Hjem >> ernæring >> En dag i livet:Hva en pelotoninstruktør spiser

En dag i livet:Hva en pelotoninstruktør spiser

Her på Eat This, Ikke det!, vi får eksklusiv tilgang til tonnevis av ernæringseksperter på kjendisnivå, velværeksperter, leger, og påvirkninger av sunt kosthold. (Vi vet, Vi er veldig heldige.) Vi har lært av dem dusinvis av måter å lage havre over natten, hvilke sunne snacks de ikke kan leve uten, og hvilken mat du bør spise hver dag. Men det lot oss lure på:hva gjør disse ekspertene på daglig basis for å holde seg friske og lykkelige? Vi vil, spurte vi dem!

Her, Kristin McGee, en Peloton yoga instruktør, deler en titt på livet hennes og hva hun spiser på en dag.

Jeg prøver alltid å lytte til kroppen min og spise et godt avrundet kosthold med alt med måte. Jeg pleier å veksle mellom noen få tips for å gjøre livet lettere, spesielt når det gjelder frokost og lunsj - jeg liker å ha noen av mine favoritter tilgjengelig. Middager jeg blir litt mer fleksibel med og varierer dem oftere.

Frokost

Kristin McGee

I dag våknet jeg og hadde min favoritt greske yoghurtparfait. Jeg legger valnøtter, linfrø, og litt Fiber One med jordbær, blåbær, og organisk ren gresk yoghurt. Jeg drysser med kanel og har en kopp (eller to) svart kaffe på siden. Å ha protein om morgenen for å holde meg drevet til lunsj er et must.

Hvis jeg ikke spiser gresk yoghurt, Jeg elsker økologiske egg med spinat og en side av avokado toast og blåbær. Hvis jeg er veldig tidlig ute for å undervise i en morgenklasse på Peloton, Jeg kan lage en proteinshake med chiafrø, proteinpulver (jeg liker Orgain or Be Well), frosne blåbær, spinat, avokado, og mandelmelk, eller noe i den stilen. Jeg vil ikke bli tynget, men jeg trenger også noe i magen før jeg underviser i levende yogatimer.

I SLEKT: Treningstilbehøret du vil like å bruke med din Peloton -sykkel

Lunsj

Kristin McGee

Neste, Jeg har min kalkunsmørbrød med åpent ansikt. Jeg liker å rulle opp 3 til 4 Applegate Farm Organic Turkey Slices og dryss dem med gurkemeie, cayenne, og svart pepper. Server dem med baby gulrøtter, cherrytomater, og HOPE hummus, og et stykke godt økologisk bondebrød med moset avokado og havsalt. Jeg spiser ofte også en Health-Ade kombucha til lunsj. Hvis jeg ikke har kalkun, Jeg skal lage en stor salat med et stykke grillet laks eller kylling på, eller noen ganger en kylling- eller tunfisksalat fra Fresh Direct.

Matbit

Kristin McGee

Snack -tiden når rundt 15 eller 16 -tiden, og jeg har vanligvis alltid en skje med peanøttsmør med et eple. Hvis jeg er på farten, Jeg kan kaste en proteinbar (min favoritt så sent som RAW REV, selv om jeg også liker Bulletproof Collagen -barer og Naturally Clean Eats) i sekken eller tar en rask proteinshake. Jeg elsker seriøst nøttesmør, selv om, og finner ut at de gir den perfekte mengden sunt fett, protein, og karbohydrater for å holde meg energisk og ikke sulten før middag.

Middag

Kristin McGee

Middag er ofte et stykke fisk med stekte søte poteter og en grønn veggie, som brokkoli eller rosenkål. I kveld stekte jeg et stykke torsk med en side søtpotetskiver og brokkoli. Jeg steker alt i ovnen på 450 grader i ca 20 til 25 minutter. Du kan spraye olivenolje på grønnsakene og gni en teskje på fisken. Jeg salt og pepper alt etter smak og voilà!

Dessert

Kristin McGee

Jeg prøver å holde ting enkelt; men jeg liker også måten ren mat føles. Jeg spiser ikke mye, hvis noen, bearbeidet mat, men jeg går heller aldri glipp av dessert! Jeg elsker å sette en Siggis yoghurt i fryseren og slappe av, server deretter med bjørnebær og bringebær og vanligvis en liten firkant med mørk sjokolade. Jeg liker også et lite glass rødvin av og til.

I SLEKT: Lett, sunn, 350 kalori oppskriftsideer du kan lage hjemme.