Hjem >> Hud og Hårpleie >> Håravfall Treatments

Håravfall Treatments

Ønsket om å unngå hårtap er ikke begrenset til vår tid. I oldtidens Egypt, men brukes til å gni fett fra krokodiller, slanger, løver og andre dyr på hodet i håp om å forebygge eller behandle hårtap. Julius Cæsar og Napoleon har også opplevd håravfall og prøvde å skjule det ved å dyrke håret lang i ryggen og gre den frem over hodet. I dag er dette motivasjon til å unngå skallet fortsatt tydelig.

Det er mange tilgjengelige hår tap rettsmidler som inkluderer kremer, vitaminer, hormoner, parykker, hairpieces, hårtransplantasjon og hodebunn reduserende prosedyrer. En rapport innlevert nylig av FDA uttalt at i en ni år tidsspenn, om lag 300.000 hår tap behandling produkter som hevder å hjelpe Etterveksten ble undersøkt.

Ikke-kirurgisk behandlingstilbud omfatter også hår filer eksempel hår vever , hairpieces og Tupeer. Disse enhetene er laget av menneskehår, syntetiske fibre eller en kombinasjon av begge. Konstruert på en rekke måter, kan disse håravfall hjelpere gi deg utseendet av å ha en full, naturlig hår uten bekostning av kostbare operasjoner eller dyre medisiner.

Hvis typisk hår tap behandling produkter forsøkte å bremse ned eller stoppe håravfall er ineffektiv, og du har tid og penger, er det kirurgiske behandlinger for hår-tap. Hårtransplantasjon kirurgi er kostbart og noen ganger smertefulle. Under operasjonen, er sunne hårsekker tatt fra baksiden og sidene av hodet og transplantert til andre områder av hodebunnen hvor de erstatter døde hårsekker. Denne behandlingen alternativet tar vanligvis fra ett til to år for å være komplett og kan ha blandede resultater. Det er best å snakke med og møte mennesker behandlet av legen du ser slik at du kan være sikker på at resultatene er lik dine forventninger før du går gjennom med behandling.