Hjem >> fedme >> Min Emotion, jeg er feit!

Min Emotion, jeg er feit!


Verden går rundt meg, og jeg føler emosjonelt stress for min velvære, det er ikke en dag som går uten å ha en skadelig kommentar et ønske om en klem fra en jente som jeg liker.

det har vært en kan skades tur fra min barndom til min unge selv, jeg er lei av problemene i hver dag, kamper med kontrollen av mat, med kamper med disiplin å gjøre noen form for øvelser for å begynne å miste dette over vokst magen, har opptak av en dusj blir en tortur for meg.

for hver gang jeg ser på speilet er en påminnelse om hva henger i magen min, hva en kamp ja?

en følelse som jeg ikke ønsker for ingen kropp, noen mennesker ikke forstår dette og begynne å lage taler for meg å angivelig motivere meg til holde mine vektkontroll, venner og familie prøver så hardt for å gjøre livet mitt bedre når de er rundt, dette er verdsatt siden i de øyeblikkene jeg ser frem til.

realiteten er at jeg blir sliten, ideen av våkner opp hver dag og gjøre rutinen har blitt nesten uutholdelig. Jeg spør meg selv spørsmålet is't verdt det?

Mange bøker, mange dietitians gi deg en entusiastisk JA!

Og dette gjør livet mitt bedre, det virkelig i 10 sekunder, og deretter så snart jeg gjør min første sete-up boom oh dette er for mye! Svaret jeg får senere.

Jeg begynner å høres ut som en rumling løsere, ikke jeg?

Men kan gjøre noe virkelig klart, det er en grunn jeg setter alt dette emosjonelle ord i denne artikkelen, er jeg helt sikker på at noen andre kommer tru dette hver dag. Jeg er så sikker på at hvis du leser denne artikkelen er du sannsynligvis en som meg som kommer i de samme øyeblikk som jeg er.

Og vet du hva? Dette gir meg trøst, fordi jeg nå vet jeg ikke er alene.

La oss starte en reise sammen, lar late som du og meg har en pakt, hvis vi starter denne reisen vi har til å lykkes. Vi må vinne! Fordi denne gangen vi ikke gjør det alene.

Jeg gjør dette løftet til deg fra at jeg vil skrive og artikkel hver dag om hva jeg gjør, for å holde meg selv i reisen til frihet fra denne forbannede sykdom av fedme.

jeg vet at du sannsynligvis tror dette er gal, og det vil ikke fungere, men er ikke om det, for meg vil det være en annen reise siden jeg er en av problemet, ikke en skuespiller eller noen som utgir seg for å være, dette er ekte baby!

denne 100% sannheten om å være FAT og kjemper for å få sunnere.

Så la oss starte med sannheten, jeg er virkelig overvektig, og med det, kom noen konsekvenser en av dem er min fleksibilitet er ikke bra at jeg har problemer med å sette mine sokker i mine kolesterolnivå er høy, får jeg lei veldig enkelt.

Dette er mine sannheter, din er du gjøre selvransakelse og avgjøre dem, skrive dem i et stykke papir eller bedre i en bærbar PC slik at du kan skrive din reise, jeg!

Først av vi begge kommer til å gå til noen tøffe stunder og vi kommer til å føle lyst til å gi opp, men jeg vil du skal huske denne setningen:

"kampen for suksess har mange stier, men veien til å miste bare har én, den ene av de bestemmer seg for ikke å ta noen sti "

for alle reisen er forskjellige vekttap programmer er forskjellige, og med måten vi bestemmer oss for å mate de næringsstoffene kroppen vår trenger er forskjellig ideen her er at du velger en.

i den måten vil jeg velge noen og vil skrive om dem, vil jeg gi deg noen ernæring fakta artikler, men på slutten av dagen du bestemmer deg for om du vil følge meg på denne reisen artikler. Inntil da hvile og bestemme.