Hjem >> ernæring >> Dette er nøyaktig hvor lenge du skal beholde Thanksgiving -restene

Dette er nøyaktig hvor lenge du skal beholde Thanksgiving -restene

Etter dager med forberedelser og planlegging, timer brukt på matlaging på kjøkkenet, og bare minutter brukt til å spise et festlig måltid, Thanksgiving kan forlate oss i mer enn bare et matkoma.

Men selv etter å ha besøkt spisebordet i sekunder (og kanskje til og med tredjedeler), Det er vanligvis alltid nok rester til å mate familien til lunsj neste dag - og muligens i ganske mange dager etter det, avhengig av hvor mange mennesker du er vertskap for. Vi vet alle at rester er en av fan-favorittene til Tyrkia-dagen, og ifølge The Harris Poll, 79 prosent av amerikanerne er enige om at "å ha et kjøleskap fullt av rester er det beste med å holde Thanksgiving."

Selv om det å holde rester virker som en no-brainer, hvis det ikke gjøres riktig, denne enkle og nøysomme løsningen kan gjøre deg syk (og ingen vil være syk i ferien!). Derfor er det viktig å forstå mattrygghetsteknikker når det gjelder å pakke inn kalkun og sider.

Ikke vent mer enn to timer på å lagre rester.

Ikke alle rester etter måltidet vil være OK å lagre, så det er viktig å merke seg hvilke som er OK å sette i matlagre - og hvilke du er bedre til å kaste. Hvis du lar de kokte restene stå ved romtemperatur i mer enn to timer, kan det føre til forurensning av bakterien Clostridium perfringens , som er den nest vanligste årsaken til matforgiftning.

Å spise måltider forurenset av dette matbårne patogenet kan gjøre deg utsatt for magekramper og oppkast (de to vanligste symptomene) bare timer etter at du har gravd inn igjen. Faktisk, mest Clostridium perfringens utbrudd oppstår i løpet av feriemånedene november og desember når vi ofte fester med familien, I henhold til CDC. Gjør alle en tjeneste og hold øye med tiden, og husk å lagre favorittmatene dine før noen bakterier har muligheten til å dannes.

Her er hvor lenge du kan lagre rester:

CDC anbefaler at lett bedervelige retter oppbevares i små porsjoner og i grunne beholdere, deretter avkjølt (for å sikre at hver krok og avkjøling er avkjølt) ved 40 ° F eller kaldere innen to timer etter tilberedning.

Når det gjelder hvor lenge du skal beholde potetmosen og sausen, rester bør spises innen tre til fire dager. Etter dag fire, kast dem ut! Å beholde dem lenger er en av de overraskende måtene du dreper restene dine.

Frys eventuelle tillegg.

Hvis du vet at du har laget mye mer mat enn du kan spise på et par dager, du kan unngå matsvinn ved å fryse den gjenværende Thanksgiving -grubben til fremtidige middager. Når du har lyst på ferierettene igjen, varm dem opp til minst 165 ° F før du nyter det.

Sørg for å varme opp restene ordentlig.

Når du varmer opp rester i mikrobølgeovnen, du vil være sikker på at du varmer opp tingene ordentlig. En generell tommelfingerregel er å holde tallerkenen lys når du prøver å varme opp mat, ikke gjør det tett ved å legge til alle typer mat samtidig. Du kan prøve å varme opp mat separat for å sikre at de er helt oppvarmet før du graver inn.

Hvis du prøver å varme opp mange forskjellige matvarer på en gang, bare sørg for at maten er jevnt fordelt på tallerkenen, på den måten blir all maten varm opp med samme hastighet.

Når det gjelder hvordan du skal varme opp mat i mikrobølgeovnen, vi konsulterte Brian Bennett, utøvende kokk for levering av måltidstjenester for spising av måltider Eat Clean Bro. "For mindre kyllingstykker, sjømat, eller kjøttdeig, Jeg bruker vanligvis bare mikrobølgeovnen med et stykke vått papirhåndkle på toppen av det, "sier han." Til grønnsaker og stivelse, Jeg vil varme dem opp igjen i mikrobølgeovnen med et vått tørkepapir over. "

I SLEKT: Lett, sunn, 350 kalori oppskriftsideer du kan lage hjemme.

Ikke la dem gå til spill!

Vi skjønner det:Det er bare så mange måter å lage en kalkunsandwich på før det blir kjedelig. Derimot, når du tenker utenfor to stykker brød, du kan bli kreativ med hvordan du skal gjenbruke og gjenoppfinne Thanksgiving -restene dine i løpet av de neste dagene. Lag en suppe med kalkunen, bruk grønnsakene i en brunsjterte til et godt måltid, prøv deg på en hjemmelaget frokost -hash, eller lag appetittvekkere som kan mate familien din på Black Friday (perfekt for et lavt stressmåltid etter shopping hele dagen). Uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, Det er måter å nyte kalkun og fylling utover hvordan de opprinnelig ble servert. Bli kreativ, og vi vedder på at du kan bruke mer av restene enn du tror!

Nå som du vet hvor lenge du trygt kan beholde kalkunresten i kjøleskapet, vil du kunne nyte feriematen til flere måltider - uten risiko for å bli syk. Hvis du trenger noen måltidsideer for å gjøre restene dine lune.