Hjem >> ernæring >> 5 Subtile tegn Du drikker for mye vin

5 Subtile tegn Du drikker for mye vin

Tiden er tøff, og noen ganger vil du bare legge korken på flasken vin i skapet og nyte et glass - eller to - vino. Selv om handlingen virker ufarlig, å ha et par glass alkohol (inkludert vin) regelmessig kan begynne å påvirke kroppen din negativt. Ikke bare det, men det har vært knyttet til noen alvorlige helseproblemer på linjen, så det er viktig å se etter tegnene på at du drikker for mye vin.

Nå, å ta et glass vin nå og da er fint, det er bare viktig å drikke med måte. Så hvis du opplever noen av disse subtile tegnene, drikker du for mye vin, Vurder å kutte ned på vino -vanene dine.

1

Du føler deg humørsyk eller engstelig.

Shutterstock

Hvis du føler deg spesielt humørfylt i det siste, glassene dine med rødvin hver kveld kan være årsaken til det. Regelmessig drikking kan påvirke kjemikaliene i hjernen din som vil gjøre deg i godt humør. Alkohol påvirker lillehjernen, et sensitivt område i hjernen som styrer funksjoner som minne og følelser. Ifølge en undersøkelse gjort av Alcohol.org, Det er fastslått at å drikke alkohol kan forårsake angst og humør under og selv etter inntak av alkohol.

2

Du er dehydrert.

Shutterstock

Siden alkohol er et vanndrivende middel, du vil oppleve dehydrering etter å ha spist det - spesielt hvis du drikker mye vin om natten. Vanndrivende middel betyr ethvert stoff som vil øke produksjonen av urin - derfor må du ofte gå på do når eller etter å ha drukket. Siden vannet i kroppen din - og hjernen din - skylles ut, dette betyr at du begynner å føle dehydrering. Det er derfor hvis du bestemmer deg for å ta en drink, prøv å holde det lett, og par det alltid med et glass vann.

I SLEKT: Den enkle guiden for å kutte i sukker er endelig her.

3

Du opplever hyppig hodepine.

Shutterstock

Siden vanndrivende midler - som vin - vil føre til at vann også lekker ut fra hjernen din, Dette kan bety at du ofte har hodepine. Alkohol inneholder også etanol, som omdannes til et kjemikalie som kan utløse migrene. Ifølge noen studier, rødvin, spesielt, har vært knyttet til å forårsake dette problemet.

4

Du har problemer med å sove.

Shutterstock

Ifølge en studie utført av National Institute of Health, Kroppene våre gjennomgår faktisk en "rebound -effekt, "som er en viktig måte kroppen din tilpasser seg alkoholen i systemet ditt. Det tar omtrent fire til fem timer for alkohol å forlate systemet, så denne rebound -effekten kan faktisk forstyrre søvnen din mens den går gjennom systemet ditt. Hvis du bestemmer deg for å ta et glass vin, velg å ha det tidligere på kvelden - til og med rundt happy hour - så kroppen din får tid til å tilpasse seg og du kan sove godt. Plus, å ha en god natts søvn regelmessig kan hjelpe deg å gå ned i vekt generelt.

5

Du har lyst på sukkerholdig mat.

Shutterstock

Selv om vin ikke er en cocktail (som kan være full av sukkerholdige tillegg hvis du ikke er forsiktig), alkoholholdige drikker har fortsatt et høyt karbohydrat- og sukkertall. Når du spiser sukker, kroppen din begynner å kreve det på grunn av ubalanse i blodsukkeret (fra opprinnelig å ha for mye sukker), og kan til og med begynne å lage en sukkeravhengighet. Selv høy-karbohydratmat kan forårsake sukkerbehov basert på måten de brytes ned i kroppen vår. Og vi vet alle at for mye sukker kan være skadelig for kroppen din. På samme måte som å redusere sukkerinntaket, kutte ned mengden vin du drikker vil hjelpe med de tilfeldige sukkertrangene du opplever.