Hjem >> ernæring >> 8 måter å lage en smoothie for en flat mage

8 måter å lage en smoothie for en flat mage

Når du venter på en tur til stranden eller forbereder deg på en black-tie-affære, du kan endre kostholdet ditt for en dag for å unngå oppblåsthet eller betennelse. Mange kan til og med velge en måltidsplan kun for væske via smoothies og juice. Selv om dette høres ut som en utmerket taktikk i teorien, Det kan slå tilbake på deg hvis du ikke velger de riktige ingrediensene til en flat mage. Her, vi chattet med ernæringseksperter for å undercover hvordan du lager en smoothie til en flat mage som får deg til å føle deg frisk og tonet. Og for enda flere sunne spisetips, sørg for å sjekke ut vår liste over de 100 enkleste oppskriftene du kan lage.

1

Vær oppmerksom på proteinpulveret ditt.

Shutterstock

En av de viktigste synderne for oppblåsthet i smoothies er et proteinpulver, ifølge Serena Poon, en kjendiskokk og sertifisert ernæringsfysiolog. Derfor er det så viktig å lese de fine utskriftene på ingredienslisten, så du vet kilden til proteinet.

"Whey protein inneholder laktose, som kan forårsake ubehag i fordøyelsen hos noen mennesker, "Sier Poon.

I tillegg hun sier at noen kan være følsomme for sukkeralkoholer, inkludert erytritol, sorbitol, xylitol, og maltitol. Disse tilsettes ofte i pulver for å unngå tilsetning av kaloririkt sukker, men kan resultere i en urolig mage.

Hvis du leter etter et rent proteinpulver, sjekk ut vår liste over de sunneste proteinpulverene for vekttap.

2

Gå smakfull.

Shutterstock

De fleste juice og smoothies er søte, takk til all frukten inni, men salt kan faktisk være mer fordelaktig hvis du søker en flat mage. Som vekttapstrener Stephanie Mansour forklarer, basilikum er medlem av myntefamilien, og det bidrar til å redusere gass og oppblåsthet, alt samtidig som det fremmer antiinflammatorisk virkning. Eller, hvis denne urten ikke liker smaksløkene dine, vurdere eple cider eddik, sitronsaft, og varme krydder, som cayenne. Disse regnes som avgiftende ingredienser, og de har visst å redusere buen din og øke energinivået ditt, ifølge Dr. Josh Ax, D.N.M., C.N.S, forfatter og grunnlegger av Ancient Nutrition.

Få enda flere sunne tips rett i innboksen din ved å registrere deg for vårt nyhetsbrev!

3

Hopp over meieriet.

Shutterstock

Kumelk kan gjøre din smoothie ekstra kremaktig, men det kan føre til at magen går i motsatt retning. Som Poon forklarer, meieri inneholder laktose, som er vanskelig for mange å fordøye, resulterer i smerter, oppblåsthet, gass ​​og diaré. I stedet, velg kokos, hamp, nøtt, eller havremelk som din smoothiebase, som alle er laktosefrie. Prøv et av disse 7 beste havremelkmerkene, Ifølge ernæringseksperter.

4

Tilsett mat som leverer fordøyelsesenzymer.

Shutterstock

Vi merker at midjen vår utvider seg etter å ha spist fordi kroppen vår jobber overtid for å fordøye maten. Alles responstid er forskjellig, og målet er å velge smoothie -ingredienser som fremskynder prosessen. Poon anbefaler å tilsette fersk ananas eller papaya til blandingen din siden de inneholder fordøyelsesenzymer for å hjelpe deg med å fordøye effektivt.

"Både bromelain og papain - enzymene som finnes i disse fruktene - er tilfeldigvis flinke til å bryte ned proteiner, "forklarer hun." Så, de vil minimere oppblåsthet, også."

5

Tenk på teksturen.

Shutterstock

Mens du pisker opp smoothien din, Vær oppmerksom på konsistensen:er den tykk eller mer som en væske? I følge sportsdiettist Leslie Bonci, MPH, RDN, CSSD, LDN, målet ditt bør være det siste, siden en glatt smoothie resulterer i en glatt mage. (Skjønner?)

"Sørg for at smoothien inneholder nok væske slik at du kan nippe til den, ikke skje det. Måten du får i deg smoothien kan også bidra til å forhindre oppblåsthet, da den forlater magen raskere, " hun sier.

Her er de 14 beste smoothie -ingrediensene for en flat mage.

6

Inkluder kalium.

Shutterstock

Interessant faktum:en årsak til oppblåsthet er en ubalanse i natrium. Siden de fleste amerikanere spiser mer enn den anbefalte daglige verdien av natrium, Det er faktisk en ganske vanlig forekomst, Poon forklarer. Hvordan kan du bekjempe denne vanen? Med kaliumrike matvarer som balanserer natrium og dermed avslutte oppblåsthet.

"Plantebaserte kaliumkilder som gir gode smoothie-tilskudd inkluderer bananer, avokado, cantaloupe, spinat, kiwi, og kokosnøttvann, "Sier Poon.

En viktig merknad, skjønt:kaliumrik mat kan bare gjøre så mye, så det er viktig å sørge for at du modererer natrium i andre måltider gjennom dagen.

Her er 21 matvarer med høyt kaliuminnhold som holder musklene sunne og sterke.

7

Ha i noen chiafrø.

Shutterstock

Hvis du pleier å være sulten 24/7, en smoothie kan føles uklar og utilfredsstillende for deg. Derimot, Dr. Axe sier at du kan snu det ved å velge de riktige ingrediensene for å fylle deg opp. Han anbefaler chiafrø siden de er en utmerket kilde til plantebasert protein og fiber. I tillegg til å dempe cravings, han sier at de også er vant til å øke energi og trene ytelse, som vil hjelpe deg å brenne flere kalorier gjennom dagen.

8

Velg frukt med lav fruktose og hopp over søtningsmidler.

Shutterstock

Selv om det er en naturlig del av frukten, fruktose kan også forstyrre fordøyelsen, forårsaker oppblåsthet. Det er derfor Poon sier å holde seg til frukt med lavere fruktose som bananer, blåbær, jordbær, tranebær, ananas, cantaloupe, og kiwi for å unngå dette ubehaget.

"Du vil også begrense frukt med høy fruktose som epler, druer, og pærer i smoothiene dine, "fortsetter hun." Videre, det er en god idé å hoppe over eventuelle søtningsmidler; selv naturlige søtningsmidler som honning og agave inneholder mye fruktose. "

Bland den beste smoothien noensinne fra vår liste over 27 beste immunforsterkende smoothieoppskrifter!