Hjem >> eldre helse >> Slik unngår depresjon i Elderly

Slik unngår depresjon i Elderly


Synes du selv føler deg trist mye av tiden? I så fall kan du bli lider av depresjon, som er en medisinsk tilstand som rammer mange eldre amerikanere. Mens pensjonister ser ut til å være spesielt høy risiko for depresjon, er det ikke en normal del av å bli gammel, og skal alltid bli behandlet seriøst eller enda bedre, forhindret. Her er noen ting du kan gjøre for å forebygge depresjon og nyte livet til fulle potensial:

 1. Delta i aktiviteter som gnist din interesse og få deg til å føle seg levende og lykkelig. Snarere enn å sitte på rommet ditt alene om natten, komme seg ut og gjøre noe du liker!
 2. Hvis du opplever et tap, søke støtte fra familie og venner, og også delta i grupper som fokuserer på å hjelpe folk sørge og håndtere.
 3. Nå ut til andre. Ved å spørre en venn til å spise middag med deg, eller gå til en film, vil du være i stand til å fokusere på noe positivt og distrahere deg fra andre ting som kan være bekymringsfullt deg.
 4. Volunteer din tid. Du kan hjelpe andre og føler seg godt om deg selv på samme tid.
 5. Ta del i sosiale aktiviteter så ofte som mulig. Ved å få ut og møte mennesker, vil du holde hjernen din skarp og også gi deg noe å se frem til med jevne mellomrom.
 6. Begynn en ny hobby eller aktivitet, for eksempel matlaging, maleri eller sang. Ved å starte noe nytt, vil du utfordre deg selv og fokusere på å mestre en ny, kreativ ferdighet.
 7. Spis godt. Når du spiser riktig, føler du ditt beste. Dette kan hjelpe deg å ha en sunn tankegang.
 8. Ta del i øvelsen. Tar en senior trening klasse, eller bli med en walking gruppe, vil legge mer gnist i trinn og vil bidra til å øke humøret. En ekstra fordel er at klærne kan selv passe bedre!
 9. Forbered deg på endringer i livet ditt så mye du kan. Hvis du trekker deg, flytte til et nytt hjem eller inngå en pensjonisttilværelse samfunnet eller sykehjem, kan du enkelt inn i din nye livsstil ved å holde andre ting konstant, slik som fortsetter å se dine favoritt TV-show i kveld, og bringer noen av din favoritt eiendeler med deg til et nytt hjem, eller opprettholde daglige telefonsamtaler med familien din.
 10. Bruk alle foreskrevet medisiner på riktig måte for å minimere bivirkninger, som kan inkludere tegn på depresjon.
  < .no>