Hjem >> ernæring >> Kim Kardashian og Kanye West har problemer med KFC -kioskene,

Kim Kardashian og Kanye West har problemer med KFC -kioskene,

Akkurat som oss andre

Glem foie gras - når Kanye West og Kim Kardashian ruller opp til verdens motehovedstad, de bestiller stekt kylling og pommes frites.

Paret var nylig i Paris på besøk i motehuset Jean Paul Gaultier, og de kom ikke tomhendte:De kom med en bøtte med stekt kylling. Det er riktig, Kanye West og Kim Kardashian var kledd til ni (som vanlig) i et anerkjent designerhus med sin KFC -ordre i hånden.

Kim Kardashian/Instagram

Kim la bevisene - blant flere andre strålende bilder - på sin Instagram, som hun skrev under "JPG &KFC." Sveip gjennom lysbildeserien, og du vil ende opp med å se en virkelig legendarisk video av Kimye som sliter litt med å navigere i selvordenskiosken på det franske KFC-etablissementet.

Kim Kardashian/Instagram

Noen ganger får selvbestillingskiosken på gatekjøkkenet det beste av oss, til og med herr og fru vest.

Ved første øyekast, det er lett å anta at menyen er på fransk, men hvis du ser videoen på Kims Instagram, du ser at menyen faktisk er på engelsk. Så, hvorfor så det ut til at paret hadde problemer med å legge inn bestillingen? Vi kan alle være enige om at selvordenskioskene (som stadig dukker opp) i kjære hurtigmatkjeder overalt tripper oss alle opp, i hvert fall i utgangspunktet.

Paret kom til slutt til en avgjørelse, selv om. Kanye pekte på noen kyllingestokker og Kim utbrøt:"Vente, frites!"

I SLEKT: Kim Kardashians favoritt dipsaus har Twitter -fans veldig delt.

Du har kanskje ikke en egenordenskiosk på KFC i nærheten av deg, og det er fordi de nettopp begynte å dukke opp på amerikanske steder i fjor. KFC-lokasjoner i Europa vedtok selvordenskiosken for mange år siden, med den første dukket opp i Storbritannia allerede i 2008.

Hvis det er noe, Det er litt betryggende å se at selv de mest sammensatte kjente parene ikke alltid er trygge mens de slår ordren sin i en hurtigmatskiosk.