Hjem >> Hud og Hårpleie >> Hårpleie Råd: 5 grunner til at Hårpleie er viktig å Mankind

Hårpleie Råd: 5 grunner til at Hårpleie er viktig å Mankind

Hair omsorg er hjørnesteinen i vår sivilisasjon. Hvorfor? Les videre for å finne de fem grunner din personlige hårpleie rutine vil avgjøre ikke bare din egen skjebne, men for hele menneskeheten.
En. Ditt kjærlighetsliv ...
God hårpleie vil føre til en god elsker livet, og det er en lett observer årsak til dette. En første date vil ofte innebære å gå for drikke i stedet for et helt måltid. Det er det punktet hvor du både bestemme om du ønsker å tilbringe litt mer tid sammen - om du vil forplikte seg til en skikkelig, full på middag dato. Din suksess vil bli bestemt av om du kan kjøpe din runde av drinker i en lettgående, men likevel betimelig måte. Hvem blir servert raskest i baren? Personen med det beste håret. Ta din hårpleie alvorlig eller du skal tilbringe resten av livet alene.
To. Din jobb ...
Hvis du ser etter håret, en glitrende karriere vil uunngåelig bli din for å ta. Intervjuere gjøre opp sin mening om hvorvidt å ansette en person i løpet av de tre første sekundene av dem vandre gjennom døren. Hvordan de vet om de vil være riktig for jobben? Håret. Såvidt arbeidsgivere er bekymret, betyr slurvete hår en slurvete arbeidstaker, og vice versa. Kvaliteten på håret omsorg vil, uten tvil, avgjør om du får jobben du drømmer om eller avvikle stuffing konvolutter for resten av livet.
Tre. Din fremtidige lykke ...
En dårlig hår dag kan være 'hår i dag, borte i morgen ", men hva om du har tatt bilde uventet? Det er alltid de planlagte fotografier, tatt på impuls, som ender opp med å sitte på bestemors peishyllen i årene som kommer. Gjøre en felles innsats for å holde din hårpleie rutine opp til bunnen av hver eneste dag -. Denne måten vil du ikke se en sinnsforvirret utseende versjon av Simon Le Bon stirrer tilbake på deg fra det tilfeldig familie pic for de neste tjue årene < .no> 4. Kriminalitetsbekjempelse ...
Hvis det metriske ble stadig formelt testet, statistikk vil vise at god hårpleie er omvendt proporsjonal med kriminalitet. Dette betyr at hvis alle i verden hadde vakkert hår, ville det ikke være noen forbrytelse. Tenk på det - når våre håret ser bra ut, føler vi godt, og når vi føler godt, vi naturligvis oppføre seg godt som et resultat. Hvor mange krus skudd har du sett hvor den kriminelle hadde en anstendig frisyre? Ingen.
5. Gjenværende den dominerende arten ...
tidens sikkerhetsordning (og kvinne-) slag (faktisk, spesielt womankind, siden vi er de som fører an på hårpleie) vil bli avgjort av hvordan vi fortsetter å lete etter håret vårt. Hvorfor tror du mennesker er den dominerende arten? Lære å stil og utseende etter vår låser er hva propelled oss ​​i forkant av eksistens i første omgang. Det gjorde resten av dyreriket sitte opp og lytte, og det ga oss selvtillit til å skape slike moderne underverkene som romskip og cupcakes. La vår kollektive hårpleie slip, og vi vil finne oss slynget tilbake i steinalderen
Disclaimer:.
Det er absolutt ingen vitenskapelige bevis for noen av opplysningene ovenfor. Det gjør bare oss glade for å tenke på alle de måtene virkelig god hårpleie kan dra nytte våre liv.