Hjem >> ernæring >> Smart Tarts:The New,

Smart Tarts:The New,

Smartere terte

I samarbeid med The Smart Co.

Prøver du å lære barnet ditt viktigheten av å ta sunnere matvalg? Vi vet at det ikke er en lett oppgave, og med junk food på lur i automater, lunsjrommet, og foring av supermarkedhyller, det er nesten umulig å unngå usunne snacks ved hver tur (for deg og dem). Heldigvis, flere selskaper begynner å lage sunnere snacks som både barn og voksne kan glede seg over. Et slikt selskap er The Smart Food Co., skaperne av Smart Tart, det sunnere, klare å spise brødristerdeigen.

Visste du at amerikanske barn risikerer å utvikle kroniske helseplager som diabetes type 2 og fedme mer enn noen gang før? Kosthold spiller i stor grad en rolle i dette, så det er viktig å vite nøyaktig hvilke ingredienser som gjemmer seg i snacksene vi gir til barna våre, i tillegg til å konsumere oss selv. Sukker er bare en av de større synderne i barnas snacks, og heldigvis tilbyr Smart Tarts mye mindre enn de konkurrerende snackbedriftene du og barna dine sannsynligvis er kjent med.

Hvor mange gram sukker har de fleste snacks til barn? Hvorfor er dette et problem?

"Ifølge American Heart Association, barn over 2 år bør ikke ha mer enn 25 gram tilsatt sukker om dagen, "sier Sydney Greene MS, RDN. "For å sette dette i perspektiv, 25 gram tilsvarer omtrent seks pakker sukker. "

For eksempel, Pop-Tarts er proppfulle av tilsatt sukker. En frostet, fullkorn, jordbær Pop-Tart bakverk inneholder 15 gram tilsatt sukker, og en pakke inneholder to pop-terter. Hvis et barn spiste begge bakverkene til frokost, de ville allerede ha spist mer enn dagen sin tilsatt sukker.

Hilsen av Smart Tart

KJØP DET SMARTE CO. PÅ AMAZON

"Problemet med tilsatt sukker er jo mer vi spiser det, jo mer vi ønsker det, og dessverre, snacks som markedsføres som sunne, kan inneholde lunkent, skjult tilsatt sukker, "sier Greene." Når sukker tilsettes mat, dette endrer vår smakoppfatning, gjør terskelen vår for søte [smaker] mye høyere, som kan forverre kresen spising når det gjelder hele matvarer som frukt og grønnsaker. "

Strawberry Chia Smart Tart inneholder en brøkdel av det søte med bare 9 gram sukker per terte, for ikke å snakke om at porsjonsstørrelsene er mer fornuftige - bare en kommer i hver pakke.

I SLEKT: Den enkle guiden for å kutte i sukker er endelig her.

Hvordan er Smart Tart sammenlignet med Pop-Tart?

Det er bemerkelsesverdige forskjeller i ernæring mellom de to bakverkene. Bortsett fra et snitt i sukker, Smart Tart tilbyr 8 gram protein per porsjon, som bidrar til å dempe sult og fremme metthet. Motsatt, en Pop-Tart inneholder bare 2 gram protein, og for en tilsvarende mengde kalorier. Mens begge godbiter klokker inn på 180 kalorier per porsjon, ingrediensene i hver er vidt forskjellige.

Den andre ingrediensen som er oppført i fullkornet frostet Strawberry Pop-Tart er sukker, betyr at det er den nest mest forekommende ingrediensen i bakverket. Sukker etterfølges av mais sirup - et annet navn på sukker - beriket mel, dekstrose, soyabønner og palmeolje, og bleket hvetemel.

De to første ingrediensene i en Smart Tart, på den andre siden, er beriket mel og vann. Bakverket pakker også chiafrø, en naturlig kilde til sunne omega-3 fettsyrer, som Greene sier støtter hormonproduksjon, immunfunksjon, og hjerte- og lungestøtte. Smart Tarts er også ugyldig for kunstige farger og smaker, så det du ser er det du får - det er ingen skjulte ingredienser som utgir seg for å være andre fruktsmaker her inne.

Hvorfor Smart Tart er det smartere valget.

I motsetning til en frostet pop-terte, som allerede er lagt i et lag med glasur, en Smart Tart har ikke noe på overflaten. Dette gir deg muligheten til å tilsette enda mer protein og sunt fett. Vurder å spre en spiseskje mandelsmør på toppen av terten og skjære opp noen jordbær for å legge på toppen for en rask frokost på farten til deg selv. Eller, hvis det er en snack etter skolen for barnet ditt, par den med et glass usøtet havremelk.

Bortsett fra jordbærchia, du og barnet ditt kan nyte to andre smaker:blåbær -acai og kanel -vri. Slutt å spise sukkerholdige snacks, og velg et sunnere alternativ som Smart Tart.

KJØP DET SMARTE CO. PÅ AMAZON