Best ansikts plastisk kirurgi av faglig kompetanse kirurg i Toronto Area

Facial Plastic Surgery er en spesialisert form for plastisk kirurgi som fokuserer spesielt på kosmetisk kirurgi og prosedyrer for hode og nakke. Vanlige ansikts plastisk kirurgi prosedyrer inkluderer ansiktsløftning, neseplastikk, blepharoplasty (øyelokk kirurgi), hake implantatet, hals heis, panne løft, øre omforming og øre låsing (otoplasty) og hake implantat kirurgi. Disse typer plastisk kirurgi bør kun utføres av en surgeon- og en som har hatt egen opplæring og kompetanse på dette området. Mest vanlig er Facial Plastic Surgery en del av den medisinske spesialitet, Øre (Øre-nese-hals kirurgi). En Otolaryngologist kan deretter velge å forfølge ytterligere Fellowship trening og bli en Facial plastisk kirurg.

Facial Plastic Surgery kan deles inn i 2 kategorier, kosmetisk og rekonstruktiv. Kosmetisk ansikts plastisk kirurgi er utformet for å forbedre ansiktstrekk og strukturer. Disse kosmetiske operasjoner er svært populær over hele verden i dag, spesielt neseplastikk, ansiktsløftning og øyelokk kirurgi. I en alder av selfies og sosiale medier, har vårt utseende en innvirkning på hvordan andre oppfatter oss som aldri før. Mange er nå i ferd med å sette sitt beste ansikt fremover og tillitsfulle ansikts plastisk kirurgi for å gi dem en kant. Bekymringene som Facial plastisk kirurgi kan løse alt fra mangel på ansikts definisjon, kvalitet på huden, ansikts rynker, eller utseendet og funksjonen til en del av ansiktet. (Dvs: nese, ører eller øyne)


rekonstruktiv Facial Plastic Surgery er fokusert mer på ansikts abnormiteter, enten forårsaket av en fødsel defekt, sykdom, fysiske traumer, ulykker eller brannskader. Disse korrigerende og rekonstruktiv prosedyrer kan bidra til å forbedre visse aspekter av ansiktet, gjenopprette tillit og verdighet.

Facial Plastic Surgery klinikker tilbyr vanligvis mer enn bare kosmetisk kirurgi. Inkludert i Facial Plastic Surgery industrien er bred alt listen over ikke-kirurgisk, ikke-invasive behandlinger. Disse inkluderer toppen prosedyrer som Botox og Dermal filler injeksjoner (dvs .: Juvederm, Teosyal, Redensity II, Restylane). Laser behandlinger, for eksempel IPL, tatovering fjerning, hud resurfacing og CO2-laser er også økende i popularitet. Andre kosmetiske behandlinger som tilbys kan beUltherapy, den nyeste formen for ikke-kirurgisk ansiktsløftning, som bruker ultralyd for å stramme og løfte huden og Microdermabrasion behandlinger.

Facial Plastic Surgery er et unikt og elite spesialitet dedikert til hodet og nakken bare . På grunn av dette, det viktigste aspektet av å gjøre valg å gå videre med Facial Plastic Surgery er å sikre at du velger en ansikts plastisk kirurg for å utføre hoved prosedyren.