7 tips for å håndtere Håravfall I Women

Hårtap hos menn er ganske mye forventet som de blir eldre, kan det også sies å legge karakter. Imidlertid er hårtap hos kvinner en helt annen historie. For en kvinne, kan miste håret være helt ødeleggende. Det er flere grunner til å klandre for en kvinne å miste håret, alder, sykdom og ernæring er bare noen få. Hva de fleste kvinner ønsker å vite er hvordan man skal komme seg fra dette tapet, enten ved å være i stand til å re-vokse hår eller minst dekke opp tapet.

1- Når du først merke til at du begynner å miste hår, er det viktig å utelukke eventuelle forklar grunner som graviditet (opptil 50% av kvinner mister hår etter fødselen), alder eller ernæring (ikke får nok proteiner, vitaminer eller kalorier kan føre til hårtap).
< p> 2- Hvis disse problemene ikke synes å være faktorer i ditt hår tap, må du søke profesjonell vurdering av din lege. Legen vil kjøre tester for å utelukke eventuelle skjoldbrusk eller alopecia problemer.

3 Den vanligste behandlingsalternativ for hårtap hos kvinner er bruken av en over-the-counter, Minoxilil, vanligvis kjent som rogain . Denne behandlingen har vist seg å arbeide for å hindre ytterligere håravfall hos kvinner og menn. Det anbefales at kvinner bruker en bare to prosent løsning og å aldri bruke fem prosent som også kan være tilgjengelig (denne dosen kan forårsake fødselsskader), men har ikke vist seg å være mer effektive. Minoxilil er brukt to ganger per dag når håret er tørt. Men vær oppmerksom på at dersom denne behandlingen er stoppet, vil håravfall fortsette.

4- En annen narkotika Propecia er kun tilgjengelig med en resept, men har vist seg å være vellykket i kvinner. Propecia fungerer mye på samme måte som Minoxilil, ved at det må brukes på hodebunnen hver dag. Hvis bruken av Procpecia er stanset, så er resultatene og hårtap vil fortsette.

5- Hvis ingen av de ikke-kirurgiske behandlinger ser ut til å fungere i din situasjon, og du mister håret på grunn av alder, er du kanskje interessert i håret erstatning kirurgi. Hårtap hos kvinner kan behandles ved hjelp av denne metoden fordi den utnytter hår fra din egen hodebunnen som ikke er "programmert" av naturen for å falle ut. Kort sagt, fjerner legen hår fra baksiden av hodet og transplantasjoner de enkelte follicles i hårfestet på forsiden av hodebunnen. Denne prosessen kan være nødvendig å være ferdig flere ganger i løpet av et par år som håret gradvis faller ut. Det kan også ta opptil et år å se noen reell ny vekst fra denne prosedyren. Din lege vil kunne svare på noen konkrete spørsmål du måtte ha i forhold til dette alternativet.

6- Mange kvinner ønsker å dekke over det faktum at de mister håret, selv om de prøver å reversere situasjon. Kvinner har mange flere alternativer tilgjengelige for dem enn menn gjøre. For eksempel kan en kvinne bære en rekke pene hatter eller skjerf, har en veve eller parykk plasseres i den gjenværende hår eller en parykk for å dekke det hele opp.

7- Hvis du ikke vil at noen skal vite at du mister håret, uansett grunn, kan en parykk være det riktige valget. Parykker har gjort enorme fremskritt i den siste tiden; de ser naturlig og kan bli stylet akkurat som naturlig hår. Det er imidlertid viktig å finne et hår stylist som er vant til å jobbe med parykker. En parykk kan også være dekket under medisinsk forsikring som en hjerne hår protese; Legen din kan hjelpe deg med å finne ut om dette er tilfelle.