Hjem >> ernæring >> Sarahs 11 favorittting – 2017

Sarahs 11 favorittting – 2017

For de av dere som husker TV-programmet Oprah , du husker kanskje at hun hadde en veldig populær episode på slutten av året som viste frem favorittsakene hennes fra de foregående 12 månedene. Mens jeg ikke så Oprah med jevne mellomrom likte jeg «My Favorite Things»-episodene hennes, siden hun virkelig hadde et øye for kule gjenstander.

I år har jeg kommet over 11 pene produkter som ikke passet godt inn i et eget innlegg. Så jeg tenkte jeg skulle liste dem alle i én enkelt artikkel, slik at du kunne sjekke dem ut. De er alle rimelige og mange av dem ville være flotte gaver. Hvis du trenger en gave i siste liten, kan en av "mine favorittting" fra 2017 passe regningen!

Gratis ukentlig nyhetsbrev + rapport om hemmeligheter med sterk immunitet

Hvis du har kommet over noen kule ting i løpet av det siste året, vennligst skriv i kommentarfeltet slik at vi alle kan glede oss over det!

Favorittting for HJEM

Dynatrap-mygg- og insektfelle

Jeg har skrevet før om hvordan man helbreder myggstikk naturlig, men hva med å unngå dem i utgangspunktet? Jeg har aldri hatt et godt svar som var giftfritt og grønt før nå! Dynatrap insektfelle er en kjekk innretning som er attraktivt designet og kan henges, monteres eller plasseres hvor som helst.

Den fanger og fanger veldig effektivt mygg så vel som dusinvis av andre insekter uten kjemikalier, giftig sprøyting eller irriterende zappelyder. Best av alt, det skader ikke sommerfugler eller bier!

Mozzies og andre plagsomme insekter tiltrekkes av det ultrafiolette lyset og fanges deretter i bunnen av enheten av en lydløs vifte som virvler 24/7 og hindrer dem i å rømme. Du tømmer den hver eller annenhver uke.

Det er det!

Hold den i gang hele tiden for best resultat. I løpet av noen få uker er myggens livssyklus brutt og gården din er praktisk talt fri for insekter! Vi har 1/2 acre enheten, men en mindre enhet, samt en stor 1 acre modell, er også tilgjengelig. Dette produktet er et MUST HAVE etter min mening hvis du har mygg rundt hjemmet ditt.

Vi har bokstavelig talt INGEN mygg rundt hjemmet vårt lenger siden vi fikk denne enheten rett etter orkanen Irma for å beskytte oss mot myggeksplosjonen som skjedde to uker senere fra alt det stående vannet.

Aquaponic Water Garden (selvbærende fisketank pluss organisk spireplante)

Mange av dere har sikkert hatt en betafisk før. Vi har hatt flere i hjemmet vårt, og denne smarte Aquaponic Water Garden tar det et skritt videre og forvandler fisketanken din til et mini-økosystem. Fisken gjødsler de organiske spirene og urtene som vokser i en attraktiv plantekasse på toppen av akvariet.

Fisken mater plantene og plantene renser vannet!

Flott gave til barn!

Barnes hageverktøy (såingsplassen)

Dette smarte verktøyet kalt Seeding Square gjør hagearbeid enkelt og morsomt å lære spesielt for barn. Det lille kvadratiske verktøyet på en fot viser visuelt den perfekte mengden plass til å plante alle typer frø og frøplanter når du planter i en grønnsakshage. Settet leveres med Seeding Square-verktøyet med optimalt adskilte fargekodede hull, planteguide, frødibber (med dybdemerker), frøskje og frøtrakt. Bruk av dette verktøyet sikrer at hagen din er organisert uten bortkastet plass og resulterer i flere grønnsaker per kvadratfot og færre ugress!

Uknuselige, ikke-giftige, varme og kalde drikkekrus

Da sønnen min gikk på college sist sommer, ønsket jeg å skaffe ham store drikkekrus til hybelrommet hans som ikke var laget av plast og som også var bruddsikre, lette å raskt skylle og tørke av, holdbare og varige. Jeg bestemte meg for disse store krusene i 18/8 304 rustfritt stål. De er dobbeltvegget med en vakuumluftforsegling for å holde drikkevarene varme eller kalde uten varme eller kondens/svette på utsiden av kruset.

Perfekt! Han elsker dem. Han bruker dem til å drikke glassene sine med EPIC beinbuljong (han har ikke kjøkken), rå gressmatet melk og varm te!

Trådløs elektrisk tekoker

Denne trådløse vannkokeren med automatisk avstengning varmer opp vann og andre væsker raskere enn en mikrobølgeovn og er enkel å rengjøre. Det var det perfekte valget for min sønns sovesal, men ville være et flott apparat å bruke hvor som helst, inkludert et kjøkken med full service. Mer praktisk og tryggere enn en tradisjonell tekjele på koketoppen. Ingen grunn til å bruke den ekle mikrobølgeovnen igjen!

Alpakkatepper

Jeg ble først introdusert for alpakkatepper, sokker og skjerf på den årlige Wise Traditions-konferansen i leverandørområdet. Jeg kjøpte et rikt lilla teppe til meg selv og har absolutt elsket det i flere år! Sist jul (2016) fikk jeg hvert av barna mine en. I mitt hode er de uten tvil de vakreste, varmeste, kløefrie teppene jeg noen gang har vært borti! Verdt hver krone. Bedre enn ull. Det er et teppe som varer livet ut. De kommer i et utall av (ikke-giftige) fargekombinasjoner for enhver smak. Jeg bestilte min fra denne 200 år gamle Maryland Alpakka-gården, som er nabo til Sally Fallon Morell, president for Weston A. Price Foundation.

Favorittting for HELSE

DefenderShield reiseveske

Jeg forlater aldri byen uten DefenderShield Travel Pouch. Denne lille svarte reisevesken som du bærer over skuldrene akkurat som en miniveske, er perfekt for turer utenfor byen, fotturer og sightseeing uansett hvor du er. Jeg bruker den overalt!

Kuleste. Ting. Noen gang. Det er et spesielt spor for mobiltelefonen din som er konstruert med metalltråd som skaper et mini-Faraday-bur for å beskytte deg mot all EMF-stråling selv mens mobiltelefonen er på og ved siden av kroppen din.

Det er også flere andre glidelåser og spor for trygt å gjemme bort ting som penger, pass, kredittkort osv. Den peneste lille reiseveske jeg noen gang har vært borti.

Kornfri Granola

Jeg elsker å spise granola med yoghurten min, men som du vet er ikke granola laget med havre eller andre korn en sunn idé. Jeg har lagt ut denne oppskriften på Paleo granola før, men noen ganger går jeg tom. Jeg var begeistret for å oppdage Wellbees merke av granola som har utmerkede ingredienser og er kornfri som jeg kan bruke som en stand-in for hjemmelaget i en knipe. Det er deilig!

Spirte gresskarfrø

Jeg har laget pepitas (bløtlagte gresskarfrø) i årevis. Det er litt tidkrevende, men verdt det for all den ekstra næring og fordøyelighet du får fra dem. Jeg ble begeistret da dette merket av organiske spirede gresskarkjerner ble tilgjengelig i år som gir lignende helsefordeler som bløtlegging uten alt det ekstra arbeidet på kjøkkenet. De er også deilige, og en av de hyllestabile snacksene jeg hadde på hybelen til sønnen min.

Hjortebiter og barer

Jeg elsker viltkjøtt, det samme gjør familien min. Det er vanskelig å finne sunne snacks som inneholder det, men selskapet EPIC gir dette næringsrike villkjøttet i både biter og barer. Og de er ikke bare proteiner som rykende. Fettet er inkludert som tradisjonell pemmican for sunn mat på farten. Disse snacksene var et annet valg for min sønns hybel 🙂

Snackpakker med ferdigkokt, uherdet, tilsetningsfritt BACON

Disse to strips-snackpakkene med ferdigkokte, uherdede, antibiotika og bacon uten tilsetningsstoffer er den perfekte snacksen eller kjappfrokosten i bilen på vei til jobb eller skole. Whole Foods bærer dem i samfunnet vårt. Advarsel … de har en utløpsdato på to måneder. Hvis du liker å kjøpe i bulk, sørg for at du bruker alt opp i løpet av den tiden.

Jeg håper du har likt denne listen over favoritttingene mine for 2017! Sørg for å legge til noen av dine egne favorittting i kommentarfeltet!