Hjem >> plastisk kirurgi >> La oss diskutere hvordan fett Freez Works og kondenserer uønsket fett fra Body

La oss diskutere hvordan fett Freez Works og kondenserer uønsket fett fra Body

Hva betyr fett freez bety? Fett frysing er en teknikk for drapet uønskede fettceller fra kroppen ved hjelp av en prosedyre kalt kul skulptur der fettcellene til slutt dø gjennom din naturlige metabolske reiserute. Husk, det er en teknikk ikke en smertefull operasjon som kan skade kroppen din og kan la flere bivirkninger. Cool sculpting er en innovativ og FDA-godkjent prosedyre som brukes av leger og sertifiserer cryolipolysis for vekttap. Denne prosedyren hjelpemiddel for å miste vekt fra et bestemt område av kroppen din fra der du ønsker å redusere ekstra vekten.

Hvordan fett Freez fungerer? Fat freez gjort gjennom en teknikk som kalles kul skulptur hvor en enhet er lagt inn av en lege eller cryolipolysis på målrettede området eller deler av kroppen hvor man ønsker å redusere fett, legene pleide å bruke en hud beskytter gel pad på huden før plassere enheten og deretter det tweaks klumper av fett i mellom kjølepaneler og skader fettceller, når det er gjort, vil fettet fryse prosedyren fatt fryse cellene fett under huden din og fjerne dem fra kroppen.

Spørsmål kan oppstå i ens sinn er hvor disse skadede celler gå hvis de ikke forblir i kroppen, så her er svaret, etter kul skulptur behandling døde fettceller i kroppen din blir fordøyd og til slutt kjøtt ut fra kroppen din som alle andre avfall eliminering som i etter at fettet frysing prosedyren kan du eliminere fettet ut av systemet via urin og dette eliminering fører til vekttap. Tiden brukes i denne prosessen kan være opp til en time, men det er også avhengig av kroppsdel ​​og fett som trenger å redusere det er hvordan fett Freez fungerer.

Før du går for fett frysing, er det uunngåelig å vite om du er egnet for denne prosedyren, kan godt fett frysing bli foretrukket av noen som ønsker å redusere ekstra fett fra kroppen sin. Folk som ikke har en formet kropp og har fett på noen bestemte deler av kroppen, som armer, kan Thais, midje, etc. gå for fett frysing. Det er faktisk en effektiv og rask fremgangsmåte og mennesker kan reduseres 26% til 30% ekstra fett fra kroppen og etter behandlingen hvis en person gevinster vekt i kroppen, vil vekten bli spredt jevnt på fettcellene som er til stede i kroppen.

Denne prosedyren er svært sikrere enn noen annen kirurgi, og det er sikret av legene at det ikke er noen bivirkninger eller langsiktige risikoen med fett frysing, men en kan møte mindre problemer som kriblende , midlertidig avløsning og strek i kroppen delen hvor kult sculpting teknikk brukt, men alle disse mindre problemer vil være midlertidig.

Så hvis du er en av dem som ikke ønsker å gjøre regelmessig mosjon og don ' t ønsker å ofre sitt kosthold, gå for fett frysing. Det kan være litt dyrt, men hjelpe deg å ha en god kroppsfasong tilbake.