Hvordan å lære om Hofteprotese Surgery

Hvis du har alvorlig leddgikt smerter i hoften som forstyrrer normale aktiviteter, kan du være en god kandidat for hofteprotesekirurgi. Dette er en svært vanlig prosedyre som erstatter de grove eller syke overflater av bein på din felles område med en glatt implantat. Mens kirurgi kan være smertefullt, har mange funnet resultatene vel verdt det, og har vært i stand til å gjenoppta en aktiv livsstil etter utvinning perioden.
Her er noen måter å finne ut mer:

 1. Snakk med legen din om hva du kan forvente med hofteprotesekirurgi. Noen spørsmål å stille er: hvor lenge vil den operasjonen tar, hva slags smerte kan jeg forvente med prosedyren, hva gjør utvinning involvere og hvor lenge vil resultatene vare
 2. Les? opp på nettet om de nyeste hip erstatning alternativer. Gjør et nøkkelordsøk etter "hofteprotesekirurgi" og bla gjennom noen av de beste resultatene for å få en rask oversikt. Der kan du finne mange nyttige nettsteder, inkludert Mayo Clinic og National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer.
 3. Du kan også besøke http://ehipreplacement.com/for en katalog av noen nettsteder knyttet til hoftesmerter og behandlingsalternativer, eller http://hip-replacement.big.com for linker til mer om den siste utviklingen i feltet
 4. Meld deg på en syv ukers e-kurs på hofteprotesekirurgi på http.: //orthopedics.about.com/c/ec/17.htm. Den type informasjon du vil lære omfatter årsakene bak hofteprotesekirurgi, mulige behandlingsalternativer å vurdere, hva prosedyren vil være like, og hva du kan forvente for gjenopprettingsprosessen.
 5. Spør legen din om en mini hofteoperasjon kirurgi ville være et godt alternativ for deg. Dette er en hofteoperasjon prosedyre som er minimal invasiv, men i noen tilfeller kan ikke være så effektiv som andre hip operasjoner.
 6. Les opp på nettet eller på din lokale bokhandel om mulige komplikasjoner som kan oppstå med hofteprotesekirurgi så du kan være forberedt på risikoen.
 7. Forstå at hofteprotesekirurgi er ikke en permanent løsning. Over tid kan implantatet slites ut. Når dette skjer, må du ha en gjentakelse hofteoperasjon, eller "revisjon", som kan være mer komplisert.
 8. Vær oppmerksom på at i tillegg til hofteproteser seg ut, kan de også løsne opp. Denne tilstanden kalles osteolyse. Hvis dette skjer, må du ha en hofteoperasjon revisjon, som retter problemet
 9. Finn ut mer om fremskritt som gjøres i hip erstatning alternativer og se om -. Eller hvordan - disse endringene kan ha nytte deg i fremtiden.
 10. Kontakt med andre pasienter som har gjennomgått hip erstatning surgeries og lære om sine personlige opplevelser på http://orthopedics.about.com.
 11. Spør legen din om han eller hun kan sette deg i kontakt med andre pasienter som allerede har vært gjennom erfaring, slik at du kan få noen råd fra dem om hvordan å forberede og hva du kan forvente under gjenopprettingsprosessen.

 12. Next: