Hjem >> Slutte å røyke >> The Top Elektronisk sigarett - år etter Year

The Top Elektronisk sigarett - år etter Year


Det kan bare være én Best

Dessverre tok det meg et par prøver å lære som den beste elektroniske sigaretten produsenten var.. Men ved å ta et par minutter til å høre meg ut kan spare deg for mye tid og penger, spesielt hvis du er klar over effektive en elektronisk sigarett kan være.

Det er mange sub-par skaperne av elektronisk sigaretter. Det er mange stiler, former og størrelser. Men bare én ting som virkelig teller når vi leter etter en e cig: Hvor enkelt og vedlikeholdsfritt er det

Grunnen til at dette er så viktig kommer direkte fra første hånd prøving og feiling. I november 2011 fikk jeg min første elektronisk cig startpakken. Det var en tre stykke modell som i utgangspunktet fungerte bra. Det faktisk erstattet de 20 eller så ekte sigaretter per dag var jeg røyke før e cig. Da to ukers punktet rullet rundt og problemene begynte oppstår. Den atomizer var allerede brent ut og produsere en brent, Ståle lukt og smak, for ikke å nevne en ll av lekkasjer og søl i forbindelse med en standard tre eller fire stykke e sigarett. Dette var helt klart ikke den beste elektroniske sigaretten.

Hva du skal se etter i en e Cig.

Hva gjør den beste elektroniske sigaretten best?

Nå som det er klart hvordan effektive elektroniske sigaretter kan være, er det svært viktig å finne en med den minste vedlikehold og ingen søl. Hvis du kommer til å erstatte tradisjonelle sigaretter for en e CIG, vil du ønsker det til å fungere hver gang og kopiere den virkelige røyking erfaring så nært som mulig.

Smaker Real. Føles Real.

industrileder i elektroniske sigaretter er bransjens ledende for mange grunner. To hovedgrunner er deres e sigaretter ser og smaker som en vanlig sigarett. Alt du gjør er skru cartomizer til batteriet og begynne å røyke. Det er absolutt ingenting nytt å lære. Det er også hyggelig å vite at hver elektronisk sigarett startpakke er individuelt testet.

rikeste Flavor. Høyeste Smoke Volum.

Det beste elektroniske sigaretten også skryte av den rikeste smaken og høyest røyk volumet i bransjen. De har nylig utviklet nye Flavormax cartomizers som er equivilant til ca 30 sigaretter og vil koste alt mellom sammenlignbare på $ 2-3 per pakke av tradisjonelle sigaretter.

Hver gang du skifter en cartomizer, friskhet av smak og forstøveren selv er erstattet. Det er egentlig en veldig enkel og morsom "non-smoking" opplevelse.

Elektronisk sigarett gjennomgang videoer er en enkel måte å se hva vanlige mennesker rundt om i verden sier om en av de raskest voksende trendene i verden.