Hjem >> eldre helse >> Hvordan velge en scooter for en eldre Person

Hvordan velge en scooter for en eldre Person

Hvis din venn eller slektning allerede har hatt en vanskelig tid ambulerer eller vandre rundt, kan det være på tide å få seg en scooter. Disse tingene er motoriserte seter som en person kan bruke for å gå rundt i huset eller like i nærheten av hjemmet. En scooter er perfekt for noen som har en hard tid å komme rundt på grunn av et slag, kropp svakhet eller smerte som leddgikt og hoftesmerter. Ved hjelp av en scooter reduserer belastningen på kroppen og i kraft forbedrer ens livskvalitet.
Hvis vennen din ber deg om å følge ham til å kjøpe en scooter, her er de tingene som du må huske å se etter i modellene og produkter som du ser i show room:

  1. Spør ekspeditøren for hvilken modell som ville være best for din venn. Ha et godt estimat på hvor høy tellere er i hjemmet og hvordan smale passasjen måter er. En klumpete scooter er en no-no for boliger med smale hall måter siden bumping i vegger og møbler kan være starten på forskjellige problemer for din venn.
  2. Få en modell som lar deg justere høyden på sete. Dette ville gjøre det fleksible scooteren i enhver situasjon. Selvfølgelig ville en person i sittende stilling kunne nå mindre ting hvis han ikke var i stående stilling. Muligheten for å justere høyden på setet lar deg nå andre objekter i høyere hyller og skap.
  3. Spør hvordan scooter er å være makt. For enkelhets skyld, ville det være mye bedre å ha en elektrisk scooter som har batterier som kan lades ved å koble den til en stikkontakt. Ved hjelp av et oppladbart batteri som lett kan bli ruset opp ved å plugge den i ville være veldig praktisk.
  4. Ha venn teste setet på scooter. Dette ville tillate ham å måle nivå av komfort som scooter har i tillegg til håndteringen av kjøretøyet. Du kan faktisk be ekspeditøren for en prøvekjøring. På mange måter har en elektrisk scooter er mye som å ha en bil som bare er ment for korte avstander. Sørg for at scooteren har god håndtering og lett kan læres av noen som allerede er av høy alder.
  5. Spør om politikken til selskapet angående vedlikehold og vedlikehold av kjøretøyet. Akkurat som alle andre kjøretøy, har scooter mange bevegelige deler som trenger å bli løst og vedlikeholdes gjennom hele sin funksjonelle levetid. Det er best å spørre hvor bensinstasjoner er og hvor deler kan bli hentet hvis du trenger å ha noen av dem erstattet.
    En scooter er en god investering for noen som allerede har hatt en vanskelig tid komme seg rundt. Med disse retningslinjene, bør det være enkelt å plukke opp merke og modell som ville være mest passende for dine behov.