Som er ideelt for en flatere mage, fettsuging kirurgi eller en Mageplastikk?

Fat konstruerer opp rundt magen stedet burde resultere i en uvanlig utseende. Regelmessig pot-bellied utseende som dette konsekvent magen fett for deg, ender opp som en ressurs av redusert selvfølelse. Du må trene for å få kvitt den abdominous, men det tar litt tid og i tillegg kan ikke være medisinsk foreslått i mange situasjoner.

Fettsuging kirurgi

Lipo kirurgi innebærer ulike metoder for å få eliminere magen fett.

kirurgen bedøver stedet med en lokalbedøvelse, og også setter inn et rør hvor fettet er trukket ut.

ultralyd kan benyttes for å flytendegjøre fettvev og gjøre det lettere å trekke den oppløste fett med tv.

Laser kan brukes til å smelte fett sammen med tiltrekke det ut med hjelp av tv.

Lipo er sikkert, mye mindre påtrengende, eliminerer overflødig fett og også skaper en mye bedre fysisk legeme profil på grunn av det faktum at den kan plasseres på hvilken som helst type av typen av plasseringen av den fysiske kroppen hvor fett faktisk har samlet. Det er en sjanse for at fettvevet kan dyrkes tilbake hvis diett plan og også utøve program forhindres med.

Mageplastikk

Mageplastikk eller mageplastikk er en operasjon hvor den kosmetiske kirurgen faktisk eliminerer fett nivåer og også huden, kontur mageregionen. Personer med hengende magen, så vel som overflødig mage fett sammen med bøyd hud er svært godt potensielle kunder for mageplastikk.

Den plastiske kirurgen kan stramme bare huden, fikse muskel vev masse vegger i tillegg til hud eller vedta langvarig mageplastikk dekker magen og også sider, og etterlater en lang, rett arr. Disse merkene er grunnleggende laget med slik nøyaktighet ved spesialist kosmetisk kirurg som de er skjult mellom alle naturlige folder av kroppen sammen med komme med tiden.

Hvilken er best?

Lipo kirurgisk prosedyren blir kvitt bare fett, så vel som om du bestemme om SmartLipo, vil det sikkert stramme opp huden. Lipo ender opp med kvitt underhudsfett ennå huden er intakt samt likeledes etter at prosessen kan det være strekkmerker samt rynkete, løsnet huden. Mageplastikk er en mye mer omfattende og likeså bryr seg for ikke bare fett utvinning likevel tilsvar strammer opp musklene samt innhenter kvitt langvarig hud.

Fettsuging kirurgi er mye rimeligere i forhold til mageplastikk likevel det har virkelig begrensede resultater og fungerer bare i spesielle tilfeller. Mageplastikk, men fungerer mye bedre hvis huden er forlenget og magemusklene har faktisk kommet for å bli løsnet. Lipo kirurgisk behandling er vanligvis foreslått for å kvitte seg med nabolaget fettceller.