Hjem >> plastisk kirurgi >> Body Contouring behandlinger utført | Hvordan er det Beneficial

Body Contouring behandlinger utført | Hvordan er det Beneficial

Fettsuging innebærer å fjerne fett fra kroppen, og det gjør folk til å vises slank og forme. Fettsuging betyr suger fettet fra kroppens vev hvor fettet blir akkumulert. Det er en invasiv kirurgi. Etter en grundig diagnose steder er merket hvor fettet er akkumulert, og hvor snittet skal gjøres for å suge ut fettet opphopning i kroppen. Fettsuging i Korea vedtatt svært moderne teknikker som er trygt, enkelt, raskt og mindre smertefullt for pasientene.

Prosedyren avhenger av type fettsuging kirurgi, du ønsker å gjennomgå. Avhengig av type, vil du bli enten tatt opp som ut pasient på legens klinikk eller de kan bli tatt opp som en innleggelse på sykehuset. Preoperative prosedyrer blir fulgt nøye, slik at det blir ingen postoperative medisinsk juridiske problemer involvert. På tidspunktet for konsultasjon alle de medisinske historie vil bli samlet, og det vil bli undersøkt for å komme frem til en passende beslutning om å foreta nødvendig fettsuging kirurgi for pasienten. Pasienten vil bli forklart om fordeler og ulemper med kirurgi og skriftlig tillatelse vil bli tatt fra pasienten i en foreskrevet format.

Tre typer fettsuging utføres i henhold til de krav og legene bestemme noe som vil være det beste alternativet for den aktuelle pasienten.

 • Tumescent Fettsuging
 • ultralyd assistert fettsuging
 • Laser assistert fettsuging

  Som navnet indikerer fremgangsmåten varierer fra en til en annen avhengig av de teknikker som brukes ved fjerning av fettceller fra kroppen til den overvektige personen. I de fleste tilfeller vil være svært rask gjenvinning og framgangsmåten er utført for pasienten, og pasienten vil bli tatt opp som en poliklinisk. Utvinning tid er maksimalt to uker for en normal frisk person. Men pasienter kan føle hevelse, blåmerker og andre slike symptomer på steder hvor snittene blir gjort. Imidlertid kan resultatene variere fra en person til person avhengig av forskjellige parametre, etterfulgt ved fjerning av fettceller. Men resultatet av fremgangsmåten forklares i god tid til pasientene før de gjennomgår den fettsuging kirurgi.

  fettfjerning behandlinger blir utført avhengig forespørsel fra berørte pasienter. Generelt fettsuging og fettfjerning behandlinger er gjennomført sammen slik at pasientene kan få den nødvendige form og figur. Vanligvis er resultatet vises til pasienter ved å la dem gjennomgå 3D-bildet prosessen. Alle dokumenter er omhyggelig utarbeidet og bevart for videre bruk og det anses som en viktig medisinsk historie av den aktuelle pasienten.

  Fettsuging og figurforming utføres av ekspert kirurger som er flinke i sitt arbeid. Bare en godt erfaren kirurg kan håndtere en så følsom og komplisert prosedyre. Generelt, resultatene er permanente, og det er den mest inspirerende ting for overvektige mennesker til å gjennomgå denne operasjonen. Men dette er ikke dekket av forsikringen som vanlig. Alle kosmetiske operasjoner er ikke dekket av forsikringen; pasienter trenger å bære utgiftene fra lomma.

  Forfatter Bio:

  Forfatteren er en ekspert innen kirurgisk industrien med fokus på Fettsuging I Korea &Body Contouring behandlinger