Hjem >> ernæring >> 11 Super Bowl -snacks som gjestene dine aldri vil tro er bedre for deg

11 Super Bowl -snacks som gjestene dine aldri vil tro er bedre for deg

I samarbeid med Wonderful Pistachios ®

Mellom de spente rivaliseringene, slurk etter slurk alkohol, og en dag lang maraton med å stappe ansiktet ditt, det er ingen overraskelse at Super Bowl kan la deg føle deg sprit og oppblåst. Tingen er, du trenger ikke å sabotere helsen din i år mens du ser på Big Game. Ikke bekymre deg, vi kommer ikke til å si at du må droppe din favorittfotballmat. Alt du trenger å gjøre er å velge riktig versjon av dem.

Du kan fortsatt glede deg over spilldagen med disse sunnere snacksene som fortsatt smaker overbærende. Vi jobbet med Eat This, Ikke det! magi for å gi ernæringsmessige makeovers til alle dine favorittfotballsnacks. Den veien, Gjestene dine vil aldri tro at disse Super Bowl -snacksene er like sunne som de virkelig er.

Fra å velge Sweet Chili Wonderful Pistachios fremfor fet potetgull til å ta grisene ut av teppene sine, Vi har alle de klassiske fotballsnacks du og dine gjester ønsker - bare helse.

1

Søte chilipistasjer

Spis dette! I stedet for: Potetgull

I stedet for å dunke hånden ned i en bolle med fet potetgull, ta en pose med proteindrevne Sweet Chili Pistasjenøtter fra Wonderful. Hvis gjestene dine kommer om en time og du ikke har tilberedt noen forretter ennå, Denne forhåndsdefinerte posen med sunne nøtter kan kastes i en bolle og settes på bordet. Hver porsjon pistasjenøtter på en unse har 6 gram plantedrevet protein. Det sistnevnte alternativet vil garantert tilfredsstille gjestene dine mens du oppfyller alle deres ønsker om konstant munching.

Kjøp en pose Sweet Chili Wonderful Pistachios på Amazon.

2

Hasselback Kielbasa med 3 dyppesauser

Kiersten Hickman/Eat This, Ikke det!

Spis dette! I stedet for: Griser i et teppe

Ta grisene ut av et teppe og spar deg de tomme karbohydrater. I stedet, server denne Hasselback kielbasa - en rippbar, dunkable versjon av polsk pølse - sammen med de vanlige tilbehørene som krydret sennep og ketchup. Det ser fancy ut, men gjestene dine vil aldri innse at alt som trengs for å forberede er noen enkle knivarbeider.

Få oppskriften på Hasselback Kielbasa -oppskrift med 3 dyppesauser.

3

Sunnere 7-lags dip

Mitch Mandel og Thomas MacDonald

Spis dette! I stedet for: Meksikansk 7-lags dip

Ah, den klassiske 7-lags dip. Det er en stift for potlucks og Super Bowl -fester, like. Men mens de fleste versjoner av dip haugen en kalorimat på toppen av en annen - noe som resulterer i en slamete lapskaus med nesten ingen tekstur - er vår versjon laget med enkle ingredienser og nyanserte teksturer. Vi letter opp dippen med krydret kalkun, fersk pico de gallo, og hele sorte bønner (i stedet for de fete refried -tingene) og topp det hele med en skje kremaktig gresk yoghurt i stedet for rømme.

Få oppskriften på Healthy 7-Layer Dip.

4

Oppskrift på pistasj og tranebærost

Kiersten Hickman/Eat This, Ikke det!

Spis dette! I stedet for: Queso ostedip

Når du virkelig tenker på det, mikrobølgeovn en krukke med kunstig farge, låter ost med smak av ost så godt? Server gjestene dine en ostedip med ekte smak, og lag denne pistasjen, craisin, geitostkule med Wonderful Pistachios No Shells. Trenger du litt mer overbevisende enn å bare se på de vakre fargene? Fantastiske pistasjenøtter er The Original Plant-Based Protein ™, levere 6 gram protein per unse, så å legge dem til denne ostebolloppskriften bringer deg nærmere snacksenden.

Få oppskriften på pistasj- og tranebærostballoppskriften med Wonderful No-Shells Pistachios.

5

Oppskrift på ost og Chorizo ​​fylt Jalapeños

Mitch Mandel og Thomas MacDonald

Spis dette! I stedet for: Kremost og baconfylte jalapenos

Din typiske jalapeno popper har ikke en, men to typer ost og kommer med et uunngåelig belegg av olje når paprikaen kommer ut av frityrkokeren. Heldigvis, vi fant en måte å utnytte varmen på jalapeños og kremet på ost uten å tynge deg med en hel dags kalorier. I vår sunne fylte jalapeñosoppskrift, vi trekker tilbake på ostemengden og dobler kvaliteten, smakfulle ingredienser.

Få oppskriften på ost og Chorizo ​​fylt Jalapeños oppskrift.

6

Charcuterie Board med pistasjenøtter

Shutterstock

Spis dette! I stedet for: Ost og kjeks

Når gjestene dine kommer, velkommen dem med et bedre-for-deg-kjøttpålegg med Wonderful In-Shell Pistachios. Mens mange charkuteribord er tunge på karbotunge kjeks, sette sammen en variant med flere proteindrevne pistasjenøtter. Disse fargerike nøttene kan hjelpe deg med å føle deg mett takket være den vinnende kombinasjonen av proteiner, fiber, og sunt fett. Plus, de tomme skjellene er en visuell påminnelse om hvor mye du har spist, som kan hjelpe deg med å spise mindre og forbruke færre kalorier. (Den veien, de kan spare plass til våre andre Super Bowl -snacks.)

Kjøp en pose med Wonderful In-Shell Pistasjenøtter på Amazon.

7

Nakenbakt ildfulle buffalovinger

Mitch Mandel og Thomas MacDonald

Spis dette! I stedet for: Panerte og stekte bøffelvinger

Gjennomsnittlig, Amerikanerne spiser mer enn 1,3 milliarder vinger under Super Bowl, ifølge National Chicken Council. Selv om vi ikke kan si sikkert, vi kan satse på at de fleste av disse vingene alle deler én ting:et lengre opphold i frityrgryten. Ved å holde på panering og steke ovner (eller luftsteke) vingene, du vil kutte fett, karbohydrater, og kalorier betydelig; denne oppskriften er også enklere, billigere, og bedre enn det du vil bestille fra din lokale restaurant.

Få oppskriften på Baked Fiery Buffalo Wings.

8

Banan pistasj fin krem

Shutterstock

Spis dette! I stedet for: Iskrem

For en dessert etter spillet, pisk opp en mer næringsrik mengde pistasj -bananfløte. Det er like enkelt som å kaste to ingredienser i en blender:frosne bananer og akkurat nok alternativ melk for å få blenderen i gang. For å få den lysegrønne fargen, tilsett gjerne en liten håndfull spinat. En gang kremaktig, hell det i en bolle og brett det forsiktig i hele Wonderful No-Shells Pistasjenøtter (alle liker å få en knasende bit pistasjenøtter), og du kan strø knuste pistasjenøtter på toppen. I stedet for tilsatt sukker og tomme kalorier, denne desserten tilbyr planteprotein fra pistasjnøttene.

Kjøp en pose med Wonderful No-Shells Pistachios på Amazon.

9

Sunnere Spinat Artisjokk Dip

Mitch Mandel og Thomas MacDonald

Spis dette! I stedet for: Butikk kjøpt spinat artisjokk dip

Ah, en festklassiker. Navnet kan lure deg til å tro at denne dukkeren er sunn - spinat og artisjokker er to sunne grønnsaker - men i virkeligheten, disse supermatene drukner i fet mayo og kremost. I vår versjon, vi snur det forholdet mellom fett og grønnsaker på hodet. Resultatet? Kombiner den med hele hvete pitas eller kjeks, og denne reimaginerte forretten vil være en festforrett eller matbit du kan føle deg bra om. Stol på oss, det vil fortsatt være en publikumsglede.

Få oppskriften på Healthier Spinach Artisjokk Dip.

10

Lavere kalori kylling og svartbønne nachos

Mitch Mandel og Thomas MacDonald

Spis dette! I stedet for: Lastet nachos

Den triste sannheten med de fleste nacho -tallerkener er at tortillachipsene gjøres til et hjelpeløst kar for mange kalorier med ost, fet kjøttdeig, og rømme. Plus, hater vi ikke alle hvordan du nesten uunngåelig må grave gjennom fuktige nachos på jakt etter en chips? For å løse alle dine nacho -problemer, vår versjon sikrer at hver brikke er jevnt dekket med kylling og bønner - i stedet for fet, slammet kjøttdeig-pluss nok salsa og lime-tilsatt rømme til å holde munnen vannet.

Få oppskriften på lavere kalori kylling og svartbønne nachos.

11

Mini pizzabiter

Mitch Mandel og Thomas MacDonald

Spis dette! I stedet for: pizza levering

Det er ikke Super Bowl uten noen få pizza paier, Ikke sant? Men med alle de andre Super Bowl -snacksene du serverer, å spise din typiske porsjon pizza er egentlig ikke nødvendig. For å tilfredsstille gjestenes uunngåelige sug etter den amerikanske klassikeren, hvorfor ikke sette ut disse mini -paiene i stedet? Bruke engelske muffins kommer med innebygd porsjonskontroll, så uansett hvor overdådig du pryder dem, du vil ikke bryte kaloribarrieren din.

Få oppskriften på Mini Pizza Bites.