Hjem >> plastisk kirurgi >> Body Contouring

Body Contouring

Ifølge American Society of Plastic Surgeons, fettsuging etter større vekttap fjerner overflødig sagging fett og hud, samtidig forbedre formen på den underliggende støtte vev. Body ContouringProcedures kan omfatte:

 • Facelift: sagging av midt i ansiktet, jowls og nakke
 • Brystløft: sagging, flatet brystene
 • Mageplastikk: forkle av overflødig hud hengende over magen
 • Nedre kroppen heiser: sagging av magen, baken, lyske og ytre lår
 • Medial lår heis: sagging av den indre, ytre og midten av låret
 • brachioplasty (arm lift). sagging av overarmene

  fettfjerning i San Diego

  kyst~~POS=TRUNC Plastisk kirurgi er nasjonalt anerkjent for Gastric Bypass Rekonstruksjon eller GBRx ™

  fettfjerning

  Konsultasjon fase:

  selv om det er visse fellestrekk mellom disse pasientene, slik som deres ønske om å "se og føle deg bedre" om seg selv, det er betydelig forskjell mellom deres forventningene. Det har vist seg å være en økt risiko for postoperative komplikasjoner med økende BMI før fettsuging kirurgi. Denne økte risikoen sammen med pasientens forventninger har å bli satt og forsterket i løpet av de preoperative avtaler. Det er minst 2-3 preoperative besøk før kirurgi. Under disse besøkene, pasienter og jeg diskutere sine mål og forventninger. Hvis både legen og pasienten ikke er åpne om realistiske mål og forventninger, så både kan stå overfor skuffelse. Jeg har alltid diskutere potensialet for noen tilbakefall av huden etter operasjonen. Uansett hvor mye tiltrekking gjøres under operasjonen, på ca 6-12 uker er det litt avslapping i huden, enten det er i armene, nakken eller magen. Derfor ved kontakt jeg vise bilder av pasienter som er 6-12 måneder av kirurgi og at pasientens grad av tilbakefall. De resulterende arr er også vist. Også omtalt i preoperative besøk er tidslinjen for utvinning og mulige komplikasjoner. 8 Hvis både pasienten og jeg føler at målene er realistiske, da hensynet til å gå videre med kirurgi. GBRx ™ regnes ikke med mindre pasienten er minst ett år fra tidspunktet for siste fedmeoperasjon og har 3 sammenhengende måneder med stabilisert vekt.

  Preoperativ forberedelse

  preoperativt, pasientens blod arbeid er avmerket og en EKG blir utført. Pasientene får også informasjon om hvordan du kan forberede seg ernæringsmessig før operasjonen. Vi sørger for at de tar sine multivitaminer og øke proteininntaket til 1,5 gram /kg kroppsvekt to uker før operasjonen og etter operasjonen i minst 6 uker postoperativt. Dagen før operasjonen pasienten er brakt inn for merking, noe som kan ta opptil 30-45 minutter. Dette sparer tid neste dag. Anestesilege kaller vanligvis pasienten kvelden før operasjonen og møter dem i preop venterommet.

  Trinn 1

  Stage en typisk innebærer å ta mage og brystveggen regioner. Nesten uten unntak, løs hud og bukveggen svakhet med svulmende er de primære bekymring for pasienten. En utvidet mageplastikk er planlagt.

  Stage 2

  Den andre fasen omhandler slapphet av øvre og nedre del av ryggen, baken, og de mediale lår. I ta opp de øvre bretter i forsvar gjennom et innsnitt som er laget langs siden av brystkassen å trekke den øvre rygghuden fremover og som allerede finnes det. Dette resulterer i et arr på siden av brystet som er kamuflert med armene ned. De lavere tilbake folder er adressert som en del av ryggen og rumpeballe heis. Begge disse områdene er adressert med pasienten plasseres med forsiden ned på kirurgisk bordet. Den øvre del av ryggen og korsryggen vanligvis tar ca 2-3 timer. Etterpå er pasienten deretter slått på hans eller hennes rygg og mediale lår er adressert.

  Stage 3

  Den tredje, og vanligvis den siste fasen, adresser ansikt, hals, bryn og øyne. På dette stadiet, en ansiktsløftning, hals heis, panne løft, og øvre og nedre blepharoplasty er planlagt. Denne prosedyren tar vanligvis 5 ½ - 6 timer og kanskje har den mest dramatiske innvirkning på pasientenes følelse av velvære og hans eller hennes generelle psykologiske utfall. Nok en gang er en overnatting kreves ikke så mye for smerte kontroll, men å overvåke for noen blødning fra ansiktsløftning prosedyren over natten. I motsetning til det mange tror, ​​facelifts er ikke veldig smertefulle prosedyrer, og dette er kanskje den enkleste gjenoppretting for pasienten.

  fettsuging Komplikasjoner

  Vår praksis har ansatt disse rekonstruktiv alternativene i over 200 pasienter (ved tidspunktet for artikkelen publikasjonen) uten en eneste forekomst av dyp venetrombose, og bare en pasient som krever blodoverføring etter en GBRx ™ kirurgi. Det har vært om lag en hendelse 10% av seroma av magen, og 13% hendelse av Seromas av lårene. Totalt sett, våre pasienters tilfredshet rate har vært ekstremt høy og over 87% av våre pasienter har rapportert at de har vært enten svært fornøyd eller svært fornøyd med deres ut kommer. Disse pasientene utgjør de mest fornøyde og realistiske pasienter i vår praksis. De pleier å være en meget stram strikk og grundig undersøkt pasientgruppen også. De er for det meste svært takknemlig som gjenspeiles av sin lojalitet til praksis og deres henvisning av andre medlemmer av støttegruppen.