Hjem >> ernæring >> De fantastiske helsemessige fordelene ved å øke kaffen din med proteinpulver

De fantastiske helsemessige fordelene ved å øke kaffen din med proteinpulver

Bekymret for å få i deg nok proteiner til frokosten om morgenen? Du kan vurdere å tilsette proteinpulver til kaffen. Men fungerer det virkelig, og er det trygt?

Vi snakket med to registrerte diettister - Monica Auslander Moreno, MS, RD, LD/N og grunnlegger av Essence Nutrition, og Sameera Khan, RD, PA-C, og grunnlegger av LowKCalPal - for å finne ut mer om de potensielle fordelene og ulempene ved å legge myse, kollagen, eller soyaproteinpulver til morgenkoppen din.

Les videre for å finne ut hvorfor du kanskje vil ta et eget proteinpulver, hvordan tilberede den slik at den er effektiv så vel som deilig, og hva slags proteinpulver fungerer best som kosttilskudd.

Hva er fordelene med å tilsette proteinpulver til kaffe?

Proteinpulver kan være spesielt nyttig hvis du ikke er en "frokostperson, "sier Moreno. De som foretrekker å ta-og-gå med bare kaffe kan få en ekstra boost av energi, ernæring, og protein ved å blande litt pulver med de daglige Starbucks.

"Forbedring av kaffen din med proteinpulver kan være en effektiv metode for å optimalisere proteininntaket, spesielt for folk som nekter å spise en skikkelig frokost om morgenen og som foretrekker å bare ta kaffe, "Sier Moreno. Det er også en fin måte å gjøre seg klar til å gå på treningsstudio i de tidlige morgentimene hvis du bare ikke klarer å spise en full frokost, hun sier:"Dette kan gjøre kaffedrikken din mer til et" komplett "måltid og gir næring til en treningsøkt."

Begge RD -ene er enige om at den viktigste fordelen med å tilsette proteinpulver til kaffen din er balansen den gir. Kaffe gir deg den følelsen av å stå opp og gå, mens proteinet kan hjelpe deg med å bli litt mer jordet i dagen og i kroppen din.

"Mens proteinpulveret tilsatt kaffe har en anabol effekt ved å reparere og bygge kroppen, den katabolske effekten av kaffe har en tendens til å frigjøre lagret energi, "Khan sier." Styrke fra proteinpulveret og energi fra kaffen er den perfekte måten å starte morgenen på. "

Men et proteinøkning er ikke den eneste fordelen med litt ekstra proteinpulver. Khan forklarer at tilsetning av myseproteinpulver til kaffe gir en rekke helsemessige fordeler, fra forbedret kognitiv funksjon og insulinfølsomhet til bedre hjertehelse, forbedret fordøyelse, vektkontroll, og økt metabolisme. De fleste proteinpulver gir også "halvparten av den daglige verdien av vitamin A, B, og C, "sier Khan, og de kan til og med øke serotoninnivået og redusere kortisolnivået.

I SLEKT: Den enkle guiden for å kutte i sukker er endelig her.

Kan du putte proteinpulver i kaffen hvis du har en sensitiv mage?

Selv om noen sier at tilsetning av proteinpulver eller en annen kilde til fett og karbohydrater bidrar til å lette kvalmen og irritasjonen om morgenen som noen føler etter å ha drukket kaffe, Moreno er skeptisk til hvor stor forskjell det egentlig vil gjøre. "Hvis magen din er sensitiv, du kan være sensitiv for kaffe/koffein, uansett om det spises alene eller sammen med mat, "sier hun. RD legger til at dette" er mindre sannsynlig å forårsake et problem hvis det tas med mat. "

Khan, i mellomtiden, antyder at proteinpulver kan hjelpe de som opplever litt sur refluks etter morgenjavaen. "Det er ikke den faktiske kaffen, men koffeinmolekylet i kaffen som får magen til å produsere mer sure irritanter enn vanlig, "sier hun." Koffein slapper av den nedre esophageal sfinkteren, forverring av symptomer på acid reflux. Drikker kaffe med alkalisk vennlig, plantebasert mat bidrar til å finne den rette balansen. "

I tillegg til syrefleksen som kan følge koffein, proteinpulver og kaffe kan resultere i en ganske ubehagelig tekstur hvis du ikke er forsiktig. For å unngå chunkiness, her er noen måter å putte proteinpulver i kaffe som fremdeles er deilig.

Den beste proteinpulver kaffe oppskriften

For å unngå en tykk tekstur og ubehagelig ettersmak, Khan foreslår at du velger proteinpulveret ditt nøye og følger en oppskrift i stedet for bare å røre det inn. Hun foreslår at du bruker Vital Proteins kollagencreamer, som kommer i kakao, vanilje, og banansmak. Khan liker også Biotrusts lavkarbo-blanding, som kommer i forskjellige smaker og "inneholder 24 gram gressmatet protein med tarmvennlig probiotika og økt biotilgjengelighet."

Moreno, i mellomtiden, anbefaler RSP True Fit sitt gressmessede myseproteinpulver, som kan røres sømløst, blandet, eller skummet til en kopp kaffe. "Selv om du bare skulle bruke en halv skje, som fortsatt vil gi deg nesten to egg i en porsjon, "sier hun. Hun foreslår også RSPs AvoCollagen -proteinpulver, som "kombinerer 10 gram protein fra kollagen med gunstige fettsyrer som kan friske opp et brygg."

Når det gjelder den kremeste, godeste måter å jazz opp proteinet i morgenkaffen på, Moreno har tre forslag, inkludert en blandet frappe og et proteinpakket kaldt bryg. Khan, i mellomtiden, delte følgende oppskrift på en deilig kaffedrikk drevet av kollagenpulver.

Gressmatet, oppskrift på kaffe med kollagen

Ingredienser

1 kopp svart varm kaffe
½ skje gressmatet kollagenspulver uten smak
1 ss ghee

Hvordan å klare det

  1. Hell varm kaffe i blenderen først.
  2. Tilsett kollagenproteinpulver etter at du har startet blenderen.
  3. Tilsett en ss ghee.
  4. Fjern innsatsen til blenderdekselet for at damp skal slippe ut.
  5. Bland godt for en skummende drikke og nyt.

Hvis du har vært på gjerdet om å kombinere protein og kaffe, du kan bli positivt overrasket over resultatet. Prøv denne oppskriften-du kan bare finne din nye frokost!