Hjem >> plastisk kirurgi >> Kosmetisk kirurgi: prosedyrer og alternativer for You

Kosmetisk kirurgi: prosedyrer og alternativer for You

Det er folk som tror at plastisk kirurgi er enkel tomhet, men det er ikke alltid sant. Folk som har lidd av ulykker eller forbrenninger som har etterlatt varige arr kan bruke kosmetisk kirurgi for å forbedre sitt utseende og øke deres tillit. Oppbevar disse tipsene hendig for å hjelpe deg å velge med omhu blant de mange alternativer tilgjengelige for deg.

Når du får kosmetisk kirurgi være sikker på at du ikke berører ansiktet ditt for en stund. Selv om ansiktet ditt kan føle kløende, eller det kan være lurt å ta på den, prøv å la det gro så mye som mulig. Du ønsker ikke å rote noe opp så la ansiktet ditt alene for en liten stund.

Pass alltid på at du møter den kirurgen som skal administrere prosedyren på forhånd. I mange tilfeller, de eneste menneskene, kommer du i kontakt med er rådgivere og sykepleiere. Ikke nøy deg med at: Insister på at du ønsker å møte kirurgen som skal ha ansvaret. Du bør velge en annen kirurg hvis forespørselen ikke er innvilget.

Det er mange ganger i livet når spare penger er en viktig del av en kjøpsbeslutningen, men kosmetisk eller plastisk kirurgi er ikke en av disse tider. Dette betyr ikke at du trenger den dyreste kirurg mulig, men du sannsynligvis ønsker å unngå budsjett plastisk kirurgi også.

Alltid vurdere andre alternativer før du velger kosmetisk kirurgi. Noen ganger er det andre tiltak du kan ta for å unngå plastisk kirurgi. Enkelte makeup-produkter, finne en god hudlege eller ved hjelp av andre metoder for å behandle problemområder hjemme kan fungere i stedet.

Forskning stedet der du har tenkt å få kosmetisk kirurgi. Enhver bedrift som håndterer plastisk kirurgi må følge loven. De trenger en skikkelig bedrift lisens, og de må være fullt akkreditert. Selv lokale klinikker bør ha denne type informasjon. Sørg for at anlegget der du planlegge din kirurgi oppfyller statens krav. Og ikke har en negativ historie.

Forskning så mye som mulig for å finne en god potensiell lege. Dette er en svært alvorlig prosedyre og du vil ønske å ha alle dine baser dekket. Snakk med folk du kjenner og finne ut om noen har en anbefaling for en plastisk kirurg.

Undersøke din kosmetisk kirurg saksmengden før planlegging prosedyrer med ham. Selv om de fleste dyktige kirurger holde sine tidsplaner veldig opptatt, vil du se opp for tegn på overarbeid. Du fortjener personlig oppmerksomhet. Sørg for at legen du plukke ut har tid til å gi den til deg.

Vær realistisk i dine forventninger. Kirurgi kan endre din fysiske utseende, men det er grenser for dens effekter. For eksempel, hvis du ønsker kirurgi fordi du lider av lav selvfølelse, er du sannsynligvis kommer til å fortsette å ha lav selvfølelse, selv etter operasjonen. Du bør kanskje vurdere rådgivning, før du bestemmer deg på kirurgi.

Mens noen plastiske kirurger kan bare være opptatt av å få betalt, andre kan faktisk bryr seg om ditt velvære. Det er risiko forbundet med denne type vedtak som er grunnen til at det er viktig å vurdere alt før du går inn i operasjonen. Husk disse tipsene slik at du kan gjøre det beste valget!

Philip L. Sonderman MD er en prisvinnende, bord sertifisert kosmetisk kirurg, som opererer i større Milwaukee-området tilbyr enestående erfaring i brystforstørrelse, brystreduksjon og brystrekonstruksjon inkludert den mest avanserte enkelt scene direkte til implantatet rekonstruksjon. Mer informasjon på sin nettside