Hjem >> Hud og Hårpleie >> Thyroid Hair Loss

Thyroid Hair Loss

Hva er det?

Saw Palmetto er en urte olje ekstrakt fra bær av anlegget kalles en Saw Palm. Forskere jobber fortsatt for å fullt ut forstå de gunstige effektene av denne urteekstrakt. Hva er kjent er at fettsyrene er påstått å være ansvarlig for testosteronhemmende effekter i prostata.

Hva gjør den?

Enkelt sagt Saw Palmetto motsetter handlingene til testosteron. Dette er viktig fordi testosteronnivået har vært direkte knyttet til flere helsemessige forhold, inkludert håravfall. Tilhengere av Saw Palmetto hevder at det balanserer hormonelle aktivitet gjenopprette hva skaden kan ha blitt forårsaket av en ubalanse.

Er det effektivt?

Det kommer an på hvem du snakker også. Den Naturopathic Community er veldig trygg og rapportere konkrete resultater selv om de innrømmer at de kan variere basert på kvaliteten av gras og personen som tar den. Konsensus i det medisinske miljøet er positivt, men reservert. De ønsker å se mer omfattende kliniske studier gjort, men også innrømme at med en Leger veiledning for de fleste vil det ikke skade folk å prøve det. For mange tiår i Europa og Asia er det ansett som urt av valget for å behandle BPH Benign prostatahyperplasi eller forstørret prostata hos menn. Mange rapporterer svært positive resultater.

Vil det hjelpe min hårtap?

Siden vi vet også at hårtap er nært beslektet med testosteron aktivitet, er det veldig ofte anbefales at noen Håravfall behandling Plan inkluderer en DHT blocker og Saw Palmetto som en urte supplement. I dag er det den aktive ingrediens som finnes i de fleste av alle naturlige Hårtap behandlinger

Et ord av forsiktighet.

Doctor tilsyn? som med alle behandlingsplan, ta kontakt med lege Quality Bekymringer - Det er ingen regler eller standarder, slik at når du kjøper dette kjøper fra et velkjent merkenavn. Prøv forskjellige merker som betaler oppmerksomhet etikettene vedrørende innhold per dose. PSA falske positive - Fordi det kan endre resultatene av PSA-test for prostatakreft sørge for å informere legen din hvis du trenger testing som du tar det Graviditet - Ikke ta Saw Palmetto hvis gravid eller ammer

ressurser:
http://www.berkeleywellness.com/html/ds/dsSawPalmetto.php
http://www.merck.com/mmhe/sec02/ch019/ch019q.html
http: //www.consumerlab.com/results/sawpalmetto.asp
http://www.sawpalmetto.com/
http://www.herbalgram.org/default.asp?c=060501press
http: //www.drugs.com/mtm/saw_palmetto.html
http://www.urologychannel.com/prostate/bph/index.shtml

Hvis du velger å publisere denne artikkelen på nettstedet ditt, du må ta avansere i langs siden nedenfor med direkte html linker intakt, og artikkelen må ikke endres på noen måte.