Hjem >> eldre helse >> Slik beskytter Mental Helse i Elderly

Slik beskytter Mental Helse i Elderly


Denne listen over tips vil bidra til å beskytte psykisk helse hos eldre, forutsatt at senior er i god til virkelig mental helse til å begynne med. Det er noen tilstander slik som Alzheimers sykdom, som kan for det meste være ute av vår kontroll.

 1. Det første du må gjøre er å sørge for at eldre ikke allerede lider av noen form for psykisk lidelse. Hvis de har drastiske humørsvingninger, er uvanlig glemsom, eller veldig deprimert, de bør gå for å se en mental helse lege, en som har spesialisert seg på eldre.
 2. Hvis de har en historie med alkoholisme, narkotikabruk, eller har gjennomgått noen ødeleggende forandringer i livet, så disse tingene bør bli undersøkt av en mental helse profesjonell. Dette er for å sørge for at disse problemene har blitt løst, og er i det siste. Hvis de ikke har blitt behandlet, kan de bli et problem igjen senere i livet.
 3. De viktigste tingene for en senior, som med alle andre, er god ernæring og mosjon. Dette vil holde kroppen fungerer for
  dem og ikke mot
  dem. Det er vanskelig å nyte hagearbeid, for eksempel hvis bøying forårsaker mye smerte. Holde kroppen smidig er svært viktig. Dette vil også bidra med tilstander og sykdommer som kan påvirke senior. En kropp som er i god form for å begynne med har en mye bedre sjanse til bekjempelse av hva som er skrantende det. Det er vanskelig å være glad når du er syk og vondt.
 4. Som folk begynner å alder de nesten alltid begynner å miste ting. De kan miste sine kamerater og andre familiemedlemmer. De kan miste huset de hevet sine familier i, sammen med andre eiendeler. Ettersom vi blir eldre vår verden begynner å krympe, og som vi mister disse tingene, vi begynner å føle at vi har kontroll over våre egne liv. Det er derfor svært viktig at de eldre still føler at de har kontroll over seg selv og de viktige tingene i livet.
 5. En av måtene at de kan opprettholde kontrollen er å holde aktiv og å være involvert med andre. Dette hindrer også ensomhet. Det er en god idé for en senior å være involvert med sine lokale sykehjem, der de kan frivillig til å hjelpe med aktiviteter eller bare besøk. Hvis de foretrekker de kan tilby sine tjenester til en lokal skole.
 6. Holde opp med verdens hendelser holder dem i kontakt med resten av verden og holder dem følelsen koblet. Yngre familie, venner eller naboer kan også dra nytte av besøkene ved å delta i diskusjoner om hva som er i nyhetene.
 7. Det viktigste er å være i bevegelse, læring, tenkning, og ikke bli isolert. Det er mulig å nå 100, og for å fortsatt være en viktig medvirkende medlem av samfunnet, men som alt annet, det tar litt innsats. I dette tilfellet er det vel verdt det!