Hjem >> fedme >> Mat Addiction Symptomer -? Åpenbare eller ikke

Mat Addiction Symptomer -? Åpenbare eller ikke


Hva er mat avhengighet symptomer? Har disse symptomene blir dokumentert fra andre alvorlige helsemessige bekymringer? Frykter du at du kan bli avhengige av mat?

Disse spørsmålene, og flere, er alle like viktige når vi ser på muligheten for noen som kjemper en mat avhengighet. Vitenskapen har vist at en person som lider av mat avhengighet har like vanskelig å kontrollere en tid og "herding" det som en hvilken som helst annen type avhengig. Faktum er at den fysisk avhengighet til mat som er sterk, og så kraftig som en hvilken som helst annen type medikament. Plus bivirkninger og helsemessige konsekvensene kan være like alvorlig som annen form for avhengighet.

Så hva er mat avhengighet symptomer anyways? Vel, symptomene er faktisk mange, som noen er mer opplagte enn andre. La oss ta en nærmere titt på noen av de mer åpen mat avhengighet symptomer, så vil vi avslutte med noen som kanskje ikke være så mye av et "rødt flagg" for de av dere er bekymret for at noen du bryr deg om kan være en mat stoffmisbruker .

åpen~~POS=TRUNC mat avhengighet symptomer:

 • en manglende evne til å slutte å spise, selv når "full" følelse er nådd. Hjernen kan ikke effektivt sende meldingen ut på at det er på tide å stoppe. I stedet tar avhengighet igjen og spiser raskt blir en vane, og det handler om å spise er ukontrollerbar.
 • Å ignorere konsekvensene av å konsumere for mye mat. Ikke bry seg om de helsemessige fordelene (eller mangel på sådan) til mat som blir inntatt. En person som er en mat stoffmisbruker ofte føles mye skam og skyldfølelse når du spiser fordi de velger matvarer som de bevisst vet er usunn, men de velger å ignorere at mangel på næringsinnhold en opt bare for smak og umiddelbar tilfredsstillelse.
 • Det å spise er etterfulgt av en bølge av følelser. Gråter, stress, angst, skyld, skam og selvforakt er ofte de følelsene som følger en person som kan være en mat stoffmisbruker. Dessverre disse følelsene bare mater behovet for å kurere og mat er stoffet. Mat er problemet, og problemet er løst med mat. Totalt yo-yo effekt.
 • Mat er den viktigste og obsessive om hele dagen. Hver dag. Mat er motivator for å komme ut av sengen og å gå hvor som helst. Å få mat som en person er ute vil bli gjennomført selv om oppgaven å finne og kjøpe det er krevende (dvs. kjører over 30 minutter til en bestemt fast food-restaurant).

  Ikke så åpen mat avhengighet symptomer:

 • Matvaner endres avhengig av sted og sosiale situasjon. En person som juv, binges og utstillinger svært forskjellige matvaner og vaner når de er alene i motsetning til når de er ute i det offentlige og spise sammen med andre. Det er vanlig for en mat stoffmisbruker til binge og spise mye når de er alene. Alene selv å være i bilen, soverommet eller badet hvor de føler seg mest trygge, skjult og sikkert.
 • Folk som stjeler mat eller skjule mat fra andre bare for skyld for å være i stand til å spise maten på egenhånd vilkår. Dette, akkurat som alle andre rusavhengig, er et stort problem, og vil raskt bryte relasjoner med betrodde venner og familiemedlemmer

  Mat avhengighet symptomer som dukker opp som alvorlige helseproblemer.

 • fedme
 • diabetes
 • angst og stress
 • hypertensjon
 • høyt blodtrykk
 • mangel på søvn
 • problemer med å puste
 • hjerte- og karsykdommer

  Det er de helsemessige problemene ovenfor som kan være forårsaket av mat avhengighet. Gode ​​nyheter er at mat avhengighet kan behandles og hvem som helst med riktig hjelp kan slå dette problemet.