Hjem >> Slutte å røyke >> Slutte å røyke nå Med disse effektive Tips

Slutte å røyke nå Med disse effektive Tips

Hver røyker har prøvd å slutte på et eller annet tidspunkt, og har funnet ut at det kan være svært vanskelig. Du kan øke sjansene for å lykkes ved å ha støtte og har triks på plass for å hjelpe deg når du trenger det.

Bruk tipsene nedenfor for å lage en solid plan for kampen mot røyking.

Ta turen en dag av gangen. Å gi opp nikotin er en langsom prosess. Du kan ikke bekymre deg for fremtiden. I dag er alt du bør være å bekymre seg, så sørg for at du ikke røyke akkurat nå, og dine dagens vil begynne å legge opp til evig tid.

Akupunktur kan hjelpe deg å slutte å røyke. Akupunktur innebærer å sette noen veldig små nåler i spesifikke punkter på kroppen din. Det kan fjerne giftstoffer og bidra til å behandle ubehagelige psykiske og fysiske trekke symptomer. Sørg for å se en anerkjent og profesjonell for denne type behandling, fordi det kan være farlig hvis det ikke gjøres riktig.

Ikke gå kaldt Tyrkia

Ikke slutte cold turkey. Det kan være fristende å kaste ut sigaretter og si: "Jeg sluttet!» Men cold turkey er ikke slik du ønsker å gå. Studier viser at over nitti prosent av folk som prøver å slutte å røyke uten medisiner eller terapi ende opp relapsing. Grunnen til dette er fordi nikotin er avhengighetsskapende og hjernen craves det. Uten det, nikotin abstinenssymptomer satt i.

forplikte deg helt til din beslutning om å slutte å røyke. Hvis du er fast bestemt på å slutte å røyke og deretter sette hele din sjel i arbeidet. Kunngjøre for familie og nære venner at du slutte og trenger støtte. Skriv ned dine spesifikke mål og gjøre dem så detaljert som mulig. Også skrive ned dine individuelle grunner for å slutte. Post begge listene der du lett kan se dem - som speilet på badet. Bli med i en støttegruppe og delta på møter, enten på nettet eller i person. Gå all-in og gjøre dette skje.

Tro det eller ei, kan trening være nøkkelen du trenger for å slutte å røyke. Vanligvis mange folk røyker fordi de føler seg overveldet eller stressa. Når de føler seg stresset, vender de seg til sigaretter for støtte. Sigaretter kan bli erstattet av øvelsen. Dessuten er trening bra for en persons generelle helse.

Hvis du opplever at du ikke nyter mat og drikke så mye som du brukte til å vurdere å slutte å røyke. Røyking kan føre til skade på smaksløkene i munnen, noe som betyr at du ikke gjenkjenner smak på samme måte. Hvis du avslutter, vil smaksløkene snart krefter, som betyr at du vil være i stand til å nyte din favoritt måltider igjen.

forplikte seg til å slutte. Personer som er i stand til å slutte å røyke forplikte seg fullt ut. De har ikke en back up plan, de holder ikke å slutte en hemmelighet, og de ikke fortelle seg selv at de vil mislykkes. Hvis du gjør denne typen engasjement vil du øke sjansene for vellykket møte dine mål.

Det er sant at de fleste røykere har prøvd å slutte, og har ikke klart minst én gang. Det er mange grunner til at de unnlot men du kan øke dine sjanser for å lykkes ved å lære fra andre og bruker tips som de i artikkelen ovenfor for å holde deg på sporet og til slutt oppnå suksess og være en ikke-røyker til slutt.

Ejuice og Eliquid Master har gjennomgått premium ejuices siden jævla av man..or minst begynnelsen av industrien. http://www.cyclopsvapor.com er hendene ned det beste av det beste av premium eliquids.