Hjem >> ernæring >> Din nye favoritt proteinbar er faktisk et bakverk

Din nye favoritt proteinbar er faktisk et bakverk

I partnerskap med The Smart Co.

Et brødristerdeig høres ikke ut som den typiske proteinbaren du er vant til, gjør det? Bakverk har absolutt ikke det beste rykte når det gjelder å være det "sunne" frokostalternativet. Men nå, det er The Smart Food Co. som lager Smart Tarts, som prøver å revolusjonere hvordan det typiske frokostdeigen skal se ut og smake, og de gjør det med tre deilige smaker:Strawberry Chia, Blåbær Acai, og Cinnamon Twist. Ikke la deg lure:Smart Tarts kan være brødrister men de kan fungere som en proteinbar for å holde deg mett når du er på farten.

Hvorfor bør du spise mer protein?

Visste du at protein er et ganske viktig næringsstoff for vekttap? Fordi det tar mer energi å faktisk brenne kaloriene fra protein, det vil øke stoffskiftet. Et proteinrik diett vil også dempe appetitten og forbedre mettheten.

Velge matvarer med høyere proteinnivåer - som Smart Tarts, som har 8 gram per bakverk - vil bidra til å øke ditt daglige proteininntak for å føle deg mett. En studie i American Journal of Clinical Nutrition fant ut at metthetsfølelsen øker med et høyere proteininnhold. Bare å øke proteinet ditt fra 15 til 30 prosent av ditt nåværende daglige inntak kan faktisk hjelpe med å føle deg fyldigere hele dagen, som kan hjelpe deg å gå ned i vekt.

Selv om du ikke prøver å gå ned i vekt, Det er viktig å få i seg nok proteiner. Protein holder deg mett, så å få nok av det vil holde deg fra å føle deg sulten mellom måltidene.

Det er alt å si at som verdens første kommersialiserte brødristerdeig til proteiner, Smart Tarts har fire ganger mer protein enn Pop-Tarts, gjør dem til en smartere frokost og et snackvalg som faktisk vil få deg til å føle deg mett!

Hvorfor må du spise frokost

Fordi protein blir mettende, Det er nyttig å ha det først om morgenen. Å spise frokost har vist seg å hjelpe mot appetittkontroll, spesielt hvis den inneholder mye proteiner, slik Smart Tarts er.

Mens du kan sitte på kjøkkenet og piske opp en tallerken eggerøre (som også inneholder mye protein), du har kanskje ikke alltid tid til å gjøre det. Snagging en proteinbar - eller i dette tilfellet, et deilig proteinbakverk - er et flott alternativ til en tallerken med egg, spesielt hvis du er på farten på jobb eller slipper barn på skolen. Et egg har 5 gram protein, så det å ha en Smart Tart med 8 gram protein er et flott alternativ til å holde deg energisk om morgenen uansett hva livet gir deg.

Hilsen av Smart Tart

KJØP DET SMARTE CO. PÅ AMAZON

Hvorfor proteinfylte produkter som Smart Tarts er et godt frokostalternativ

Først, proteinbakverk som Smart Tart trenger ikke matlaging. Du trenger ikke å være våken sent på en søndag kveld for å spise sammen hvis du har en eske med proteinpakkede bakverk.

Sekund, bærbare proteiner vil hjelpe deg med å føle deg mett. Mens en enkel granola bar er like lett å ta tak i, å ha protein om morgenen vil hjelpe metthetsnivået ditt og få deg gjennom dagen (eller i det minste føle deg fornøyd til lunsj).

Mens noen proteinbar -alternativer kan ha større mengder protein enn Smart Tarts, de kan også skjule en absurd mengde sukker i dem, også. Det er derfor Smart Tarts kan gå head-to-head med mange nærings- og proteinbarer på markedet. Smart Tart holder sukkeret lavt, med 50 prosent mindre sukker enn det som er i Pop-Tarts. Sikker, Smart Tarts er ikke frostete som Pop-Tarts, men de er et helt nytt selskap og har god tid til å innovere-pluss, det er verdt det å la være med ekstra sukker!

Å ta bort frostingen gir deg bare sjansen til å tilpasse din egen terte med sunne pålegg som nøttesmør, og med smaker som Strawberry Chia, Blåbær Acai, og Cinnamon Twist, du vil ikke engang gå glipp av tilsatt sukker fra de typiske frokostbakverkene du sannsynligvis har spist tidligere-spesielt når du vet at Smart Tarts har null fruktose med høy fruktose og ingenting kunstig.

Til slutt, i motsetning til proteinbarer, Smarte terter er bakverk. De er den typen proteinbar du kan nyte med en kopp kaffe. Plus, det vil faktisk få deg til å føle deg mett uten sukkerkrasj som ofte kan komme fra å spise tradisjonelle sukkerfylte bakverk. Nå for en smart terte om morgenen, og du får et bakverk med lite sukker med protein for å holde deg mett, sunne ingredienser kroppen din ønsker, og en deilig smak du vil spise til frokost, alt i en bærbar pakke.

KJØP DET SMARTE CO. PÅ AMAZON