Hjem >> ernæring >> Stygge bivirkninger av å spise hurtigmat hver dag,

Stygge bivirkninger av å spise hurtigmat hver dag,

Ifølge eksperter

En gang i blant, når du har det travelt og har et sterkt begjær, å svinge forbi din favoritt hurtigmatrestaurant er greit for helsen din. På det meste, kjendiskokk og sertifisert ernæringsfysiolog Serena Poon foreslår å spise på et av disse stedene en gang i måneden, og hvis du gjør det, velg smart. Dette betyr å ha en salat eller frukt som en side, i stedet for pommes frites - eller velge en av disse 20 overraskende sunne hurtigmatbestillingene. Og si nei til brus og velg en flaske vann i stedet. Du kan også gi krydder, som er fullpakket med sukker og konserveringsmidler. Men hva om du spiser hurtigmat hver dag, eller mer regelmessig?

"Gjør en justering til det vanlige gatekjøkkenet ditt om gangen for å unngå å føle deg fratatt, "Poon sier." Husk, mat som er fersk og så nær sin naturlige tilstand som mulig, gir næring og gir energi til kroppen din. "

Men, hvis du koker ned på McDonald's, Taco Bell, Burger King, og andre populære kjeder daglig, kroppen din vil ta et betydelig slag, og du kan oppleve noen stygge bivirkninger av å spise hurtigmat hver dag. Dette er hvordan, og for enda flere sunne tips, sørg for å sjekke ut vår liste over 15 undervurderte tips om vekttap som faktisk fungerer.

1

Du kan ha konstant betennelse.

Shutterstock

Oftere enn ikke, de fleste bestiller burgere, frites, og sukkerfylte drinker når de går gjennom en fast-food drive-thru. Selv om det kan smake godt for øyeblikket, denne typen måltid mangler de essensielle næringsstoffene vi trenger, inkludert fiber, antioksidanter, og fytonæringsstoffer som et balansert kosthold ville levere.

"Disse næringsstoffene er avgjørende for både optimal helse og for å beskytte kroppen din mot betennelse og oksidasjon, "Sier Poon.

Faktisk, ifølge The Cleveland Clinic, de fem mest inflammatoriske matvarene er tilsatt sukker, transfett, rødt og bearbeidet kjøtt, for mange omega-6 fettsyrer (finnes i oljer), og raffinerte karbohydrater - alle elementer i måltidene du spiser hvis du spiser gatekjøkken hver dag.

"Denne listen over inflammatoriske matvarer er nesten synonymt med det du finner i et fastfoodmåltid, "Legger Poon til.

På kort sikt, Poon sier at kronisk betennelse kan forårsake ubehag som smerter, utmattelse, depresjon, vektøkning, og fordøyelsesproblemer.

"Og, betennelse er også en kjent forløper til kroniske sykdommer som diabetes, hjertesykdom, kreft, autoimmune sykdommer, og nevrodegenerative sykdommer, " hun sier.

Her er 14 tips for å redusere betennelse for å gå ned i vekt raskere, I følge RD.

2

Du kan gå opp i vekt - eller ikke gå ned i vekt.

Shutterstock

Fordi de er lastet med usunt fett, sukker, salt, og bearbeidede karbohydrater, de fleste hurtigmatalternativer er ekstremt kaloririke basert på volum, forklarer ernæringsekspert og forfatter Dr. Josh Ax, D.N.M., C.N.S.

"Denne kombinasjonen av ingredienser og smaker appellerer virkelig til smaksløkene våre og gjør det enkelt å spise for mye, og vi kan ende opp med å forbruke opptil 1, 000 kalorier eller mer i ett gatemat, " han sier.

Og det verste av alt, fordi maten ikke ga noen næringsverdi, du blir raskere sulten, og du vil alltid ha mer. Som Dr. Axe forklarer, jo mer noen er vant til å spise svært velsmakende mat som blir bearbeidet, jo mer noen ønsker dem, skape en syklus med usunne vaner.

I stedet, unne deg noen deilige måltider hjemme med vår liste over 100 enkleste oppskrifter du kan lage.

3

Du kan oppleve en ubalanse i mikrobiomer.

Shutterstock

Poon sier at forskere har funnet ut at dietter som inneholder mye bearbeidet mat, som er samme type dietter hvis du spiser gatekjøkken hver dag, påvirker tarmmikrobiomet negativt. Mens mange tror at tarmen bare handler om hvordan vi fordøyer mat, dette delikate miljøet styrer vårt immunsystem og kroppens primære funksjon. Når vi har en ubalanse på dette området, det kan føre til irritabel tarmsyndrom, inflammatorisk tarmsykdom, diabetes, og fedme.

Det som potensielt er enda mer skummelt, ifølge Poon, forskning viser videre at en ubalanse i tarmmikrobiomet ditt forårsaket av en diett som inneholder mye sukker, fett og raffinert mat kan bli kodet i ditt DNA, videreformidle helserisiko til barna dine.

"Tarmmikrobiomet ditt trives med mat som er rik på prebiotika, som bønner, bananer, Jordskokker, og havre og [probiotika] som fermentert mat samt grønnsaker, frukt, fiber, og omega-3, "Poon anbefaler.

4

Du kan ha overdreven oppblåsthet.

Shutterstock

Det er ikke noe verre når du ikke ser ut til å bli komfortabel, uansett hvilken posisjon du er i eller hva du har på deg. I følge vekttapstrener Stephanie Mansour, oppblåsthet er ikke moro for noen, og hurtigmat gjør dette symptomet bare overdrevet. Fordi disse matvarene er utrolig høye i natrium, som får kroppen til å beholde vann, du kan føle deg hovent eller oppblåst etter å ha spist mye hurtigmat, spesielt etter noen påfølgende dager med å gjøre det.

"Noen hurtigmat måltider inneholder halve mengden natrium du bør ha på en dag, så du bør definitivt passe på dette etter å ha spist hurtigmat, " hun sier.

I tillegg til irriterende oppblåsthet, Poon sier at regelmessig å spise et høyt natriuminnhold kan føre til høyt blodtrykk, hjerte-og karsykdommer, nyresykdom, osteoporose, og kreft. "Å kombinere effektene av natriumforbruk med de andre skadelige effektene av et fastfoodmåltid gjør det vanskelig å finne et argument for å spise hurtigmat i det hele tatt, "advarer hun.

Få enda flere sunne tips rett i innboksen din ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

5

Du kan ha mer akne og hudproblemer.

Shutterstock

Hvis du begynner å legge merke til utbrudd og utslett i ansiktet eller på kroppen etter å ha spist på en gatekjøkken, du er ikke alene. Mansour forklarer at karbohydrater ofte forårsaker akne på grunn av blodsukkernivået som oppstår etter inntak.

"Fordi mange hurtigmatvarer inneholder mye karbohydrater, det er viktig å forstå virkningene de kan ha, ikke bare på din indre kropp, men også på huden din, "fortsetter hun." Hvis akne forverres, Prøv å kutte ut noen karbohydrater. "

Men ikke alle karbohydrater er dårlige! Det er bare et spørsmål om hvilke typer karbohydrater du spiser. Innlem disse 9 beste komplekse karbohydrater for vekttap regelmessig i kostholdet ditt for å føle deg mett og fornøyd.

6

Du kan øke kolesterolet.

Shutterstock

Tro det eller ei, ditt eneste måltid på en hurtigmatrestaurant kan sende makronæringsstoffene dine raskt utover kanten. Som Poon anslår, en burger fra en hurtigmatrestaurant kan inneholde omtrent 30 gram fett og 11 gram mettet fett. En middels side av pommes frites inneholder omtrent 17 gram fett og 3 gram mettet fett. Hvis du bruker 2, 000 kalorier per dag, daglig anbefalt fettinntak er mellom 44 og 78 gram. American Heart Association foreslår at din daglige grense for mettet fett ved dette gjennomsnittlige energiinntaket er 13 gram.

"Ved disse beregningene, ett måltid med burger og pommes frites ville lett sette deg over den anbefalte daglige grensen for mettet fett og godt innenfor det anbefalte daglige fettinntaket, "Poon fortsetter." Bortsett fra å bidra til total vektøkning, regelmessig å spise en diett som inneholder mye mettet fett, kan øke LDL -kolesterolet og øke risikoen for hjertesykdom og hjerneslag. "

Leter du fortsatt etter et raskt måltid på farten som ikke krever mye innsats? Disse 100 beste no-cook-oppskriftene noensinne kan hjelpe deg når du har det travelt!