Hjem >> ernæring >> Den usunneste måten å drikke kaffe på,

Den usunneste måten å drikke kaffe på,

Ifølge en diettist

Mens de fleste av oss velger å starte dagen med en kaffe og ikke tenker noe på det, i tillegg til at vi er i ferd med å få et boost av energi, avhengig av bestillingen din, du kan komme på noe helt uventet. Dessverre, bare fordi en drink har "kaffe" i navnet betyr ikke at du faktisk høster fordelene av den antioksidantrike bønnen. Ja, du kan fortsatt få et støt av energi fra koffeinet, men hvis du bestiller noen av de usunneste kaffedrikker, det er mer sannsynlig at du blir liggende under et teppe med kalorier, mettet fett, og sukker. Dette kan berolige smaksløkene dine, men det vil ikke gjøre noe godt for midjen din.

Vi snakket med registrert diettist Amy Shapiro, MS, RD, CDN , grunnlegger og direktør for Real Nutrition NYC, og medlem av vårt medisinske kontrollpanel for å forstå nøyaktig hvordan en drink som har så mange fordeler kan bli så ille.

Shapiro delte med oss ​​at nummer én usunneste måte å drikke kaffe er i en blandet iskaffe .

"Selv om kaffekultur er morsom og en del av vår daglige rutine, det kan være usunt, spesielt når vi gjør vår antioksidantrike, energiforsterkende, og ytelsesfremmende kaffe til en dessert. Enhver blandet kaffedrikk med sirup, tillegg som informasjonskapsler, pålegg som sjokoladespon, karamellsaus, og pisket krem ​​kan smake godt, men jeg vil betrakte dette som en sundae, ikke en kaffedrikk, "sier Shapiro.

Utover det faktum at disse kaffedrikkene er toppet med de samme ingrediensene du vanligvis finner på en sundae, Shapiro bemerker at den andre korrelasjonen mellom de to matvarene er sukkerinnholdet.

"Disse drikkene pakker masse sukker opp til 70 gram per drink; det tilsvarer 17,5 ts i en drink og 11 flere teskjeer enn vi burde ha tilsatt sukker på en dag!" hun sier.

Til sammenligning, a Dairy Queen Large Hot Fudge Sundae inneholder 73 gram sukker - samme mengde som det Shapiro notater kan være i disse usunne kaffedrikker.

Vi kaller ikke disse kaffeene bare for sjokkfaktoren; Vi ringer dem fordi du fortjener å vite hvordan de kan påvirke helsen din.

" Å drikke kaffe på denne måten regelmessig kan øke og føre til vektøkning, diabetes, hjertesykdom, hormonell ubalanse, hulrom, og søvnløse netter , "sier Shapiro.

Det er noen hint i beskrivelsen av disse drikkene som bør være røde flagg. Se opp for ord som "karamellregn, "" pisket pålegg, "" frossen kaffe. "Og du bør definitivt passe deg for en kaffedrikk hvis beskrivelsen sier at drikken bare inneholder et" snev av kaffe ".

Shapiro bemerker at gjennomsnittlig sukker i mange drikker i vanlig størrelse er 70 gram, men noen iskaffe drikker langt over dette tallet.

Under, vi deler fire av de verste isblandet kaffe lovbrytere fra populære fast-food kjeder . Unngå disse ordrene når du kan for å støtte en sunnere vekt og bedre generell helse, og selv om du lager ditt eget brygge hjemme, vet at du også bør unngå de 7 tingene du aldri bør legge til i kaffen.

1

Dunkin 'Butter Pecan Swirl Frozen Coffee med skummet melk

Hilsen av Dunkin '

En stor Dunkin 'Butter Pecan Swirl Frozen Coffee med skummet melk inneholder 185 gram sukker - 168 av disse er tilsatt sukker. Selv om du synes det er urettferdig av oss å markere den store størrelsen, vi kan si at det å bestille den lille størrelsen fortsatt er forferdelig for deg; en liten frossen kaffe har fortsatt 98 gram sukker og 89 gram tilsatt sukker - det er 178% av din anbefalte daglige grense for tilsatt sukker per dag! Og hvis du tror at den sikrere bestillingen er en stor Dunkin 'Caramel Craze Iced Signature Latte med helmelk, Tenk igjen. Denne latte har fortsatt 74 gram sukker!

For flere sunne kostholdsnyheter, sørg for Meld deg på vårt nyhetsbrev!

2

McDonald's Caramel Frappé

Hilsen av McDonald's

The Golden Arches er en annen leverandør av forferdelige blandede kaffedrikker. En stor McDonald's Caramel Frappé er 670 kalorier, inneholder 17 gram mettet fett (86% DV), og 89 gram sukker !

3

Starbucks Java Chip Frappuccino blandet drikke

Hilsen av Starbucks

Og så er det Starbucks - den beryktede oppfinneren av Frappuccino og kanskje kjeden som startet denne usunne blandede kaffetrenden. Vurder deres White Chocolate Mocha Frappuccino Blended Beverage. Hvis du bestilte blandet drikke i en Venti, du nipper til 76 gram sukker og 500 kalorier. Den samme størrelsen på deres Java Chip Frappuccino Blended Beverage vil serveres 80 gram av de søte tingene .

4

Panera Frozen Caramel Cold Brew

Hilsen av Panera Bread

Og hvis du tror at hurtigmatkjeder som ofte regnes som "sunne" ville holde disse sukkerbombene utenfor menyene, Tenk igjen. Til og med Panera er blitt byttet til trenden med frossen blandet kaffe med deres Frozen Caramel Cold Brew -servering 60 gram sukker .

For mer om denne populære drikken, se disse stygge bivirkningene av å drikke kaffe, I følge Science.