Hjem >> eldre helse >> Hvordan å lære om mosjon for Elderly

Hvordan å lære om mosjon for Elderly

I de fleste tilfeller kan eldre mennesker nyte fordelene av noen form for regelmessig mosjon. Noen eldre, men vil være for svake for visse typer trening. For andre spesielle forholdsregler må gjøres for å eliminere risikoen for fall.
For eldre, fordelene ved trening inkluderer lavere forekomst av depresjon, redusert sjanse for å dø tidlig, økt årvåkenhet, forbedringer i blodtrykk og andre kardiovaskulære fordeler og redusert risiko for diabetes. Pensjonister som trener regelmessig vanligvis forbli uavhengig for en lengre periode.
Det er ikke nødvendig for senior å bruke store mengder tid i hard trening. De personer som trente regelmessig for så lite som 30 minutter per uke likevel opplevd betydelige fordeler. Dette gjaldt selv om øvelsen kreves kun moderate mengder innsats.
Det er ingen enkel øvelse som vil fungere for alle eldre individer fordi hver enkelt har ulike behov og problemer. Hva som fungerer og er trygt for en senior kanskje ikke, eller være trygt for en annen.
Det er viktig å konsultere med en lege før du begynner ALLE nye treningsprogrammer. Dette gjelder for alle aldre, men det er særlig for eldre som kan være begrenset i hva de kan gjøre ved spesielle medisinske tilstander.
En eldre person som får ok fra hennes lege kan nyte den samme øvelsen aktiviteter som yngre enkeltpersoner. I tillegg, her er fem øvelser som eldre kan nyte:

  1. Walking. Hvis senior er fortsatt i stand til å gå selvstendig og er stødig på føttene, gå regelmessig kort avstand gir utmerket kardiovaskulære fordeler og kan være en fantastisk kilde til trening.
  2. Vann aerobic. Selv de eldre som har begrenset mobilitet kan delta i og nyte vannaerobic. Vannet puter virkningen og gjør mobilitet enklere.
  3. Stretching. Disse low-impact aktiviteter kan også gjøres i en rullestol. Pensjonister som strekker seg flere ganger i uken vil du finne at de beholder sin fleksibilitet bedre enn de som ikke strekke på en jevnlig basis.
  4. Styrketrening. Bruken av vekt maskiner eller frie vekter styrker musklene i hele kroppen. Spesialutstyr er ikke engang nødvendig. En senior kan ha nytte av å løfte husholdningsartikler som bøker, bokser, eller andre moderat tunge gjenstander.
  5. Balanse øvelser. Som eldre alder, kan tap av balanse blitt et alvorlig problem. Styrking leggmusklene kan forbedre balanse og stabilitet.