Hjem >> ernæring >> Dette er de mest populære smørbrødene i Amerika

Dette er de mest populære smørbrødene i Amerika

Fra PB&J og grillet ost til en BLT og en klubbsmørbrød stablet høyt, smørbrød vil alltid ha en plass i våre hjerter som komfortmat. Men hvilken troner øverst i sandwich -seksjonen? En ny YouGov-undersøkelse tok en titt på hva Amerika går til, og resultatene var klare:du kan ikke slå en klassiker.

Metodikk: YouGov undersøkte 1, 223 personer på nettet mellom 12. juli og 15. juli. Undersøkelsen spurte respondentene hvordan de følte seg om forskjellige smørbrød, på en skala fra "virkelig liker" til "virkelig misliker."

Dette er de 15 mest populære smørbrødene, basert på svarene på YouGovs undersøkelse. Ikke alle valgene i undersøkelsen gjorde kuttet, enten. Noen alternativer, som ost-og-tomatsmørbrød og pastramismørbrød, var ikke populære nok til å knekke topp 15.

Og bare for moro skyld, YouGov spurte respondentene om pølser og burgere teknisk sett er smørbrød, også. Trettifire prosent av respondentene mente pølser var smørbrød, mens 60% mente burgere var smørbrød. Og bare 15% av respondentene mente taco tilhørte sandwich -kategorien.

Men med klassiske smørbrød i tankene, Respondentene til YouGov delte gjerne sine favorittalternativer. Foran er 15 av de mest populære smørbrødene i Amerika, ifølge undersøkelsen.

15

Fransk dip

Shutterstock

Den franske dipen fikk 46% på YouGovs "likelighetsskala". Ingenting vil glede alle, men nesten halvparten av respondentene likte denne smørbrødsstilen.

14

Reuben

Shutterstock

Laget med corned beef, Sveitsisk ost, og surkål, denne smørbrød har en plass i mange fansens hjerter. Nærmere bestemt, 48% av YouGov -respondentene hadde en positiv oppfatning av det.

1. 3

Kjøttkaker

Shutterstock

Kjøttboller er ikke bare til pasta. 56 prosent av de spurte hadde en positiv oppfatning av kjøttboller. Og med Subways kommende Beyond Meat -sub, det vil snart være flere måter enn noen gang å nyte dette alternativet.

12

Eggesalat

Shutterstock

Overraskende, 58% av respondentene i undersøkelsen likte smørbrød med eggesalat. Flyplassfrokosten til mestere, eggesalat gjorde et usannsynlig inntrykk på 12. plass på YouGovs rangering.

11

Tunfisk

Shutterstock

Rett over eggesalat, med en 64% godkjenningsvurdering, er tunfisksmørbrødet. Enkelt, men klassisk, du kan ikke gå galt - og bonuspoeng hvis du oppgraderer den til en tunfisksmelting.

10

Pulled Pork

Shutterstock

Selv de som ikke har sterke meninger om sørlig grillmat kan komme bak sandwichet med pulled pork. Den oppnådde 65% godkjenning fra YouGovs undersøkelsesrespondenter.

I SLEKT: Den enkle måten å lage sunnere komfortmat.

9

Peanøttsmør og gelé

Shutterstock

Matboksklassikeren kom på topp 10 med en score på 66% "likeability scale". Vi må forestille oss at de andre 44% av respondentene ikke liker peanøttsmør av en eller annen grunn - dette valget bringer tilbake store nostalgi -følelser.

8

Bacon

Shutterstock

Det er ikke mye som ikke blir bedre med bacon, og smørbrød er intet unntak. Det sprø, salt kjøtt er perfekt på klubbsmørbrød eller frokost, så det er ingen overraskelse at det tjente tommel opp fra 67% av respondentene.

7

Klubb

Shutterstock

Tenk på klubbsmørbrød som en oppgradert BLT, med mye proteinfylt kalkun. Den klassiske sammie hadde en 68% godkjenningsvurdering blant respondentene i undersøkelsen.

6

BLT

Shutterstock

Hvis du ikke er en kalkunfan, hoppe over delikatessekjøttet og lag en BLT i stedet. Sandwichen kantet ut klubbalternativet med ett prosentpoeng, med en godkjennelsesvurdering på 69%.

5

Skinke

Shutterstock

Bundet med BLT på 69%, skinke smørbrød er en mengde-pleaser. Enkelt, men velsmakende, denne klassiske smørbrød sprakk topp fem.

4

Roastbiff

Shutterstock

De dagene da fjærfe bare ikke vil skjære det, oppgrader til en roastbiff -sandwich og bli med 71% av respondentene som liker dette alternativet. Kjøttet er deilig servert varmt eller kaldt, og den passer til omtrent alle typer ost.

3

Tyrkia

Shutterstock

Hvilken altetende har ikke gått på jobb eller skole på et eller annet tidspunkt med en kalkunsandwich i matboksen? Lunsjkjøttet passer til stort sett hvilken som helst pålegg, så det er ingen overraskelse at den hadde en godkjenningsvurdering på 75%.

2

Grillet kylling

Shutterstock

En velsmakende oppgradering til å spise kyllingbryst alene, den grillede kyllingesmørbrød hevdet andreplassen med en 75% "likeability" score. Det er sunnere enn sprø kylling, men like deilig.

1

Grillet ost

Shutterstock

Hvis tanken på en grillet ostesmørbrød får munnen til å vanne, du er i godt selskap. Ifølge YouGov -undersøkelsen, grillet ost topper listen over de mest populære smørbrødene i Amerika. Den ultimate komfortmat, grillet ost vant hjertene til 79% av YouGov -respondentene. Enten du spiser den alene eller med en kopp suppe, dens enkle glede er uten sidestykke.

Uansett hvilken type sandwich du liker best, du kan ikke gå galt med dette klassiske måltidet. Og hvis du nå er klar til å gå hjem og lage en grillet ost, vi vil, vi kan ikke klandre deg.