Hjem >> ernæring >> De 21 usunneste karbohydrater på planeten

De 21 usunneste karbohydrater på planeten

Karbohydrater. De er den viktigste energikilden for kroppen. Kroppene våre omdanner karbohydrater til glukose, bruk deretter denne typen energi for celler, vev, og organer, lagre ekstra sukker i leveren og musklene når det er nødvendig. Men her er saken:Ikke alle karbohydrater er skapt like, spesielt når det gjelder rask vekttap. Og forskjellen mellom gode og dårlige karbohydrater kan forandre kroppen din.

Mange, spesielt karbohydrater som tilsettes maten vår i form av søtningsmidler, sannsynligvis kommer i veien for ditt edle oppdrag å se og føle deg best. Nedenfor er 22 av de verste karbohydratene å spise hvis det virkelig er målet ditt. Unngå, eller i det minste begrense, så mange av nedenstående som du kan og se magen minke. Hvis du er bekymret for karboinntaket ditt, ikke bare bør du kutte følgende karbohydrater fra kostholdet ditt, men du bør se om du opplever noen av de 8 advarselstegnene du spiser for mye karbohydrater.

1

Kaffe Drinker

Shutterstock

Kaffe er flott for dine helse- og vekttapsmål (så lenge du ikke overdriver). Den gir et praktisk talt kalorifritt løft for stoffskiftet, den er rik på sykdomsbekjempende antioksidanter og reduserer risikoen for diabetes type 2, tykktarmskreft, leverkreft, og Parkinsons sykdom, blant andre. Men fordelene med kaffe oppveies når du tømmer fete og kalori -tilsetningsstoffer i disse fantastiske tingene - eller verre, bestill en kaffekjedes drink som har samme kalori- og karbohydratprofil som en dessert. Noen av de usunneste kaffedrikker kan lett nå 400 kalorier og 60 til 80 gram karbohydrater per porsjon. Unngå dem, med mindre du vil at kaffevanen din skal øke omkretsen.

Spis dette! Tips: Få en smak av deilig og stemningsfull svart kaffe ved å eksperimentere med forskjellige blandinger og steker, og slapp av i den ved å skvette i litt helmelk.

BLIV INFORMERT :Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få de siste matnyhetene levert rett i innboksen din.

2

Bagels

Shutterstock

I følge Manuel Villacorta, RD, forfatter av Å spise gratis:Den karbovennlige måten å miste tommer , å være ernæringsmessig verdt, å spise en bagel må kobles til noe annet:En to-tre-timers løpetur. Se, selv før du har behandlet det med smør, kremost, eller en lignende leveringsmetode for tomme karbohydrater, en bagel kan pakke 250 til 300 kalorier og hele 50 gram karbohydrater. Det gjør en morgenbagel betydelig mer kalorisk og karborrik enn en porsjon hvitmelspasta.

Spis dette! Tips: Lås opp kraften til karbohydratene i havregryn til frokost - og vær smart med festene. Få sunne ideer fra disse deilige havreoppskriftene over natten!

3

Gelé og konserver

Shutterstock

Disse klassiske påleggene ser uskyldige nok ut, men de er faktisk fruktbiter som er kvalt i sukker og juice og dyttet i en krukke. Bare en spiseskje Smucker's druegelé har 13 gram karbohydrater, 12 gram sukker og 50 kalorier - og la oss være ærlige, hvem bruker bare en?

Spis dette! Tips: Topp peanøttsmørsmørbrød med ferske fruktstykker som banan og jordbær for å få en lignende smak uten tilsatt sukker.

4

Acai -skåler

Waterbury Publications, Inc.

Det spiller ingen rolle hva det er - å spise for mye av noe lover uønskede konsekvenser. Ja, til og med smoothie boller! Frukt er utrolig sunt-ikke misforstå oss-men det oppstår et problem når du har for mye blandet frukt uten at fordøyelsen senkes, blodsukkerbalanserende fiber, fett, og protein. Resultatet er et stort slag karbohydrater, som de 102 gram karbohydrater og 70 gram sukker (som ikke nødvendigvis anses som tilsatt sukker, men fortsatt sukker) i Jamba Juice's Island Pitaya -bolle.

5

Ostekaker

Shutterstock

En enkel leveringsmetode for ost, en porsjon av disse sprø rektanglene har omtrent 18 gram karbohydrater. Det kan virke beskjedent sammenlignet med karbohydrater som gjemmer seg i en 16 oz smoothie, men i motsetning til en drink hovedsakelig laget av blandet frukt, kjeks gir ingenting til festen ernæringsmessig i tillegg til karbohydrater som utvider livet. Topp dem med fettrik ost, og du vil gjøre silhuetten din en stor bjørnetjeneste.

Spis dette! Tips: Hvis du liker at osten din skal ri på noe sprøtt, par det med crudité. Sprø, fibrøse organiske grønnsaker vil fylle deg opp, slik at du ikke blir nøtter med Roquefort. Men hvis du må spise kjeks, gjør det til et av de 12 friske butikkene som er kjøpt, Ifølge ernæringseksperter.

6

Bakevarer

Nei, du forestiller deg ikke det:Bakevarer som muffins blir større. De blir også søtere og kakere, effektivt inngrep i cupcake -territoriet. Noen muffins inneholder oppover 60 gram karbohydrater og mer enn 30 gram sukker. Tenk på det neste gang noen e -poster gulvet ditt om at det er en kurv med disse karbohydratgranatene i konferanserommet.

7

Yoghurt med frukt på bunnen

Shutterstock

Yoghurt er et ypperlig vekttapvåpen. En vanlig gresk variant er en av de morsomste måtene å få et utbrudd av sultprotein og en mengde vitaminer og mineraler. Selv om yoghurt i seg selv har karbohydrater fra laktose, Du kan doble eller til og med tredoble mengden ved å plukke en med et tykt lag med syltet frukt på bunnen.

Spis dette! Tips: Kjøp yoghurt eller yoghurt med lite sukker og tilsett litt fersk, oppskåret frukt. Sprø skive eple ville være et perfekt valg for å legge til fiber.

8

Loff

Shutterstock

Mange av oss vokste opp med å spise hvitt brød, så vi forstår at det kan ha en spesiell plass i hjertet ditt. Men det er alt annet enn sunt. Laget med stivelsesrik beriket mel i stedet for sunne fullkorn, hvitt brød er fullpakket med karbohydrater og tomrom i magen som fyller magen som øker mettheten og holder blodsukkeret stabilt. Hva er verre, raffinert hvitt mel har blitt knyttet til hjertesykdom og diabetes type 2. Plus, de fører til vektøkning og gjør det vanskeligere å gå ned i vekt, også.

Spis dette! Tips: Velg fullkornsbrød eller et av de beste brødmerkene for vekttap. Å spise fullkorn kan redusere risikoen for type 2 diabetes, koronar hjertesykdom, og hypertensjon.

9

Tortillaer

Shutterstock

Hvis du tror at disse tynne teppene med karbohydrater er bedre for deg enn brød, du er ikke alene; det er en vanlig misforståelse. Men det er 35 gram karbohydrater i en 10-tommers hvit tortillapapir. Se nærmere på ernæringsetiketten, og du vil finne at mange varianter er lastet med kalorier og kjemikalier som L-cystein, en "deigbalsam" laget av menneskehår og fjærfefjær.

Spis dette! Tips: Fyll hyllene dine med fullkornsbrød som er fritt for mais sirup med høy fruktose. Gjør det til et av disse beste merkenavnene for vekttap!

10

Øl

Shutterstock

De fleste brewskis tilbyr 10 til mer enn 20 gram karbohydrater i et glass på 12 gram. For mange av dem for ofte, og alt du trenger å vise for det er en punch. Øl utgjør lite mer enn flytende karbohydrater.

Spis dette! Tips: En av de beste sunne ølene er Guinness. Til tross for den tunge, hjertelig, og mørkt utseende, denne stout har 20 færre kalorier per servering på 12 oz enn en Bud.

11

Hvit ris

Shutterstock

Hvit ris er en husholdningsstift, men det burde egentlig ikke være det. Akkurat som hvitt brød, hvit ris har blitt fratatt næringsstoffene, fiber, og antioksidanter, gjør det ikke mer enn tomme kalorier og mye karbohydrater. Fullkornsris er rik på fylling, næringsstoffer som er gode for deg.

Spis dette! Tips: Se etter brun og vill ris og fullkornspasta som er fri for noen skissende ingredienser for å unngå en feit mage!

KJØP NÅ: Våre Null magefrokost boken har mer enn 100+ sunne frokostideer som hjelper deg å gå ned i vekt og holde deg slank.

12

Kringler

Shutterstock

Kringler er i utgangspunktet næringsstripede karbohydrater dekket av blodtrykksøkende salt, så er du virkelig så sjokkert over at de kom på denne listen? De tilbyr ingen helsemessige fordeler og mangler noen ingredienser som vil hjelpe deg med å være mett eller fornøyd.

Spis dette! Tips: Spis grønnkålflis eller snappert chips som sunnere alternativer. De er langt bedre juksemat.

1. 3

Rosiner dekket av yoghurt

Shutterstock

Du kan lure deg selv til å tro at dette er en sunn matbit. Det var en drue en gang, Ikke sant? Vi vil, dagene med å henge på en vinranke i California har lenge gått. Nå tørket og dekket sukkerholdig yoghurt, en kvart kopp pakker 20 gram karbohydrater og 19 gram sukker.

Spis dette! Tips: Tilfredsstil din søte tann med en liten mengde mørk sjokolade av høy kvalitet som er minst 70% kakao.

14

Fruktsnacks og gummier

Shutterstock

"De kan ha en" fettfri "etikett på forsiden, men disse snacksene er alt annet enn barnevennlige, "advarer registrert diettist Lisa Moskovitz, RD , grunnlegger av The New York Nutrition Group. "Unngå enhver ernæring overhodet, alt de tilbyr er tomme kalorier som kan føre til vektøkning, sukker som forårsaker hulrom, og nok kjemiske konserveringsmidler til å vare livet ut. "Det sukkeret Moskovitz nevner? Det er vanligvis mais sirup med høy fruktose, som har vært knyttet til magefett.

Spis dette! Tips: Å spise et stykke ærlig-til-godhet økologisk frukt gir mye mer ernæring enn noen fargerikt pakket derivat.

15

Frites

Shutterstock

Det anslås at etter at det ble introdusert for Europa fra Sør -Amerika, poteten var ansvarlig for 65% av økningen i Vest -Europas befolkning og 25% av økningen i urbaniseringshastigheten. Hvorfor? Vi vil, spud er en fantastisk grønnsak rik på fiber, protein, og vitaminer. I løpet av det siste århundret, derimot, folk har fått en smak for potet sans mesteparten av dens iboende godhet. Vi snakker pommes frites. Ta av huden (hvor mange av næringsstoffene og fiberene lever) og øk det fettoppbløtende overflaten kraftig ved å skjære den i lange tynne biter, og bom, du har slått en positiv til en negativ. Alle karbohydrater, alt fett, og lite i veien for noe annet. Faktisk, pommes frites er på vår liste over de 7 matvarene som er vitenskapelig bevist for å få deg til å gå opp i vekt.

Spis dette! Tips: Bytt til søtpotetfries, som de i disse søte potetoppskriftene. Den samme størrelsen har en tredjedel av kaloriene, en tredjedel mindre karbohydratinnhold, og er vesentlig høyere i fiber.

16

Pizza

Shutterstock

De fleste ondskapene med pizza ligger i kalorien som er tom, karbohydratrik skorpe. En av Unos Chicago Meat Market Individual Pan Pizzas inneholder 120 gram karbohydrater, som er litt under halvparten av din anbefalte daglige verdi av karbohydrater. Vanligvis laget av raffinert hvitt mel, pizzadeig gir lite næring og øker insulinnivået ditt, får deg til å kreve mer. Jo mindre skorpe du unner deg, jo bedre.

Spis dette! Tips: De grunnleggende pizza -påleggene av mozzarella, tomater, og basilikum er en utrolig kombinasjon. Minus pizzadeigen, disse utgjør en Caprese salat, som har mye av den samme smaken uten karbohydrater.

17

Tortilla chips

Sjansen er, du finner en pose tortillachips i hver husstand. Den klassiske festmaten inneholder ofte en vaskeliste med ingredienser, og ingen av dem inneholder mange næringsstoffer. "Generelt sett for de fleste kjeks og chips, mye av næringsverdien til kornet har blitt fjernet under behandlingen-spesielt når disse matvarene er hvite i stedet for fullkornshvete, fordi skallet og ytre lag av kornet er fjernet, " sier Isabel Smith, MS, RD, CDN , registrert diettist og grunnlegger av Isabel Smith Nutrition.

Spis dette! Tips: For et mer næringsrikt alternativ som fremdeles tilbyr knase, Prøv luftpoppet popcorn med dine egne krydderurter og krydder, eller til og med kjeks laget med full hvete som har fire til fem gram fiber per porsjon.

18

Hvit pasta

Shutterstock

Det virker som om pasta alltid er dømt til "Ikke det!" liste, Ikke sant? Sannheten er, det kan tilby noen næringsstoffer, men du må velge riktig type. Hvit pasta er laget av hvitt mel, som er en dårlig måte å få i seg karbohydrater hvis du planlegger å få og bo svelte.

Spis dette! Tips: Del ut pasta for erstatninger som spaghetti squash og courgette nudler for å lage en fettforbrenning pastarett. Begge grønnsakene er rike på vitamin A og C, og inneholder også kalium og andre sunne næringsstoffer som er viktige for optimal kroppsfunksjon. Derimot, hvis du bare må fikse pastaen din, Vurder å fylle på med et av disse 10 beste pastaproduktene med høy proteiner i dagligvarebutikken din.

19

Pannekaker

Hvit mel, salt, sukker, smør, egg, melk. Det er for mange ingredienser med lavt næringsinnhold (og ikke nesten nok av egg og melk) til å lage pannekaker til noe annet enn store karbohydrater med tomme kalorier. Tilsetning av sjokoladeflis, sirup, eller mer smør vil definitivt ikke hjelpe.

Spis dette! Tips: Gjør denne retten mindre tom ved å erstatte hvitt mel og sukker med en blanding av fullkornsmel, havre, pekannøtter, og kanel, og du mister fett i magen. Tilsetning av bananer eller blåbær som et påfyll av vitamininnholdet. Hvis du bruker sirup, velg 100% ren lønnesirup og ikke Fugazi -tingene som stammer fra mais sirup med høy fruktose. For å virkelig lage pannekaker verdt tiden din, Prøv noen av de 12 proteinpannekakeoppskriftene for vekttap.

20

Grillsaus

Shutterstock

Bare to spiseskjeer av Sweet Baby Rays originale grillsaus har mellom 70 kalorier, mer enn 17 gram sukker, og 18 gram karbohydrater. Det er nok til å gjøre et stykke grillet biff til en leveringsmetode for tomme kalorier.

Spis dette! Tips: Del ut BBQ-saus for en blanding av lavnatrium soyasaus og litt honning. Du får fremdeles den søte og syrlige smaken du ønsker uten å gå for mye på næringsfrie kalorier.

21

Raffinerte frokostblandinger

Shutterstock

Raffinert frokostblanding er en annen beryktet kilde til karbohydrater uten ernæring, toppet med masse sukker som skaper doble problemer for livet. Rosinkli (45 g), Frostede minihvete (48 g), og Havregryn Crisp (46 g) topper alle listen over de mest karboholdige frokostblandingene som er tilgjengelige.

Spis dette! Tips: Bytt morgenfrostflakene dine med stålskåret havregryn eller velg en av disse sukkerfattige, fiberrik beste sunne frokostblanding for vekttap!