Hjem >> ernæring >> De verste ernæringstipsene fra 2020,

De verste ernæringstipsene fra 2020,

Ifølge eksperter

Bare fordi en helseguru du liker å følge sa å prøve noe, betyr ikke det at du alltid må følge det rådet. Faktisk, det kan være mye feil i ernæringsverdenen , derfor snakket vi med noen få registrerte diettister og helseeksperter for å lære om noen av de verste ernæringstipsene de hørte i 2020 som du sannsynligvis bør unngå.

Her er de verste ernæringstipsene disse ekspertene hørte i år, så vel som hva du egentlig burde gjort i stedet. Og for flere sunne spisetips, sørg for å sjekke ut vår liste over de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

"Rask en gang i uken i 24 timer."

Shutterstock

"Dette kan være ekstremt farlig for å opprettholde sunt blodsukker gjennom dagen og opprettholde energi. Det kan også føre til binge-lignende oppførsel, "sier Shena Jaramillo, MS, RD. "I stedet bør enkeltpersoner velge en balansert tallerken som inneholder frukt og grønnsaker, magre proteiner, og fullkorn ved hvert måltid. Delkontroll kan hjelpe til med å håndtere blodsukker, energinivåer, og vekt. "

Husk å melde deg på vårt nyhetsbrev for flere nyttige sunne tips.

2

"På dager du planlegger å drikke, du bør spise mindre for å spare kalorier, slik at du ikke føler deg skyldig mens du drikker. ''

Shutterstock

"Dette fremmer ikke bare uordentlig spising, det fører faktisk til vektøkning, "sier Megan Byrd, RD fra The Oregon Dietitian. "Ved å ikke spise så mye i løpet av dagen, du fratar kroppen din viktige næringsstoffer, kalorier, og protein det trenger. Når du begynner å drikke, du er mer sannsynlig å begynne å snakke om det du kan finne! I stedet, prøv å fokusere på å spise mye protein, fiber, og sunt fett i løpet av dagen, spesielt på dager du planlegger å drikke. Ikke hopp over noen måltider! Den veien, du vil ikke være like sulten eller ha lyst på alt når du drikker. "

3

"Gå på et lite protein, høy-karbohydrat, fettrik diett. "

Shutterstock

"Hvis du prøver å se frisk og sunn ut, så er ikke dette det beste rådet for deg. Et høyt proteininnhold, fettrik, og lavkarbo -diett er hvordan du kan miste det gjenstridige magefettet fra ferien, "sier Rickey Cyr, medgründer og redaktør av MuscleEvolved.com. Cyr refererer spesielt til en studie publisert av Fedme Fakta som beviser det positive resultatet av å spise et protein i kostholdet ditt.

4

"Du bør ta et kjøttetende kosthold for å forbedre hjertets helse."

Shutterstock

"Når det gjelder hjertehelse, det er overveldende bevis for å støtte forbruket av et plantetilskudd som inkluderer grønnsaker, frukt, helkorn, nøtter, og frø - som alle er matvarer som ikke er tillatt på et kjøttetende kosthold, "sier Ansley Hill, RDN, LD.

Her er nøyaktig hvordan et plantebasert kosthold kan beskytte deg mot sykdom, Ifølge eksperter.

5

"Slutt å spise frukt fordi den har for mye sukker."

Shutterstock

"Sukker fra frukt er ikke problemet, "sier Emily Danckers, MS, RD. "Problemet med sukker kommer fra å spise for mye sukkerholdig bearbeidet mat som godteri og brus. Ja, frukt har sukker, men den inneholder også fyllfibre og viktige vitaminer og mineraler som holder oss sunne. Hvis du vil være sunnere, ikke kutt ut frukt. Hvis du er bekymret for sukkerinntaket, Prøv å kutte ned på søtet drikke og bearbeidede sukkerholdige godbiter i stedet. "

6

"Tygge tyggis, puss tennene dine, eller drikke vann når du føler deg sulten. "

Shutterstock

"Fra et fysiologisk nivå vil jeg aldri forstå hvordan en tom mage kan bli kurert av noen av disse handlingene, "sier Lexy Penney, MS, RD, LDN, RYT og eier av Shanti Nutrition, LLC. "Dette er spesielt problematisk når folk bokstavelig talt bare prøver å overleve en pandemi akkurat nå! De trenger definitivt ikke å bli bedt om å tygge tyggegummi ut av sult-et helt normalt og naturlig kroppssignal."

"Fra et psykologisk perspektiv, Dette er ekstremt skadelig fordi det gir deg et usunt forhold til mat ved å føle at du ikke kan stole på din egen sult, og at sult er en dårlig ting, "Sier Penney." Det har også en tendens til å forårsake overdrev senere når folk endelig lar seg spise som vanlig, biologisk respons på matrestriksjoner. Så i stedet for tyggegummi, knipser et gummibånd på håndleddet, eller si hatefulle ting til deg selv i speilet - ja, mine klienter har rapportert alle disse tingene til meg som råd de har mottatt - å ignorere sulten din, mitt råd er enkelt. Spise mat!"

Her er 30 grunner til at du alltid er sulten.

7

"Ikke spis eggeplommer."

Shutterstock

"Ofte, Jeg har hørt disse dårlige ernæringsrådene fra hverdagslige kvinner som prøver å gå ned i vekt og som tror at 'å spise fett gjør deg feit', så disse kvinnene vil aggressivt kutte 'fet mat' fra kostholdet. Men dette er en stor ernæringsfeil fordi eggeplommer er rike på vitamin A og D, så vel som "gode fettstoffer" som omega-3 som faktisk kan fremme vekttap, "sier Dr. Phoenyx Austin, MD og grunnlegger av DRPHOENYX.COM. "Og morsomt faktum:Omega 3 og vitamin A og D er også noen av de viktigste næringsstoffene som fremmer sunn hud og hår. Så derfor sier jeg til kvinner 'ikke kast eggeplommen' og 'ikke frykt det fettet' fordi Det er en mengde helse- og skjønnhetsmessige fordeler å få fra å spise eggeplommer. "

8

"Unngå oppblåsthet ved ikke å drikke for mye vann."

Shutterstock

"Dette har så mye galt med dette, "sier Brooke Alpert, ernæringsfysiolog, forfatter av Sukker Detox , og medisinsk rådgiver for Cure Hydration. Hydrering er så viktig for å hjelpe med oppblåsthet, spesielt, ofte oppblåsthet skyldes dårlig fordøyelse og tilstrekkelig væske kan hjelpe med det. Enda mer, med så mange amerikanere som er kronisk dehydrert, fortelle den gjennomsnittlige personen å drikke mindre, er definitivt ikke svaret. Som diettist, riktig hydrering er en av de første tingene jeg takler med mine klienter, og det gjør en så stor forskjell i hvordan de føler det. For mine klienter som sliter med nok vann eller idrettsutøverne mine, Jeg får dem ofte til i Cure Hydration for ytterligere elektrolytter og for å gjøre vann mer tiltalende. "

9

"Drikk frukt og grønnsaker."

Shutterstock

"Dette er det verste ernæringsrådet jeg noen gang har hørt fordi du går glipp av så mye fiber når du juicer eller til og med blander grønnsakene dine, "sier Aja Gyimah, MHSc og grunnleggende registrert diettist av kuudose. "Du vil sannsynligvis også konsumere flere kalorier enn du ville gjort hvis du bare spiste grønnsakene eller frukten i sin naturlige form. Tenk deg hvor mange jordbær som går i morgensmoothien din, du vil sannsynligvis bare kunne spise halvparten av den mengden hvis de var hele. Til slutt, spesielt smoothies, inneholder sukker (fra frukten eller andre matvarer du legger i den), som vil bli absorbert mye raskere enn hvis du bare spiste hver ingrediens hel. Dette kan føre til en økning i blodsukkeret og bør unngås, spesielt hvis du har problemer med å metabolisere sukker (dvs. diabetes). "

Nå som du vet hva du ikke skal gjøre, her er de beste ernæringstipsene fra 2020 for å følge i stedet!