Hjem >> ernæring >> Mer enn 70% av ditt daglige saltinntak kommer fra disse matvarene

Mer enn 70% av ditt daglige saltinntak kommer fra disse matvarene

Enten du prøver å overvåke natriuminntaket eller ikke, Du kan bli sjokkert over å vite nøyaktig hvor mye salt det er i en bestemt type mat - og vi snakker ikke om saltvibratoren din.

Den gjennomsnittlige amerikaneren bruker mer enn 3, 400 milligram natrium hver dag, som overstiger 2, 300 milligram anbefalt av US Department of Agriculture's Dietary Guidelines. Men American Heart Association (AHA) foreslår at voksne begrenser natriuminntaket til bare 1, 500 milligram om dagen, spesielt hvis de allerede har høyt blodtrykk. (Relatert:100 enkleste oppskrifter du kan lage).

Du tenker kanskje, "Jeg tilfører ikke engang salt til maten min." Men du trenger ikke legge til noen, fordi mer enn 70% natrium i det amerikanske kostholdet kommer fra pakket og tilberedt mat , ifølge U.S. Food and Drug Administration.

De fleste amerikanere undervurderer sterkt hvor mye salt de bruker daglig. En studie viste at mer enn halvparten av voksne trodde de inntok færre enn 2, 000 milligram natrium hver dag, ifølge AHA. Mange helsekomplikasjoner er forbundet med å ha høyt natriuminnhold i kosten, inkludert kardiovaskulær sykdom og hjertehendelser som hjerteinfarkt og hjerneslag.

"Vi er full av matvarer som inneholder mye natrium, "Thomas Frieden, tidligere direktør for CDC sa til Washington Post. "Natriumreduksjon er en av de mest forsømte og underimplementerte folkehelseintervensjonene. Likevel, det er absolutt ingen tvil om at overflødig natrium resulterer i dødsfall. "

Fra brød til esker med frokostblandinger, matprodusenter legger til overflødig natrium til et bredt spekter av produkter i butikkhyllene. Men du kan effektivt redusere natriuminntaket ved å redusere mengden bearbeidet og tilberedt mat du spiser hver uke.

Alternativt, Du kan se etter produkter i butikkhyllene som sier "lavt natrium" eller til og med bruke "lite" salt - som inneholder halvparten av mengden natrium som vanlig salt - når du tilbereder måltider fra bunnen av. For flere forslag, Sørg for å lese 14 beste hermetiske supper med lite natrium for hjertehelse, Godkjent av dietister.