Hjem >> ernæring >> Minimal innsats tilbake til skolen frokosten barna dine (og du) trenger

Minimal innsats tilbake til skolen frokosten barna dine (og du) trenger

I samarbeid med The Smart Co.

Da jeg gikk på ungdomsskolen, foreldrenes hus ble et favorittmål for noen av vennene mine. Det er fordi folkene mine kjøpte de "gode tingene". Som i, huset deres var fylt med sukkerholdige godbiter som pop-terter. Disse frokostterter var ikke det sunneste alternativet, men det var ingen sunnere alternative frokostterter - før nå.

Heldigvis, frokostalternativene har blitt mye bedre siden den gang. Ja, det er lett å la barna spise brød med brødformet brød eller sukkerholdig frokostblanding som smaker dessert-hei, de spiser i det minste noe, du tror kanskje. Derimot, Det er mange sunnere frokostalternativer der ute som fremdeles er super enkle å ta med på farten.

Skriv inn Smart Co.s nyeste skapelse, den smarte terten. Takket være denne smakfulle innovasjonen, et næringsrikt frokostalternativ for barn i alle aldre har aldri vært mer tilgjengelig, spesielt når de drar tilbake til skolen.

Innfør disse i frokostrutinen din, og barna dine vil ikke engang gå glipp av de andre frokosttertene. Plus, du vil stjele noen få fra esken for deg selv å ta med på jobb eller spise på farten - vi vet at skoledagene (spesielt morgenene) er hektiske for foreldre, også.

Hva er Smart Tarts, og hvordan er de forskjellige fra andre frokostterter?

Smart Tart er en ny ferdigpakket frokostterte, og det er et flott alternativ til usunne alternativer for frokost. Med åtte gram fyllprotein per terte og bare åtte til ni gram sukker (avhengig av smak), Dette er et næringsrikt frokostalternativ for barn. Det vil få dem til å føle seg mette og mett takket være proteinet - ingen sukkerkrasj her!

Plus, de er gode for utover bare frokost. De ville også fungere som en perfekt bærbar snack på skolen eller etter skolen, også, som barna enkelt kan ta med seg.

Hilsen av Smart Tart

KJØP DET SMARTE CO. PÅ AMAZON

Smart Tarts kommer i jordbærchia, blåbær acai, og kanelsnurr, så det er noe for enhver brødristerbakstelsker. Smart Tarts kommer i individuelle pakker, og de er bare 180 kalorier per bar. De passer perfekt sammen med yoghurt eller frisk frukt til en sunn frokost som alle kan spise på farten. Enten barna dine trenger å spise i bilen, på vei til skolen, eller du må ta en før du drar over til bilkjøretøyet ditt, Smart Tarts ble laget for travle familier på farten.

I SLEKT: 100+ sunne frokostideer som hjelper deg å gå ned i vekt og holde deg slank.

Hva er noen måter barn vil elske å spise smarte terter på?

Smart Tart beskriver seg selv som et "brødristerdeig med høyt proteininnhold, "så det er perfekt for å servere varmt. Og hvis du bestemmer deg for å putte disse terte i brødristeren, det er mange måter å gjøre dem enda mer deilige. De kommer ufrostet, så du kan toppe dem med peanøttsmør eller et hasselnøttpålegg for et morsomt alternativ til frosting. Du kan også til og med legge litt skiver på toppen og gjøre barnet ditt til en morsom fruktterte.

Selvfølgelig, for de travle morgenene når du bare prøver å få deg selv (og barna dine) ut av døren, du kan også nyte Smart Tarts rett ut av pakken ved romtemperatur. Det myke bakte bakverket betyr ikke noe smuldret rot i baksetet, også! Pakk en to-go kopp yoghurt eller peanøttsmør barna kan dyppe terten i, og voila-du har en superenkel frokost på farten som ikke innebar et hurtigmatstopp eller en sukkerholdig frokost dekket av frosting.

Hvis du vil prøve Smart Tarts selv, de er tilgjengelige i 12 pakker på The Smart Co.s nettsted. Uansett hvordan du spiser dem, de er proteinpakket, enkel måte å få familiens dag på en god start.

KJØP DET SMARTE CO. PÅ AMAZON