Hjem >> plastisk kirurgi >> Vekttap | Hva du bør vite om Runde Band Surgery

Vekttap | Hva du bør vite om Runde Band Surgery

Det er ingen hemmelighet at vekttap er et stort problem for en stor andel av landet. I dag, mange mennesker finner det vanskeligere og vanskeligere å finne balansen for å holde vekten på hva som regnes som sunt. For mange har dette blitt et alvorlig helse- og sosial problem som kan påvirke din mentale helse, samt din fysiske helse. Selv om kosthold, mosjon, atferdsterapi og anti-fedme narkotika er tradisjonelt en førstelinjebehandling, hadde disse behandlingene begrenset kortsiktig suksess og er generelt ikke løse problemet alene.

Selv om det er aldri lett å miste vekt for noen blir det utrolig vanskelig og nesten som en umulig oppgave.

Med fremskritt i det medisinske miljøet utvikler Bariatric prosedyrer som for eksempel The Lap-Band, hva som ble ansett som en umulig oppgave har nå lov til hundretusener av folk til å miste sin overvekt og gå på å leve lykkelig sunnere liv.

Bariatric refererer til den grenen av medisin som omhandler årsaker, forebygging og behandling av fedme. Med kombinasjonen av vekttap kirurgi og tradisjonelle metoder, kan som regel større resultater i langsiktig vekttap oppnås med pasientens etterlevelse i å utvikle en sunnere livsstil. I tillegg kan en kombinasjon av behandlinger skreddersys til hver enkelt pasients behov.

I dag finnes det varianter av Bariatric vekttap prosedyrer å velge mellom. Lap-Band kirurgi fortsetter å være ledende i sin effektivitet for å kontrollere vektøkning og fremme vekttap. Lap-Band, i motsetning til andre Bariatric prosedyrer er ansett som en mindre minst invasive og sikreste av alle Bariatric prosedyrer, og har fått i popularitet for sine gode resultater og dens evne til å arbeide uten å måtte fjerne eller endre deler av kroppen.

med Lap Band kirurgi, vekttap oppnås ved å redusere størrelsen på magen ved å dele (men ikke skille) magen i en mindre øvre og større nedre del (mye som et timeglass) ved å plassere en justerbar, oppblåsbare bandet mellom de to seksjonene. Maten når den mindre øvre mage posen første og i stor grad reduserer mengden av mat for å fylle volumet av den lille posen og aktiverer hormoner som signaliserer begynnelsen av fylde. Bandet også bremser hastigheten som mat deretter føres til den nedre større del av magesekken, hvor den fortsetter fordøyelsesprosessen og fremmer en følelse av metthet i flere timer. Med Lap-Band prosedyre er det ingen fjerning, resecting eller omruting av magen eller tynntarmen. Legemet forblir intakt. Fordi ingenting er fjernet pasienten ikke opplever noen malabsorpsjon problemer som andre overvektsoperasjoner.

En annen fordel med denne prosedyren er bandets evne til å bli justert ikke-kirurgisk med en salt "fylle" som vekttap fortsetter, stopper eller som behovene til pasienten endringer (for eksempel graviditet) en "fylle" som den er mer kjent som, er en enkel poliklinisk prosessen mye som å få et skudd, hvor saltvann væske tilsettes for å justere bandet til den perfekte nivå . Selv om mange pasienter kommer tilbake til sin kirurg å utføre disse fyllingene, Kan denne prosedyren utføres av noen kvalifiserte fylle leverandør i pasientens området og krever ikke pasienten til å gå tilbake til sin kirurg for denne justeringen gjør det svært praktisk for pasienten og vedlikehold av båndet. Lap-Band er også designet for å forbli i pasienten på ubestemt tid, men kan fjernes på pasientens anmodning, slik at kroppen til å gå tilbake til sin opprinnelige stand som før banding. Les mer om Fedmekirurgi er du en kandidat?

Langsiktige studier viser at Lap-Band prosedyre har et betydelig langsiktig tap av vekt relaterte problemer som for eksempel utvinning fra diabetes, kardiovaskulære risikofaktorer og en reduksjon i dødelighet priser fra 40% til 23%.