en isolert faktor som årsak og i andre situasjoner har vi en kombinasjon av faktorer

Noen av faktorene er:.

- arvelig disposisjon Z - foreskrevet medisiner terapi Z - Hudsykdommer Z - Alvorlig stresset
- Graviditet
- Bakterielle infeksjoner Z - Stråling
- Kjemoterapi
- Overdreven androgen produksjon

i tillegg til det, spesialister sier at kvinner kan oppleve hårtap på grunn av overgangsalder. I løpet av hans periode, kvinner går gjennom en fase der produksjonen av hormoner er redusert, noe som kan påvirke hele kvinnekroppen.

En annen ting som leger anbefaler som en god vane er å holde sunne daglige vaner, inkludert en sunt kosthold og fysisk trening, som bidrar til å redusere nivåene av stress.

Forhindre hårtap

Selv om det er vanskelig å forutsi hvem som vil oppleve hårtap og som ikke har noen ting kan være gjøres for å unngå eller forsinke den fylte det vil skje. Her er noen tips for å forhindre håravfall:

- Spis en diett rik på proteiner Z - Unngå unødvendig bruk av narkotika Z - Hold en skikkelig hygiene vane Anmeldelser - unngå hormonelle narkotika terapi < .no>

kvinner har en annen ting de kan gjøre for å bidra til hårtap. Det synes å være ganske effektiv når kvinner kombinerer foreskrevet behandling med naturlige behandlinger. Noen urter kan hjelpe, for eksempel:

- Sage: det er utmerket for svake hår Anmeldelser - Rosemary: det forbedrer mørkt hår Anmeldelser - Kamille: det fremmer sunn hårvekst Anmeldelser - Burdock root: det hindrer håret fra å falle

det er viktig å understreke at selv om naturlige behandlinger er nyttig, bør det ikke erstatte de foreskrevne behandlinger.