Hjem >> fedme >> Har Socnet Make People 'puter Taters?

Har Socnet Make People 'puter Taters?


De stigende fedme tallene har folk på jakt etter noen eller noe å skylde på. TV og datamaskin tid er begge får skylden for noen av de mer stillesittende mennesker, men i det minste med visse aldersgrupper, datamaskinen kan ikke fortjener noe av det skylden i det hele tatt. Disse menneskene er ikke sitter og ser You Tube videoer og fnisende i timevis, men. De bruker sine datamaskiner for å nå ut til sine sosiale nettverk og kan høste fordeler av å gjøre det som nettsteder som Facebook, Twitter og andre synes å være at du kjører dem mot nye og mer involvert former for fitness.

i en studie av Sporting Goods Manufacturing Association samt sin agent, Association of Fitness Industry forhandlere og produsenter, ble det funnet at Gen Y, eller de som har fødsels år faller mellom 1980 og 1999 er mye mer sannsynlig å engasjere seg i mange former av gruppetrening inkludert høyere effekt aerobic og spinning klasser enn andre generasjoner var. Disse typer trening har økt med 20% i løpet av de siste tre årene, med sosiale medier nettsteder kjører noen av disse tallene. Folk holde kontakten med sine kolleger på sine Facebook-sider, holde hverandre mer ansvarlig i prosessen. Bilder tillate dem å se se hverandres fremgang også.

I tillegg til gruppetrening, har det vært en økning i salget av hjemmet og kommersielle treningsutstyr med boligsalget hopping med nesten fire prosent og kommersielle salget øker med drøyt fem prosent. I tillegg til vekter og andre elementer, tredemøller og elliptiske maskiner har endelig begynt å se en salgsøkning etter laber omsetning i de siste årene.

Exercisers er også å få et stort løft fra noen av de apps som finnes på en rekke av smarte telefoner som de bærer, får kalori teller for all den maten de spiser, samt tips og triks for trening. Det er enda apps som tillater dem å planlegge sine treningsøkter på forhånd. Brukere var også i stand til å logge seg på vekttap eller utøve spesifikke nettsteder for å spore deres bevegelser for dagen, får tilbakemeldinger og forslag som de satt og nådd konkrete mål.

Studien fant også at personer som var 45-54 år gammel var mer sannsynlig å engasjere seg i kjerne aerobic samt andre typer trening som gåing eller løping om de gjorde det på en tredemølle eller ute i neighborhood.The antall personer i denne aldersgruppen som jevnlig engasjerende i noen form for trening var i underkant av tjue prosent.

SGMA studien har også sett på hvor folk var trener, oppdage at folk i over 45 aldersgruppen var mer sannsynlig til å trene i en eller annen form, mens de var på sitt egne hjem mens de som var 25-34 var mer sannsynlig å gå til treningssentre for å få deres trening. rapporterte begge gruppene snakker om deres trening på sine Facebook eller Twitter-kontoer enten før de gikk eller etter at de var ferdig.