Hjem >> ernæring >> Da jeg tok denne ene oppløsningen,

Da jeg tok denne ene oppløsningen,

Endelig gikk jeg ned i vekt for godt. Her er hva jeg gjorde.

På nippet til en monumental bursdag, Jeg bestemte meg for endelig å gå ned i vekt som hadde plaget meg hele livet - for godt. Jeg var den typiske jojo-dietten og hadde prøvd alle motene:Atkins tilbake på dagen, SlimFast rister, Hele 30, et fettfattig kosthold, et fettrikt kosthold, juice renser, selv en 11-dagers diett som lovet et 10-kilos vekttap fra å spise den samme maten hver dag på planen. Ingen av disse programmene fungerte for meg langsiktig.

Da jeg først gjorde Weight Watchers (nå WW) etter mitt andre barn, Jeg fant noen vekttap suksess. Men etter å ha mistet 30 kilo, Jeg ble gravid igjen og gikk raskt opp 30 kilo, sammen med ytterligere 30 kilo. Vekten min på slutten av svangerskapet steg til 240. Jeg tror jeg tenkte at det ville bli mitt siste svangerskap, så jeg levde stort ... bokstavelig talt!

Jeg måtte gjøre en endring

Kommer på en stor bursdag, Jeg så på meg selv i speilet og sa:"Ikke mer." Jeg ville ikke føle meg oppblåst og sliten hele tiden. Jeg ønsket å kunne gå til butikker og prøve jeans som passer. Jeg ønsket å ha energi og generelt ha det bra med meg selv. Jeg ønsket også å bli sunnere.

Det var på tide å ta en resolusjon. Fordi jeg var kjent med WW, Jeg bestemte meg for å dra tilbake, og kom tilbake til mitt første møte to uker før jul, to år siden. Jeg var lei av alt - helsen min, mitt humør, utseendet mitt, til og med min holdning. Jeg tenkte at hvis jeg dro tilbake før det første året, Jeg ville i det minste ha et forsprang og slå nyttårsforsettets rush.

For meg, Jeg visste at jeg måtte ta ansvar for maten jeg spiste, så det betydde å holde styr på alt jeg putter i munnen min. Jeg er også den typen person som ikke ønsker å bli fratatt mat som jeg liker, som pizza, så jeg ville ikke slutte å spise mat som jeg elsket. Jeg visste bare at jeg trengte fokus og en plan, og den planen var å gå til WW hver uke, veie inn og spore suksessen min, skriv ned alt jeg spiste, og å tillate meg noen morsomme matvarer og godbiter. Jeg begynte også å ta et ukentlig bilde av meg selv for å kunne se den faktiske fremdriften og resultatene av mitt harde arbeid, og under reisen, det var bemyndigende å gå tilbake og se fysiske bevis på hva jeg oppnådde.

I SLEKT: 150+ oppskriftsideer som gjør deg slank for livet.

Å gå ned i vekt tok tid

Stephanie Elliot/Eat This, Ikke det!

Ved min første innveiing, Jeg var ikke sjokkert over å se at jeg var nesten 200 kilo, men det var en reality check som jeg trengte. For lenge siden ble jeg kvitt badevekten, så jeg var ikke helt sikker på hva jeg veide. Å tråkke på den skalaen var en vekker. Og for meg, det var også et poeng med ingen retur.

Først, vekten gikk ikke ned, og det var tider jeg tenkte på å gi opp. I de første åtte ukene, Jeg hadde bare gått ned fire kilo, og jeg ble definitivt motløs. Men jeg visste også at jeg allerede følte meg bedre og sunnere ved å være fire kilo mindre enn da jeg begynte. Jeg fokuserte ikke på trening, fordi jeg ikke liker cardio eller vektløfting, men jeg fortsatte med yoga, som er noe jeg har gjort lenge.

Jeg fortsatte med programmet, tillater meg selv minst en eller to gode, hyggelige måltider hver uke. Jeg lærte at jeg kunne nyte sunnere alternativer og til slutt gå ned i vekt uten å ofre smak ved å forske på nye oppskrifter, bruker mindre salatdressing, lage mindre porsjoner, eller spise halvparten av det som ble servert på restauranter. Jeg drakk også mer vann, holdt sunne snacks rundt, og ventet ikke med å spise til jeg ble 'hangry'. Hvis jeg hadde en plan for hva jeg ville spise hver dag, det var nok til å holde meg på sporet. Det ble bare vanskelig i øyeblikk da jeg var sulten og jeg var usikker på hva jeg skulle spise. Etter hvert, Jeg lærte hvilken mat som fungerte for kroppen min, og hvordan du gjør disse endringene for å fortsette å gå ned i vekt.

Det tok meg nesten et helt år å miste målvekten på 40 kilo, og gjennom bevisst spising, veier inn hver uke, og setter pris på maten jeg spiser, Jeg har vært i stand til å opprettholde dette 40-kilos vekttapet i over et år nå. Jeg fortsetter å skrive ned hva jeg spiser hvis jeg føler at jeg begynner å miste kontrollen, og det hjelper meg fra å gå tilbake til mine dårlige spisevaner.

Det var en tid da, etter å ha gått ned i vekt, bekjente la merke til og bekymret for at jeg var syk og ikke tok vare på meg selv, som var vanskelig å godta. Så lenge hadde jeg prøvd å bli sunnere, å føle og se bedre ut. Nå, folk sa at jeg ikke så bra ut, Jeg var for tynn (som fortsatt blåser i hodet fordi jeg aldri hadde blitt beskrevet som en "tynn" person). Men nå, Jeg tror de som ser meg vet at jeg bare er en sunnere og lykkeligere versjon av meg selv!

Å miste vekt er en forpliktelse, men det er absolutt verdt det

Stephanie Elliot/Eat This, Ikke det!

Hvis du tenker på å ta en beslutning om å bli sunnere eller til slutt gå ned i vekt, Jeg tror virkelig at du må forplikte deg mentalt til å gjøre dette selv, familien din, og fremtiden din. Du må virkelig forplikte deg til å virkelig holde deg på veien du skaper for deg selv. Jeg hadde gjort WW to ganger vellykket før denne tiden, men jeg gikk ikke inn på det med en sterk tankegang. Så snart jeg var fornøyd med vekttapet, Jeg trodde jeg kunne slappe av, og det er nettopp det som forårsaker fiasko. Du kan ikke bare gjøre det i et par måneder og deretter gå tilbake til det vanlige.

Jeg vet at jeg ikke vil være den jeg var før - moren som gjemte seg bak andre da det var bildetid, moren som ikke følte seg komfortabel ved bassenget, moren som var sløv og humørfylt, mangler energi og motivasjon. Jeg vil ikke ha henne tilbake i livet mitt. Så, å bli på denne veien, Jeg fortsetter å velge sunnere matalternativer, men likevel nyte en og annen splurge. Jeg drar til WW -møtet mitt hver fredag ​​for å stå til ansvar, og jeg tenker tankefullt og bevisst på maten jeg spiser. Jeg er takknemlig for at jeg gjorde denne endringen før min store bursdag, så jeg kan nyte mer av livet mitt med menneskene jeg elsker!

Vekttapstips som fungerte for meg

  • Tillat deg selv å spise noe du liker. Nesten hver kveld under min reise hadde jeg et stykke mørk sjokolade eller en fettfattig fudge-bar. Det var noe å se frem til på slutten av hver dag og hjalp til med den søte tannen og suget.
  • Finn en aktivitet du liker. Du trenger ikke å være hardcore til å trene for å endelig gå ned i vekt og være sunn. Jeg tar grunnleggende yogatimer og liker å gå turer. Det er ikke anstrengende, og det er ikke en stor svettebuster, men dette er to aktiviteter jeg liker å gjøre. Og det er nøkkelen - liker det du gjør!
  • Når du spiser ute, forhåndsvis menyen før du kommer. Å vite hva du vil spise og finne noe sunt som smaker godt, vil gjøre det lettere å fokusere på å holde tritt.
  • Drikk vann. Det er bare så bra for deg, og det er ikke vanskelig å gjøre i det hele tatt! Selv musserende vann er et godt alternativ.
  • Hold sunne morsomme snacks rundt deg. Popcorn eller kringler for de salte trangene, eller litt mørk sjokolade eller noe søtt som vil tilfredsstille deg.
  • Bli med i en nettgruppe som er tilpasset vekttapsprogrammet du vil gjøre. Det er et flott sted å bli motivert når du ikke føler deg best, du kan finne fantastiske oppskrifter, og få kontakt med likesinnede.
  • Ta bilder av fremdriften din under reisen. De er en visuell påminnelse om hvor langt du har kommet!