Velg den beste Rhinoplasty Surgeon i Ohio for Primær /Revisjon Rhinoplasty

Rhinoplasty er en kosmetisk prosedyre som kan endre utseendet på nesen. Selv om det er bein og brusk under nasal hud som bestemmer formen på nesen, men likevel, ved hjelp av neseplastikk, kan størrelsen og formen på nesen endres. Nesen er en viktig del av kroppen, spesielt i ansiktet; faktisk er en nese en viktig funksjon som bestemmer estetikken i ansiktet, og gir en unik karakter til den.

Det er ganske mange mennesker som er misfornøyd på grunn av en hump langs neseryggen , oppsvulmede runde nesetipp, hengende nese, eller en nese som er for lang eller for bred. Rådgivning best neseplastikk kirurg i Columbus Ohio kan hjelpe dem finne en balanse mellom deres forventninger og et realistisk utfall. Det er den kompetanse og erfaring fra en plastisk kirurg som kan hjelpe en pasient gjøre den beste beslutningen så langt som neseplastikk er bekymret.


Når du planlegger neseplastikk, mener kirurgen funksjoner, huden på nesen, blir etc. det øvre parti av nesen kalt brusk. Skilleveggen mellom venstre og høyre nesebor kalles septum. Rhinoplasty kan være korrigerende eller kosmetiske; For eksempel, mange pasienter klager over pusteproblemer, som er hovedsakelig på grunn av feil plassering av septum. I dette tilfelle er septoplasty den mest anbefalte prosedyren, karakterisert ved, at stillingen av skilleveggen er nøyaktig rettet. Kosmetisk neseplastikk fokuserer på å forbedre utseendet på nesen i ansiktet.

Siden neseplastikk er et kirurgisk inngrep som i seg selv kommer med en viss risiko, så det er viktig å konsultere en erfaren neseplastikk kirurg som kan minimere disse risikoene. Det er fordi en ekspert kirurg vil sikre riktig før og etter kirurgi omsorg for å muliggjøre pasienten ha en sikker utvinning og effektive resultater. Også krever neseplastikk en sterk følelse av estetikk og en dyp forståelse av anatomi. For pasienter som går inn for primær neseplastikk, samt for pasienter som ønsker å gå inn for revisjon neseplastikk, kan bare kirurger som har omfattende opplæring og betydelig neseplastikk erfaring gjenopprette riktig pust funksjon og et attraktivt, naturlig ser nesen. Kirurgen bør være kompetent nok til å finne den perfekte balansen mellom form og funksjon. Dessuten er det lurt å gå inn for en kirurg som er styret sertifisert og har hatt gode resultater med sine tidligere pasienter.

Det ville ikke være galt å si at pasienter som vurderer neseplastikk må se etter beste neseplastikk kirurg i Columbus Ohio og ha en grundig konsultasjon med kirurgen. Velge riktig kirurgen er den fremste aspektet i aspirerende for beste rhinoplasty resultater.