Hjem >> fedme >> Hvorfor Psykologi Må Step It Up når det gjelder å håndtere Obesity

Hvorfor Psykologi Må Step It Up når det gjelder å håndtere Obesity


Psykologer er fortsatt arbeider med beslutningen om å legge til fedme til samme diagnoseverktøy som anoreksi og bulimi, merking det som en psykologisk basert spiseforstyrrelse. Fedme og dens mange konsekvenser vil være et av de viktigste temaene som diskuteres på årsmøtet til American Psychological Association som startet 01.08 i Orlando, Florida.

Med fedme tallene øker for både barn og voksne, bekymring er at det ikke er nok blir gjort for å bekjempe problemet. Mange spørsmål har oppstått blant annet hvorfor så mange flere mennesker er overvektige enn noen gang før, så vel som hvorfor så mange av disse menneskene er i stand til å gå ned i vekt selv med sin beste innsats. Ifølge mest forskning på emnet, er fedme mer motstandsdyktig mot de vanlige typer behandling nå enn det var for fem år siden.

En av de mest alvorlige problemene er en moderne livsstil. Mat, en gang bare funnet noen få steder, inkludert hjem hager, veien siden står og hoved matbutikk er nå rikelig og tilsynelatende overalt. Selv i mindre byer, døgnet rundt næringstilgangen er normen. I tillegg til alt dette mat, det er mat reklame som ser ut til å sette ulike matvarer i sinnets forkant hele dagen lang.

Våre kropper har blitt omskolert til å tenke annerledes om mat også. I det siste, folk vanligvis spiste tre måltider på ganske regulerte tider. Vi har blitt omskolert til å tro at vi trenger å spise små måltider, hele dagen lang eller begrepet beite. For noen mennesker, kan det bety sunne måltider, men for andre er det et grønt lys til å spise høy fett eller sukkerholdige matvarer ofte hele dagen. I tillegg tror vi også vi bør være i stand til å spise sent på natt, et konsept som noen eksperter mener fører til vektøkning. Andre hevder at timingen har ingenting å gjøre med stoffskiftet.

Forskere som har publisert posteringer i forkant av konferansen har koblet andre spørsmål av moderne livsstil med vektøkning. David Allison, fra ernæring og fedme Research Center, sier at hans arbeid har vist at søvnproblemer, spesielt mangel på søvn kan øke risikoen for fedme. Andre studier ekko disse funnene, som viser at folk som ikke får nok søvn er mer sannsynlig å konsumere nesten tre hundre flere kalorier neste dag. Et annet problem, ifølge Allison, er den avanserte alder av mødre når de føder som dramatisk øker risikoen for overvektige barn.