Hjem >> eldre helse >> Hvordan ta en Memory Test

Hvordan ta en Memory Test

Hvis du vil bli gitt en hukommelsestest, bør du ta det fordi du er enig med den forutsetning at tapet av personlig minne er reell. Implikasjonen, selvfølgelig, er at hvis du hevder å ha tap av personlig minne, fordi du ikke ønsker å bli spurt personlige spørsmål som er støtende eller som forårsaker du sorg, bør du ikke enig i den personlige minnetesten.
den personlige minne test er ikke en løgndetektor. Du kan ikke bli anklaget for bevisst å glemme personlig kunnskap om dine venner, slektninger, eller hendelser i ditt eget liv. Du kan bli beskyldt for simulering, som er et begrep som betyr at du er falsk en lidelse for din egen personlige grunner. Uansett hvilke grunner, kan du nekte å ta en personlig minnetest hvis du velger. Hvis du er enig med testing av dine personlige minne, er det ingen måte at du kan forberede seg til testen på personlig minne. Du ønsker ikke å besøke slektninger som kan fortelle deg om de områdene i livet ditt som du har glemt.
Du bør ta en personlig minnetest ved å prøve å få en god natts søvn og å ha et måltid før du går for testen . Du ønsker å være så frem i svarene dine som du kan. Svarene dine bør være spontan, siden de vil være basert på spørsmål om ditt personlige liv. Hvis noen har trent deg eller prøvd å forberede deg på å ta en test på personlig minne, er de ikke å være etisk.
Mange ganger etter traume mot hodet, vil folk miste sin hukommelse. Disse minnene som er tapt kan være fra en del av ditt personlige liv, eller du kan miste alle minnene og har totalt irreversible hukommelsestap. Hvis du ble traumatisert som følge av en ulykke, kan det hende at hukommelsestap bli utfordret av personer som er redd for at du kan ha en sak mot dem. Derfor, hvis disse er grunnene til at du er enige om å ta en test på personlig minne, bør du ta noen med deg som en advokat eller en venn. Samfunnet er hva det er de fleste som ser noen utsatt for hukommelsestap vil prøve å dra nytte av offeret. Det er ikke en underdrivelse.
Hvis du tar en test på personlig minne fordi du er arrestert, og kan ikke huske hvem du er eller hvor du kommer fra, bør du be om å få en advokat til stede eller å rådføre seg med en advokat . Dine rettigheter når et offer for hukommelsestap kan ikke beskyttes fordi du har noe minne om din fortid og din troverdighet om din siste minnet kan settes spørsmålstegn ved. På den annen side, hvis du ikke er i noen juridiske problemer, og vil bli testet av en terapeut eller en venn, kan du forberede deg på din test på personlig minne ved å prøve ulike avspenningsøvelser.
Disse tips om avslapning, sakker din pusten bevisst, ta et varmt bad, slå av TV og radio, er nyttig. Du kan ikke gjøre noe mer enn å gjøre ditt beste, og når spørsmål som vil teste din tilbakekalling av tall i rekkefølge, ikke skjelle deg selv for ikke å være i stand til å svare riktig.