Hjem >> eldre helse >> Hvor å handle for Adult Diapers

Hvor å handle for Adult Diapers


bleier er ikke bare for bruk av en baby eller et spedbarn. Det er så mange merker som faller i voksen inkontinens, som Prevail, Attends, Serenity og Depend. Disse er allment tilgjengelig på nettet, men det er fortsatt anbefalt at de først kjøpes i små mengder slik at passform og komfort kan bli prøvd på først. Noen nettsteder lar deg å be om gratis vareprøver (selv oftere du må betale et minimumsbeløp) slik at du kan teste deres produkt. Nøkkelen til å kjøpe voksen bleier er enkel: Det skal være effektiv og komfortabel også. Faktisk er det enklere bleien er, jo bedre er det vanligvis er, ettersom ingen vil den ekstra plass som en voksen bleie med for mange funksjoner gir.
Hvis du eller noen du er glad behov for å kjøpe voksen bleier, her er hvordan å sikre at du kjøper den beste for deg:

  1. Alternativene - Det finnes mange forskjellige typer voksen inkontinensprodukter som du kan dra nytte av. Noen av disse inkluderer pads, vakter og liners, beskyttende undertøy (også kjent som voksen bleie og truser), og disponibel underpads
  2. Pads har dimensjoner som gjør den til en perfekt passform inne i en typisk undertøy: generelt om 8-12 inches lang og 3-4 inches bred. De kan sammenlignes med bind for kvinner, og de er gode for små urininkontinens.
  3. Vakter og liners er for menn, slik de er utformet for å komfortabelt innkvartere den mannlige anatomi. De er lengre enn elektrodene som er nevnt ovenfor. Disse vakter og liners fungere som en frittstående, eller de kan settes inn i beskyttende undertøy.
  4. Beskyttelses undertøy, også kjent som voksen bleier og truser, er utformet for å gi mer og mer langvarig beskyttelse enn vakter, liners og pads. De er også utformet med komfort i tankene, så selv med maksimal beskyttelse de tilbyr, de er bygget for å være knapt merkbart i det hele tatt.
  5. Engangs underpads er pads som kan puttes på plass, for å hindre pinlige lekkasjer. Dette er spesielt nyttig hvis arbeidet krever at du sitter på ett sted i lange perioder om gangen
  6. De Standards -. Vet de vanlige funksjonene som du kan forvente fra disponibel inkontinensbind. Noen av disse inkluderer absorberende kjerne og vinger, strekke midje band, en fuktighet indikator, nederst på benet (for beskyttelse mot lekkasje), og maksimal kjerne beskyttelse gjennom den ekstra polymer midt pad området. Disse voksen bleier er vanligvis i stand til å gi beskyttelse fra fire til seks timer, med noen stiler skapt for natten beskyttelse (for eksempel Tranquility All-Through-The-Night beskyttende undertøy linje)
  7. Hvor kan man kjøpe. - mange dagligvarebutikker har ulike linjer og stiler av voksen bleier, men når du har funnet ut de spesifikke de som fungerer for deg, kan du velge å bestille i bulk online. Noen nettsteder du kan prøve ut inkludere diapersites.com (med sider for kuponger innløsning).
    Med alle disse produktene som spesifikt imøtekomme til voksen inkontinens, ville det ikke anbefales at baby pleie produkter (for eksempel Pampers) brukes. Tross alt, babyer og voksne har svært ulike diapering behov. Så hvis du eller en elsket en fortsatt bruker ubeleilig tøybleier, bare prøv ut hvor effektive disse voksen bleier er og bli frigjort fra ubehag og uro forårsaket av voksen inkontinens. Lykke til!