Hjem >> ernæring >> 10 nøtter og frøsmør - rangert etter protein

10 nøtter og frøsmør - rangert etter protein

For de som er avhengige av belgfrukter, frø, nøtter, og andre plantebaserte proteinalternativer, en mutter og frøsmør er begge en fin måte å hjelpe deg med å oppfylle dine daglige behov for makronæringsstoffet. For tiden, Det er mange forskjellige typer og merker av disse smørene som kan kjøpes, så vi håndplukket noen av våre favoritter og viste frem proteininnholdet i hver mutter og frøsmør, slik at du har en bedre ide om hvor mye protein du bruker hver dag.

Fra glassene med minst mulig protein til de med mest, her er 10 forskjellige typer nøtter og frø smør vi elsker, rangert etter protein.

10

Kokosmør

KJØP NÅ PÅ AMAZON

Gram protein per 2 TBSP:2

Vi vet hva du tenker - er ikke kokosnøtt teknisk sett en frukt? Fra det vi oppdaget, det går faktisk over for et frø og en mutter også, derfor syntes vi at det fortjente å være på vår samling med nøtter og frøsmør. Maranthas kokosmør er det minst proteinfylte av dem alle, og tilbyr bare 2 gram protein per porsjon (to spiseskjeer). Kokosmør, til ens overraskelse, inneholder også det mest mettede fettet med hele 19 gram - omtrent 95 prosent av ditt daglige inntak. I likhet med kokosolje, bruk dette nøttesmøret i moderate mengder for å konsumere den mengden fett og kan ofte føre til vektøkning avhengig av hvordan resten av kostholdet ditt ser ut. Nyt dette smøret på et stykke toast eller bytt det ut med smeltet smør på dampede grønnsaker.

9

TIED — Macadamia nøttesmør

KJØP NÅ PÅ AMAZON

Gram protein per 2 TBSP:4

Visste du at macadamianøtter er en god kilde til spormineral mangan? Kroppen din trenger bare 2 milligram mangan per dag, og bare en porsjon Wildnerness Poets macadamiasmør dekker halvparten av dine daglige behov? Mangan gir en rekke helsemessige fordeler, inkludert bistand i beindannelse, immun respons, og blodpropp. Hvis du leter etter en søt godbit på middag, Prøv å bryte en firkant eller to av Fair Trade mørk sjokolade og dypp dem i en spiseskje med dette nøttesmøret for en deilig pick-up.

8

TIED — Smør sjokoladehasselnøtt

KJØP NÅ PÅ AMAZON

Gram protein per 2 TBSP:4

Wild Friends sjokoladehasselnøttpålegg er et flott alternativ til Nutella. Hvorfor? To spiseskjeer av dette nøttesmøret gir 160 kalorier, 9 gram sukker, og 4 gram protein sammenlignet med Nutella som klokker inn på 200 kalorier, 21 gram sukker, og bare 2 gram protein. Ser du forskjellen? Wild Friends donerer også 1 prosent av inntektene til ideelle organisasjoner som jobber for å styrke kvinner og jenter. Vi setter pris på et merke som skaper sunne produkter og støtter en god sak.

I SLEKT: Den enkle guiden for å kutte i sukker er endelig her.

7

TIED — Cashewsmør

KJØP NÅ PÅ AMAZON

Gram protein per 2 TBSP:5 gram

Hvis du elsker et kremaktig nøttesmør, da kan du bare bli forelsket i Once Agains kremete cashewsmør. Som tilfellet er med naturlig nøttesmør, separasjon vil oppstå mellom nøtter og olje hvis den ikke omrøres, så sørg for å røre grundig og avkjøl etter åpning for å ha best mulig tekstur hele tiden. Jeg personlig liker å røre en spiseskje (eller to) i morgenkoppen med havregryn.

6

TIED — Valnøttsmør

KJØP NÅ PÅ AMAZON

Gram protein per 2 TBSP:5

The Nutty Gourmet lager valnøttsmør med valnøtter som utelukkende er hentet fra California Central Valley. Få en dose sunne omega-3 fettsyrer med en porsjon av dette kremete nøttesmøret.

5

TIED — Mandelsmør

KJØP NÅ PÅ AMAZON

Gram protein per 2 TBSP:6

Justin's kan bare være det mest populære mandelsmørmerket på markedet og med 6 gram mettende protein, Det er en av våre foretrukne nøttesmør. Mandler er rike på vitamin E, som fungerer som en antioksidant i kroppen. Vi elsker Justins på grunn av alle de forskjellige smakene av mandelsmør de lager, inkludert honning, vanilje, og sjokoladehasselnøtt.

4

TIED — Sesamsmør

KJØP NÅ PÅ AMAZON

Gram protein per 2 TBSP:6

Seedible sesamfrø inneholder også hele seks gram protein. Det som skiller dette produktet fra tahini - en pasta laget av sesamfrø - er at den også er laget med dadler, som bidrar til dens tykkere konsistens.

3

Solsikke smør

KJØP NÅ PÅ AMAZON

Gram protein per 2 TBSP:7

Apropos frø som inneholder mye protein, SunButter solsikke smør er en annen flott måte å få en sunn porsjon protein og fett. Produktet er laget av solsikkefrø dyrket i Nord- og Sør -Dakota, samt Minnesota. Slather to spiseskjeer på toppen av et tykt stykke fullkornsskål og drypp honning for en solid frokost.

2

TIED — Peanøttsmør

KJØP NÅ PÅ AMAZON

Gram protein per 2 TBSP:8

Det er trygt å si at mange av oss setter stor pris på minner om noshing på hjemmelagde PB &Js i lunsjrommet, og det er bare slik at peanøtter er medfødt en av de mest rike proteinnøttene. Vi liker Santa Cruz mørstekt peanøttsmør fordi det bare inneholder peanøtter og en skvett salt - uten tilsatte oljer eller sukker.

1

TIED — Gresskarfrøsmør

KJØP NÅ PÅ AMAZON

Gram protein per 2 TBSP:8

Du kan bli sjokkert over å høre at en porsjon av dette gresskarfrøet inneholder like mye protein som peanøttsmør. Det var vi sikkert! Prøv å spre to spiseskjeer av dette smøret på morgenpannekakene dine for å øke metthetsfølelsen og magnesiumet, som hjelper til med å regulere blodtrykk og blodsukker (sukker).