Hjem >> ernæring >> De verste tider å drikke kaffe,

De verste tider å drikke kaffe,

Ifølge diettister

Kaffe kan bare være en av de mest ærverdige drikkene i moderne tid - og det er en god grunn. Amerikanerne lengter etter koffeintreffet, produktivitetsøkningen, smaken. Og fordelene med en kopp o 'joe stopper ikke ved enkel årvåkenhet; svart kaffe kan forbedre kognitive ferdigheter, hjelpe til med fordøyelsen, fungere som en antiinflammatorisk. Ernæringsfysiolog Sharon Katzman peker på små mengder ny forskning som antyder at kaffe til og med kan være en nyttig avdeling mot demens.

Men med så mange fordeler, er det noen omstendigheter der kaffe faktisk kan gjøre mer skade enn godt? Vi snakket med ekspertene og avsluttet de verste tider for å drikke kaffe. Les videre, og for flere sunne tips, sørg for å sjekke ut vår liste over de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

Etter middagstid.

Shutterstock

Som bokstavelig talt etter kl. 12.00 Selv om det kan virke som midt på morgenen, middag er markøren Katzman bruker for sine klienter - kaffe etter kl. 12.00 kan alvorlig forstyrre søvnplanen din.

En måte å omgå dette problemet på, for elskere av klokken 15.00 kaffe:Prøv å lage den varme morgenkaffen din for kaldt brygg.

"Kaldt bryg har vanligvis et høyere koffeintall enn varm kaffe, "sier Ella Davar, RD, CDN. "Dette er fordi du vanligvis trenger mer kaffegrut per unse vann for å lage kaldt brygge enn du gjør for vanlig varm kaffe, som også lager en mer konsentrert kopp. "

Så et kaldt brygge klokken 11:30 kan holde deg i gang lenge nok til å gi avkall på ettermiddagskoppen, mens den dampende K-koppen er mindre sannsynlig å bære deg hele veien.

Her er 14 bivirkninger av å drikke kaffe hver dag, Ifølge diettister.

2

Når du allerede har drukket 2 kopper.

Shutterstock

Kaffe er intet unntak fra det gamle ordtaket "alt i moderasjon". Med det sagt, du kan ha en ganske betydelig mengde uten å overdrive det. Katzman anbefaler å tappe inntak på 2-3 kopper-etter kopp 3 eller 4, hun sier, det kan bli dehydrert. Og å drikke mer enn 4 kopper om dagen regnes som en av kaffevanene som forkorter livet ditt, I følge Science.

3

Når du ikke har spist noe annet.

Shutterstock

Davar flagget et problem du kanskje allerede har oppdaget, under morgenkaffen din; fordi drikken er sur, å drikke det på tom mage kan forårsake ubehag. Katzman angir også surhetsgraden som potensielt problematisk for personer med halsbrann, tilbakeløp, fordøyelsesproblemer, og til og med bare urolig mage.

Men det er måter å unngå magesmerter! Davar anbefaler å kjøpe økologisk dyrkede ikke-GMO-bønner-som har den laveste toksinbyrden og høyeste antioksidantinnhold-og ta kaffen med litt melk for å redusere surhetsgraden.

For de av dere som ønsker kaffe først om morgenen, Davar bemerker at kaldt brygg pleier å være mindre bittert og surt enn vanlig kaffe. Prøv å brygge den over natten!

I SLEKT: Din ultimate restaurant og supermarked overlevelsesguide er her!

4

Når kolesterolnivået ditt er høyt.

Shutterstock

Hvis du sliter med høyt kolesterol, du trenger ikke å kutte kaffe ut av livet ditt. Men, Katzman gir råd, kan det være lurt å vurdere hvordan du drikker det.

Selv om mest filtrert kaffe har vist seg å ha en nøytral effekt på lipidnivået, ufiltrert eller franskpresset kaffe kan faktisk øke LDL "dårlige" kolesterolet. Så, hvis LDL -nivåene er høye, Vurder en papirfiltrert kaffe for å unngå at de spiser høyere.

5

På en daglig basis.

Shutterstock

Som ivrige drikkere vet, kaffe kan bli en vane så sterk at den grenser til avhengighet. Davar anbefaler enhver pause du kan klare fra daglig inntak.

"Jeg anbefaler måtehold, fordi [sentralstimulerende midler] som kaffe har en direkte effekt på energinivået. De gjør dette ved å øke aktiviteten til sentralnervesystemet - stimulerende hormoner (som adrenalin) og nevrotransmittere som påvirker energien vår, "sier hun." Problemet er at kroppen vår tilpasser seg effekten og krever økende doser for å oppnå den samme effekten; til slutt føre til utbrenthet og tretthet. "

Davar ber kundene om å sikte på kaffe 4-5 dager i uken og erstatte drikken med matcha eller grønn te når det er mulig.

Her er de farlige bivirkningene av å drikke kaffe, I følge Science.