Hjem >> plastisk kirurgi >> Hva er den nåværende trenden for ansikts kosmetisk kirurgi for menn?

Hva er den nåværende trenden for ansikts kosmetisk kirurgi for menn?

Ettersom det er et økende antall menn som har ansikts kosmetisk kirurgi prosedyrer gjort, virker det som, i virkeligheten, slike prosedyrer var aldri virkelig en ting som var mer egnet til kvinner. Det bare tok tid for oss å vikle våre sinn rundt begrepet hanner går under kniven for å forbedre sitt utseende. Frem til de siste årene, var det bare rett og slett tabu. Men etter hvert som teknologien har avansert, så har vårt sinn og våre forutinntatte forestillinger om menn og plastisk kirurgi. Som kosmetisk kirurgi prosedyrer har blitt rimeligere, lettere tilgjengelig, og raskere med dramatisk kortere utvinning ganger, de har mistet den mystikken av å være eksklusivt for svært glamorøse, feminine, velstående kvinner. Enkelt sagt, både menn og kvinner falme med alderen, og både maskuline og feminine trekk kan bli styrket med ansikts kosmetisk kirurgi.

Den voksende Utbredelse av kosmetisk kirurgi prosedyrer Blant menn

Ifølge American Society of Plastic Surgeons 2012 Plastic Surgery Statistikk Report, den øverste kirurgiske prosedyren for menn var neseplastikk (nese jobber), på 61,771 prosedyrer utført. Andre populære prosedyrer var blepharoplasty (øyelokk kirurgi) på 29 050 og rhytidectomy (ansiktsløftninger) på 11,913.In 2011, prosedyrer utført på menn utgjorde 9% av alle kosmetiske kirurgiske prosedyrer blant begge kjønn. Det er en svimlende 121% økning fra 1997! I 2012 numberwent opp til 13%. I dag er denne prosenten fortsetter på en jevn økning.

Facial Kosmetisk kirurgi Trender for Males

Menn kan glede oss over det faktum at det er ting som man kan ha gjort for å forbedre ens maskuline egenskaper. Mens kvinner har en tendens til å ønske mindre, slankere neser, menn har blitt omfavnet deres sterkere funksjonene. En bredere nese, for eksempel, kan ha nytte av en hake implantatet å balansere ut ansiktet. Formen på nesebroen og spissen kan også justeres til å se sterkere. En faceliftand andre ansiktsgjen contouring metoder kan avsløre en sterk jawline og andre funksjoner som har myknet opp gjennom årene etter ekstra lag av fett eller mister huden. Øyelokk kirurgi, den andre mest populære prosedyre for menn i 2012, kan glatte ut og trimme bort løsnet huden i det delikate øyeområdet for mer definisjon rundt øynene.

motiverende faktorer for menn som har ansikts kosmetisk kirurgi

Hvem vet om vårt samfunn blir stadig mer overfladisk nå sammenlignet med flere tiår tidligere. Med utbredelsen av sosiale medier (Var det noen som sier "selfies?") Og internett, men har hele verden syntes å ha krympet, slik at alle usmore synlig enn noen gang. Det er vanskelig å si at et bilde av ungdommelig kraft ikke påvirker ens oppfatning av status blant andre eller gi noen et fortrinn i sitt yrkesliv. Det absolutt ikke gi noen med fremdriften av tillit og frigjøring som brensel vårt ønske om å lykkes, som igjen kan gi en mer tilfredsstillende og tilfredsstillende liv. Ofte et nytt kapittel i lifesuch som ekteskap, farskap, eller en kampanje, er en motivator for kosmetisk kirurgi. Mange ganger, folk også komme inn for en prosedyre like før familien eller skolen reunions.

Velge en Facial Plastisk kirurgi

Vær skeptisk til quick fix tilbudene du kan finne på nettet eller kirurger som kan ikke ha alle de riktige legitimasjon eller erfaring. Facial kosmetisk kirurgi er en fin kunst som krever en sofistikert forståelse av både den funksjonelle så vel som delikate estetikk av den menneskelige anatomi. Vi anbefaler at du gjør noe lesing på ulike prosedyrer, og også se på hva slags legitimasjon de beste ansikts kosmetiske kirurger bør ha. Også, når du besøker med en kirurg, sørg for å spørre om hans eller hennes erfaring med din type sak. En kvalitet ansikts kosmetisk kirurg vil gi deg den mest individualiserte og naturlige resultater.